Reviews

9.4
8

Prima

Prima denk nog wel terug te moeten gaan voor na behandeling deze keer
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Uithoorn - februari 5, 2023 - Over Ivy Clinics
7

Goed

Altijd aardige meiden die je helpen, discreet en fijn dat ze ook voor natuurlijkheid gaan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Best - februari 4, 2023 - Over Ivy Clinics
10

Uitstekend

Fijne begeleiding en zorg tijdens de behandeling met uiteindelijk een mooi resultaat!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Boven- eind - februari 3, 2023 - Over Ivy Clinics
9

Heel goed

Vriendelijk personeel, bij binnenkomst koffie/thee.
Deskundig advies en nette ruimtes.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Zelhem - februari 3, 2023 - Over Ivy Clinics
6

een goed gesprek maar ontoegankelijk

Met de arts een fijn gesprek maar kon de buitendeur niet open krijgen. Bedieningspaneel onbegrijpelijk en op bonken op raam werd niet gereageerd. Stond buiten in de koude wind te telefoneren maar er stond bandapparaat aan met tekst: "We hebben pauze". Moest ook nog kwartier binnen wachten terwijl ik duidelijke afspraak had.
Zou je ons aanbevelen? Nee
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Amstelveen - februari 2, 2023 - Over Ivy Clinics
10

Zeer tevreden

Behandeling bij M.Khurshed, Professioneel en erg vriendelijk. Luistert goed, en bespreekt de behandel opties die bij mijn wensen passen. Heb inmiddels een paar behandelingen gehad, en ben super tevreden:-))
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Amstelveen - februari 2, 2023 - Over Ivy Clinics
10

Geweldig

Eerlijkheid staat bij mij voorop en dit vind je bij Ivy Clinics. Goed en eerlijk advies. In 1 woord ben ik ontzettend TEVREDEN!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Arnhem - februari 2, 2023 - Over Ivy Clinics
8

Erg goed en correct.

Fijne ontvangst, duidelijk in uitleg over de behandeling die je wilt laten doen . De clinic geeft een verzorgde en warme uitstraling
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Duiven - februari 2, 2023 - Over Ivy Clinics
10

Professionals en kundig

Prettige sfeer met vriendelijke en kundige mensen
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Laserbehandeling
- Apeldoorn - februari 1, 2023 - Over Ivy Clinics
9

100% meegevallen

Doordat ik een fijn intake gesprek had gehad, durfde ik de stap te nemen.Ik heb een ooglidcorrectie ondergaan.
Ik was niet zenuwachtig, had er vertrouwen in, en was zelfs ontspannen.De ingreep verliep prima, en heb er nadien niet veel pijn aan ondervonden. Was wel blij, dat na een week de hechtingen er uit mochten.
Ik zie mijn oogleden weer, en kijk er naar uit dat ik ze mag opmaken.
Dus tot zover is de ingreep goed geslaagd.
Nu afwachten hoe het de komende drie maanden verder geneest.
Dan is er de controle!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Arnhem - februari 1, 2023 - Over Ivy Clinics
8

Goed advies en uitleg gekregen

Ik heb een adviesgesprek over een behandeling gehad. Dit verliep netjes op tijd volgens afspraak en de arts had alle tijd.
Verschillende opties zijn besproken en nu kan ik zelf rustig nadenken en beslissen wat ik ga doen.
Erg prettig die persoonlijke benadering.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Duiven - februari 1, 2023 - Over Ivy Clinics
5

nvt

Kan ik nog geen antwoord op geven de behandeling gaat nog komen
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Westervoort - januari 31, 2023 - Over Ivy Clinics
10

Grandioos

Goed en vakkundig geholpen
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Vlijmen - januari 31, 2023 - Over Ivy Clinics
10

Meedenkend vriendelijk professioneel

Goede voorlichting, prettige begeleiding en goed resultaat
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Laserbehandeling
- Zevenaar - januari 31, 2023 - Over Ivy Clinics
10

Heel fijn en prettig

Zeer vriendelijk ontvangen en begeleid
Zeer vakkundig geholpen en heel blij met het resultaat
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Heveadorp - januari 30, 2023 - Over Ivy Clinics
10

1e resultaat zichtbaar

Ik ben 1,5 week geleden geholpen aan mijn onderoogleden incl canthopexie behandeling. Er is een behoorlijke hoeveelheid huid weggehaald, en het ophangen van de spier aan botweefsel moest op 3 plekken vastgezet worden, Dus stevig.
Afgelopen vrijdag hechtingen verwijderd en nu is het wachten op het heelproces verder. Vooralsnog ben ik positief.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amsterdam
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Den Haag - januari 30, 2023 - Over Ivy Clinics
10

Betrokken en professioneel.

