Oorlelverkleining

Een oorlel is een kwetsbaar stukje huid die door huidveroudering of een ongelukje met een (te zware) oorbel kan uitrekken of zelfs scheuren.

 

Een gespleten of een te lange oorlel kan cosmetische ontsierend zijn maar met een kleine ingreep gemakkelijk te verhelpen. Met een chirurgische oorlelcorrectie worden de oorlellen gecorrigeerd door overtollig en beschadigd weefsel te verwijderen. De oorlel wordt vervolgens zodanig gehecht dat minimale littekens zichtbaar zijn.

Ik wil graag meer informatie
Adviesgesprek aanvragen

We starten met koffie of thee. Hierna maken we je klaar voor de ingreep. Je wordt afgedekt met steriele doeken, ontsmet en lokaal verdoofd. Na de behandeling mag je direct weer naar huis en na een week zien we je terug in de kliniek om de hechtingen te laten verwijderen.

Het resultaat is van lange duur. Huidveroudering is echter een doorlopend proces. Dit kan inhouden dat de behandeling na verloop van tijd herhaald dient te worden.

De oorlelcorrectie neemt ongeveer 20 minuten per zijde in beslag.

De chirurgische oorlelcorrectie is een relatief eenvoudige en erg veilige behandeling. Na zes maanden kun je (opnieuw) gaatjes in je oren laten schieten.

Aangezien een oorlelcorrectie een chirurgische ingreep is, bestaat er een kleine kans op complicaties. Bij een normaal herstel hoort:

  • Roodheid, zwelling en/of kleine bloeduitstortingen
  • Lichte napijn
  • Wondvocht

Bij problemen zijn wij 24/7 bereikbaar op ons spoednummer.

Prijzen zijn altijd inclusief consult, hechtingen verwijderen en controle.

Verkleining
€695,00
2 oren
Correctie - chirurgisch
€395,00
1 oor
Correctie - chirurgisch
€500,00
2 oren
BEKIJK ANDERE BEHANDELINGEN
oorlelcorrectie
lippen opvullen
neuscorrectie