PRP Behandeling

PRP is een afkorting die staat voor Platelet Rich Plasma. Dat is het bloedplasma dat rijk is aan bloedplaatjes. Iedereen heeft bloedplasma in zijn of haar bloed. Het bloedplasma bevat waardevolle stoffen die je huid helpen verjongen.

Ik wil graag meer informatie
Adviesgesprek aanvragen

De cosmetisch arts neemt eerst wat bloed af en plaatst het buisje met jouw bloed in een speciale machine die het bloedplasma scheidt van de rest van je bloed. Het gefilterde bloedplasme wordt vervolgens in de probleemzones geïnjecteerd. Het bloedplasma zet de huid aan om collageen en elastine aan te maken, waardoor de huid steviger wordt, meer volume krijgt en jonger oogt.

 

Deze behandeling is geschikt voor zowel het gezicht als de hals.

Na vier tot acht weken is het eindresultaat zichtbaar. Voor een langdurig resultaat raden we een serie van drie behandelingen aan, met steeds vier tot zes weken tussenpauze om de huid tot rust te laten komen. Daarna is een jaarlijkse herhaalbehandeling raadzaam om het resultaat te verlengen.

In totaal ben je ongeveer een uur binnen. De behandeling duurt ongeveer 25 minuten.

De arts maakt gebruik van je eigen bloedplasma. Dat maakt deze behandeling volledig veilig. Onze artsen hebben tevens ruime ervaring en zijn speciaal opgeleid om cosmetische behandelingen uit te voeren. Na de behandeling mag je direct naar huis.

Omdat de PRP behandeling gebruik maakt van eigen bloedplasma zijn er nauwelijks risico’s verbonden aan deze behandeling. Wel kunnen kleine bloeduitstortingen en lichte blauwheid ontstaan na de behandeling. Deze verdwijnen vanzelf weer.

Prijzen zijn bij Ivy Clinics altijd inclusief consult en controle.

Regen PRP Classic
€345,00
Regen PRP Extra
€395,00
Regen PRP Plus
€495,00
BEKIJK ANDERE BEHANDELINGEN
liquid facelift
filler behandeling
botoxuline behandeling
chemische peeling