Naast een snelle reactie op mijn vraag per mail was er een afsprak. Hier kreeg ik een duidelijke uitleg met de mogelijkheden en wat ik kon verwachten. Met deze uitgebreide informatie heb ik gelijk de afspraak gemaakt. De herinneringen van de kliniek heb ik als positief ervaren. De behandeling zelf was boven mijn verwachting. Niet alleen heel vakkundig maar er was tijd en ruimte voor vragen. Ik ben enorm tevreden over het resultaat. Ook de terugkom afspraak was prettig en persoonlijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Zwolle - januari 30, 2023 - Over Ivy Clinics
10

Een uitstekende en zeer prettige clinic. Absoluut aan te bevelen!

Van A tot Z uitstekende service. Een heldere uitleg, ze nemen de tijd voor je. Daarnaast wordt je tijdens de behandeling goed op de hoogte gehouden hoe zij te werk gaan. Ik heb verder geen op- of aanmerkingen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Loo - januari 30, 2023 - Over Ivy Clinics
10

Goede begeleiding en mooi natuurlijk resultaat

Het is voor mij de eerste keer geweest dat ik lipfillers heb genomen. Daarom was het best spannend, wil niet eindigen met een duckface. We hebben samen alle informatie doorgenomen en mijn wensen besproken. Ik had mezelf goed voorbereid en ingelezen. Marjan heeft me erg goed geholpen en beetje bij beetje mijn lippen ingespoten. Het resultaat is echt super natuurlijk! Daar ben ik ook super blij mee! Ik kom zeker terug!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Den bosch - januari 30, 2023 - Over Ivy Clinics
8

Positief

Eerste ervaring was het intake gesprek ,bovenooglidcorrectie gepland .
Ik heb er vertrouwen in
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Huissen - januari 29, 2023 - Over Ivy Clinics
10

IPL Laser

zeer goede service , gediplomeerde specialisten , geen stress , goede kliniek .
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Laserbehandeling
- Westervoort - januari 28, 2023 - Over Ivy Clinics
10

Postief

Goede uitleg. En jullie nemen de tijd ervoor
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Ede Gld - januari 28, 2023 - Over Ivy Clinics
10

Persoonlijk, maatwerk, luisterend en een goede begeleiding

Persoonlijke benadering, maatwerk, rustgevend, luisterend oor en een goede begeleiding.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Tilburg - januari 27, 2023 - Over Ivy Clinics
10

Opnieuw tevreden

Ik heb mijn rechter wenkbrauw hoger laten zetten. Ik ben erg blij met het resultaat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Borne - januari 27, 2023 - Over Ivy Clinics
10

Geweldig

Super
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Arnhem - januari 26, 2023 - Over Ivy Clinics
8

Alles moest en ging snel, van lezen, ondertekenen, behandeling, en betalen.

Voor de behandeling moest ik eerst heel wat tekst doorlezen en ondertekenen die alles te maken had met privacy en risico's. De tijd daarvoor kreeg ik wel, maar zo voelde dat niet als zodanig. Het zou goed zijn deze stukken bijv. een dag voor de behandeling digitaal ter lezing en ondertekening op te sturen, zodat er wat meer tijd overblijft met de behandelende arts voordat de behandeling van start gaat. Dat zou voor mij in ieder geval prettigerzijn geweest. Ik was best, vanwege de totale onbekendheid van de behandeling, zenuwachtig. De informatie over "blauwe plekjes" na de behandeling kwam niet overeen met de realiteit. Ik had flinke bloeduitstortingen op de plekken waar injectables zijn toegediend. Misschien in de informatie toch goed aangeven dat het er best goed blauw kan uitzien. Dan is het alleen maar fijn als het na de behandeling mee valt.
En misschien als service een monstersetje camouflage producten mee geven?
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Tuitjenhorn - januari 26, 2023 - Over Ivy Clinics
10

Zorgvuldige informatie

Ik heb nog geen behandeling ondergaan, maar ben erg te spreken over het intakegesprek. Er werd ruim de tijd voor mij genomen en de informatievoorziening was erg zorgvuldig. Er werd goed met mij meegedacht over een mogelijke oplossing voor mijn ‘probleem’. Duidelijk een kliniek die zorgvuldig met cliënten omgaat en geen lopendebandwerk levert.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Amsterdam - januari 26, 2023 - Over Ivy Clinics
10

Zeer prettig

Vriendelijke en prettige bejegening, alles wordt goed uitgelegd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Beuningen - januari 25, 2023 - Over Ivy Clinics
10

Professioneel en vertrouwd

Mijn ervaring met Ivy Clinics is heel positief, van het maken van de eerste afspraak tot het eindresultaat werd ik steeds heel vriendelijk en hartelijk geholpen. Vakkundige en professionele dames (en heren) die me uitgebreid geïnformeerd hebben en die met warmte en interesse met je omgaan. De ingreep was niet pijnlijk en duurde kort, de tips die ik van de medewerkers kreeg (zoals koelen met diepvrieserwtje en ruim vooraf beginnen met arnic-druppels) waren waardevol.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Oosterbeek - januari 25, 2023 - Over Ivy Clinics
10

Uitstekende dienstverlening

Altijd behulpzaam en de procedure goed toegelicht.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Zevenaar - januari 25, 2023 - Over Ivy Clinics
8

Vriendelijk, duidelijk, professioneel.

Ik heb een bovenooglidcorrectie ondergaan. De behandeling was pijnloos, ging best snel en de assistente stelde me gerust en gaf goede uitleg voor de nazorg. Het herstel ging heel voorspoedig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Velp - januari 25, 2023 - Over Ivy Clinics
7

Prima

Nette praktijk met goede service
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Veenendaal - januari 24, 2023 - Over Ivy Clinics
10

Gewoon echt helemaal super

Helemaal top
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Maren-Kessel - januari 24, 2023 - Over Ivy Clinics
7

Prettig behandeld

Tevreden
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Arnhem - januari 24, 2023 - Over Ivy Clinics
10

Kom zeker terug

Super ontvangen, goed begeleid!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- St Michielsgestel - januari 24, 2023 - Over Ivy Clinics
10

Enorm prettige arts en medewerkers

Een jaar na mijn bovenooglid correctie enkele cystes in het litteken laten verwijderen. Dit kon gelijk bij de 2e (extra) controle. Super efficiënt en zo prettig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Dieren - januari 24, 2023 - Over Ivy Clinics
8

Prima

Duidelijke en goede voorintake.
Prima begeleiding tijdens ingreep
En goede nazorg.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Groesbeek - januari 23, 2023 - Over Ivy Clinics
10

Professioneel en persoonlijk

Hele prettige, professionele en persoonlijke kliniek. Je wordt altijd goed geïnformeerd, super nazorg en geven ook duidelijk aan als een wens (nog) niet passend is bij je huidconditie.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Peeling
- Den bosch - januari 23, 2023 - Over Ivy Clinics
10

Ooglidcorrectie gehad, geen centje pijn tijdens en na de operatie......

Blij dat ik na lang twijfelen toch een afspraak heb gemaakt voor ooglidcorrectie.
Ontspannen sfeer tijdens de ingreep.

Hechtdraadjes verwijderen was ook pijnloos.
Erg tevreden over de behandeling.....
Fijne plek, fijne mensen, allen stuk voor stuk aardig en vakbekwaam.
Kan het iedereen aanbevelen
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Arnhem - januari 20, 2023 - Over Ivy Clinics
8

Supermooi resultaat

Vorige week mijn ooglidcorrectie laten uitvoeren. Heel tevreden met het resultaat. Een aanrader
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Den Bosch - januari 20, 2023 - Over Ivy Clinics
10

Goede uitleg en fijne arts en fijne medewerkers

Erg meegevallen en goed resultaat
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Rosmalen - januari 20, 2023 - Over Ivy Clinics
10

Mijn ervaring is dat ik ( nadien ) er niet zo lang mee had hoeven wachten!!

In een kleine omgeving wat voor mij huislijke overkomt, leuk ontvangen!
Goede uitleg door behandelaar die mij het vertrouwen kon geven om ontspannen een behandeling aan te gaan. Geeft goed advies.

Ingreep samen met leuke, voor mijn gevoel ook een professionele assistente uitgevoerd.
Tijdens behandeling ook in gesprek met mij waardoor het ontspannen is verlopen en ik met een tevreden gevoel en goed resultaat ben weggegaan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Rosmalen - januari 20, 2023 - Over Ivy Clinics
10

Hele fijne kliniek en vooral eerlijk!

Ivy Clinics is een uittekende kliniek die werken met professionals en ze zijn eerlijk in wat wel en niet kan / haalbaar is. Zelf heb ik daar een boven en onderooglid correctie en een plexr in 1 keer laten uitvoeren en het resultaat is fantastisch.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Velp - januari 20, 2023 - Over Ivy Clinics
9

Aardige en deskundig personeel

Goede voorlichting.
Zou je ons aanbevelen? Nee
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Duiven - januari 19, 2023 - Over Ivy Clinics
7

Goed!

Goed voorlichting bij intake-gesprek en deskundige behandeling.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Westervoort - januari 19, 2023 - Over Ivy Clinics
10

Heel erg goed

Deskundig vriendelijk
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Aalsmeer - januari 19, 2023 - Over Ivy Clinics
10

Prettig en professioneel

Zeer tevreden. Ervaren, kundige en klantvriendelijke artsen. De locatie is goed bereikbaar, midden in Amsterdam. Prettige en adequate klantenservice.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amsterdam
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Amsterdam - januari 18, 2023 - Over Ivy Clinics
9

Prima

Keurig geholpen en behandeling met duidelijke uitleg
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Microneedling
- Driessen - januari 18, 2023 - Over Ivy Clinics
9

Zeer tevreden

Ik ben fijn ontvangen door Sonja,zij stelt je op je gemak,oog de arts was netjes,vriendelijk,behandeling ging snel en pijnloos.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Beltrum - januari 17, 2023 - Over Ivy Clinics
8

Heel blij met het resultaat.

Ik ben zeer goed ontvangen en geinformeerd.
Het ging bij mij om een ooglidcorrectie en deze is perfect uitgevoerd.
Heel natuurlijke blik.
Klein minpuntje: er is mij tot 2 x beloofd foto s door te sturen.
Zowel voor de behandeling als na de behandeling en dit is steeds niet gebeurd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- s-Hertogenbosch - januari 17, 2023 - Over Ivy Clinics
10

Heel goed geholpen.

Een prettige benadering en vakkundig geholpen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Doetinchem - januari 17, 2023 - Over Ivy Clinics
8

Ingreep geslaagd, nazorg kan iets beter

Ik ben tevreden met het resultaat. Ik had wel meer informatie over de periode na de ingreep willen hebben. In de brochure wordt kort gesproken over verschijnselen na de ingreep. Ik heb gemaild met de kliniek en dat werd goed afgehandeld. Maar ik ben uiteindelijk zelf op zoek gegaan naar foto's van herstel. Dus hoe ziet je oog eruit na een paar dagen, na een week etcetera. Als patient ben je onzeker en zoek je naar houvast.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amsterdam
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- amsterdam - januari 16, 2023 - Over Ivy Clinics
6

Oke

De behandeling was goed. De duur van herstel heel lang. De prijs ligt bij jullie hoger dan bij andere aanbieders.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amsterdam
  • Welke behandeling heeft u gehad? Peeling
- Blaricum - januari 16, 2023 - Over Ivy Clinics
8

Spannend maar achteraf erg blij mee!

Het is pas twee weken geleden en ik heb veel jeuk ivm de genezing. Ik moet ook wennen aan mijn nieuwe ogen. Het eerste wat ik merk is tijdens mijn avondje bioscoop dat ik moeiteloos de film kon kijken. Mijn wallen zijn weg. Dus het is heel vreemd allemaal. Maar ik ben blij dat ik het gedaan heb. Ik zal er de rest van mijn leven profijt van hebben.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Tilburg - januari 14, 2023 - Over Ivy Clinics
10

Zeer professionele kliniek met persoonlijke aandacht

Inmiddels heb ik twee behandelingen gehad bij Sterre en ik ben hier onwijs over te spreken!

Tijdens het intakegesprek heeft ze een goed, maar vooral realistisch beeld geschetst van de behandelingen en het resultaat.

Sterre is onwijs vriendelijk, professioneel en vakkundig. Ik vertrouw volledig op haar advies en kijk nu al weer uit naar de volgende behandeling!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Microneedling
- Den Bosch - januari 11, 2023 - Over Ivy Clinics
8

Prima service en mooi resultaat

Ingreep was niet pijnloos en herstel viel tegen, maar resultaat is top
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Arnhem - januari 11, 2023 - Over Ivy Clinics
8

Vriendelijk en kundig

Ik kom graag terug
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Doetinchem - januari 11, 2023 - Over Ivy Clinics
9

Vakkundig, gastvrij, goed bereikbaar.

Gastvrij ontvangen, professionele behandeling, blij met het resultaat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Voorthuizen - januari 11, 2023 - Over Ivy Clinics
10

Heel tevreden en duidelijk uitleg

Uit eerdere ervaringen weet ik dat Botox soms gevoelig kan zijn, tijdens en na de behandeling heb ik nauwelijks tot niets gevoeld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Doetinchem - januari 11, 2023 - Over Ivy Clinics
8

Zeer professioneel

Professionele en plezierige ervaring
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Haaften - januari 11, 2023 - Over Ivy Clinics
10

Super

Goede uitleg, tijdens behandeling vertelt wat er werd gedaan
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Laserbehandeling
- Doetinchem - januari 10, 2023 - Over Ivy Clinics
10

Super tevreden! Meedenken in wat je graag wilt met een passend advies waar ik elke dag pleziervanheb

Ik voel me welkom, gewaardeerd als klant. Geen verkoop! Maar echt meedenken in wat je wilt met een advies wat bij je past.
de terugkom momenten ervaar ik als zeer prettig. Niet altijd nodig, maar als je vragen hebt of wat voor wilt leggen voel ik me niet bezwaard, maar juist de ruimte en ook het meedenken en adviseren daarin met weer die passende oplossing.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? nvt.
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Duiven - januari 10, 2023 - Over Ivy Clinics
10

Zeer goed

Tot nu toe een goede ervaring
Ben zeer tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Arnhem - januari 10, 2023 - Over Ivy Clinics
10

Geweldig resultaat

Ik heb een ooglidcorrectie gehad en ben super tevreden met het resultaat.
Vriendelijk en professioneel .
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- s’- Hertogenbosch - januari 10, 2023 - Over Ivy Clinics
9

Fijne ervaring

Ontvangst super hartelijk en iedereen heel professioneel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Angeren - januari 10, 2023 - Over Ivy Clinics
9

Vertrouwd

Fijne kliniek, goede ervaringen!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Arnhem - januari 8, 2023 - Over Ivy Clinics
9

Goed

Goed geholpen en zeer vriendelijk
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Hertogenbosch - januari 7, 2023 - Over Ivy Clinics
9

Professionele behandeling. Een persoonlijke touch qua nazorg had het 5 sterren gemaakt. ✨

De behandeling verliep vlekkeloos.

Liposuctie lipolaser .
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Liposuctie
- Amstelveen - januari 7, 2023 - Over Ivy Clinics
10

Ģeweldig

Zo professioneel!! Zo snel en secuur.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Kaatsheuvel - januari 6, 2023 - Over Ivy Clinics
10

Heel goed

Nemen alle tijd voor je , met goede uitleg . Ontspannen sfeer.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Leersum - januari 6, 2023 - Over Ivy Clinics
10

Top

Super communicatie
Alles gaat in overleg

Super
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Hoofddorp - januari 5, 2023 - Over Ivy Clinics
10

Heel prettig..

Prettige omgeving en kundige
Mensen…..
Zeker een aanrader…
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Ulft - januari 5, 2023 - Over Ivy Clinics
10

Ik kom er al jaren en het is altijd uitstekend

Ik ga 2x per jaar voor de Botox prikjes i.v.m. mijn fronsrimpel. Het resultaat mag er dan ook zijn. Als je het maar wel bijhoudt.

Ik kom er al jaren, altijd professioneel en ook nog betaalbaar.

Allemaal even aardig en met een paar minuten gedaan.

Ik ga binnenkort eens kijken welke andere behandelingen er nog meer zijn voor mij. Keus genoeg in ieder geval.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Westervoort - januari 5, 2023 - Over Ivy Clinics
10

Passend bij mijn wensen

Aandacht expertise nauwkeurig en attent
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Doesburg - januari 5, 2023 - Over Ivy Clinics
10

Ik vond vakkundigheid en resultaat geweldig

Heel deskundig en geweldig resultaat
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Arnhem - januari 3, 2023 - Over Ivy Clinics
9

Super

Van intake gesprek tot behandeling erg prettig.
Nu (na 3 weken) al super blij met het resultaat van ooglid correctie.
Het team is zeer kundig en geven je een vertrouwd gevoel.
Intake en nabehandeling was in Amstelveen en behandeling in Den Bosch.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Ter Aar - januari 3, 2023 - Over Ivy Clinics
9

Super geholpen

De uitleg is duidelijk een fijn gesprek
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Arnhem - januari 3, 2023 - Over Ivy Clinics
8

Heel tevreden

10 dagen geleden een ooglidcorrectie ondergaan. Ik heb geen moment pijn gehad. Niet tijdens en niet na de ingreep. Je ziet er even niet heel aantrekkelijk uit natuurlijk maar nu na een week de hechtingen er uit zijn gaat het herstel snel. Ogen zijn nog wat dik en het litteken zichbaar dus het uiteindelijke resultuut laat nog op zich wachten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amsterdam
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Amsterdam - januari 2, 2023 - Over Ivy Clinics
10

Erg tevreden

Behandeling ging heel erg vlot. Prettige sfeer. Erg mooi resultaat!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amsterdam
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Cuijk - december 30, 2022 - Over Ivy Clinics
9

Geen centje pijn

Duidelijke uitleg tijdens de behandeling. Totaal geen pijn gehad tijdens en na de behandeling.

Ben erg blij met het resultaat. Nu al…. Na een week.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amsterdam
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- DEVENTER - december 30, 2022 - Over Ivy Clinics
10

professionele en persoonlijke behandeling

Erg tevreden over behandeling, goeie uitleg en vakkundig behandelaar.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Almere - december 30, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Vriendelijk en deskundig

Door de ooglidcorrectie voel ik mij zekerder in het verkeer, voorheen werd de breedte van mijn zicht belemmerd door de hangende oogleden. Ook in mijn dagelijks leven voel ik me beter doordat het openhouden van mijn ogen geen energie meer kost.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Westervoort - december 30, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Zeer goedekliniek

Boven en onder ooglidcorrectie gehad
Weinig pijn gehad

Na een week gingen de hechtingen eruit
Nu ben ik weer redelijk toonbaar zal nog wel even tijd kosten dat alles weggetrokken is, maar ben zeer tevreden
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Zevenbergen - december 30, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Heel goed

Super vriendelijk personeel .
Dokteren heel goed
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Hengelo gld - december 29, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Adamo is erg kundig en weet wat hij doet

Idem
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Beek - december 29, 2022 - Over Ivy Clinics
9

goede ervaring

Klant vriendelijk en duidelijk
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Duiven - december 27, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Heel tevreden.

Het was niet de bedoeling dat ik in Westervoort aan mijn bovenooglid geopereerd zou worden maar door ziekte van de arts in Den Bosch kon ik daar toch de zelfde dag terecht. De correctie is mij honderd procent meegevallen, totaal niets van gevoeld en er al meteen blij mee.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Tilburg - december 27, 2022 - Over Ivy Clinics
9

Hele prettige persoonlijke kliniek

Fijne, persoonlijke service
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Berlicum - december 27, 2022 - Over Ivy Clinics
8

Professioneel en persoonlijk

Het contact ging soepel en lekker vlot. Alles werd duidelijk uitgelegd. Ik ben nu een week verder en tevreden over het resultaat qua uiterlijk. Het drukkende gevoel heb ik nog wel, maar heb goede hoop dat dit nog minder gaat worden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Uden - december 26, 2022 - Over Ivy Clinics
8

Goed

Behandeling ging top. Echt goed advies en vriendelijk personeel. Alleen het herstel viel tegen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Deventer - december 26, 2022 - Over Ivy Clinics
4

Teleurstellend!!

Steeds uitgesteld en geen alternatief geboden
Zou je ons aanbevelen? Nee
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Peeling
- Amstelveen - december 23, 2022 - Over Ivy Clinics
10

prettig

goede ontvangst en verder alles goed gegaan dik tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- 's-Hertogenbosch - december 23, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Het intakegesprek was prettig.

Duidelijke uitleg.
Nam de tijd voor alles.
En erg vriendelijk .
Ik ben zeer tevreden hoe het is gegaan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Terborg - december 23, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Heel professioneel en vriendelijk

De IPL behandeling was nagenoeg pijnvrij en werd door Chantalle uitgevoerd. Zij gaf goede informatie en beantwoorde al mijn vragen. Ik heb nu nog geen definitief resultaat maar vertrouw erop dat het naar tevredenheid zal zijn.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Laserbehandeling
- Eerbeek - december 22, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Super clinic

Vorige week een ooglidcorrectie gehad,geen pijn goede genezing. Morgen gaan de hechtingen er uit. Ik kan jullie alleen maar aanbevelen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Raalte - december 22, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Prettig en uitstekend behandeld

Vriendelijke behandelaar, goed en zorgvuldig advies en een vlotte behandeling
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amsterdam
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Amsterdam - december 21, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Uitstekend

Weer super goed en netjes geholpen
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Laserbehandeling
- Dordrecht - december 20, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Goede inlichtingen

Zeer goed alleen nazorg iets minder zat nog twee cm hechtdraad in
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Oss - december 20, 2022 - Over Ivy Clinics
8

Zeer positief

Fijne arts, zeer vriendelijk, je voelt je helemaal op Je gemak. Behandelingen prima!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Arnhem - december 20, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Fijne ervaring

Lieve fijne mensen die je goed begeleiden en informeren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Poppel - december 20, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Prima

Het resultaat is goed
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Oosterbeek - december 20, 2022 - Over Ivy Clinics
8

specialisme heeft bij routinematig werk ook zijn precisie aandacht nodig

Ik ben onlangs bij Ivy Clinics geweest, en heb het idee dat doordat ze vaak de ooglidbehandelingen doen, ze minder scherp zijn voor de kleine details, mijn ooglid bloede na de 2e keer nog steeds, de bloedvaatjes waren niet goed dicht gebrand, en de hechting drukte op mijn oog en de pleister zat in mijn traanbuis met als gevolg dat mijn ogen 3 dagen waren geïrriteerd, de aandacht en de nazorg is wel goed en het personeel is erg vriendelijk, en het uiteindelijke resultaat mag er zoals ik het nu bekijk een positieve beoordeling ontvangen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Best - december 18, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Heel prettig verzorgd, erg aardige mensen

Ik werd heel goed voorbereid, in een leuk en duidelijk gesprek. Ik was erg op mijn gemak en heel tevreden met het resultaat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Eindhoven - december 17, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Geen andere kliniek meer voor mij.

Inmiddels kom ik al jaren bij Ivy clinics en dokter Adamo.
Een arts die goed naar je kijkt mee denkt en je eerlijk advies geeft.
Voor mij geen andere kliniek meer!
Ik hou van een natuurlijk resultaat en dat lukt elke keer weer!
Ik ben heel erg tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Veenendaal - december 17, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Zuiver advies van en resultaat naar verwachting

Een heel prettige kliniek. Goede adviezen en behandeling met mooi resultaat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Peeling
- Arnhem - december 16, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Prima!

Vanaf het eerst gesprek ben ik uiterst persoonlijk en professioneel begeleid.
Mooie locatie en vriendelijke mensen, petje af.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amsterdam
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Weesp - december 16, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Zeer tevreden!

Ik ben zeer tevreden met mijn ooglidcorrectie,
De ingreep is nog maar net twee weken geleden en het ziet er super mooi uit!
Weer een “ open” en geen vermoeiende blik meer …ik ben dus reuze blij met het resultaat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Best - december 15, 2022 - Over Ivy Clinics
7

Tevreden

Ik ben erg goed geholpen, de uitleg was duidelijk en het resultaat is heel mooi. Wel vond ik het storend dat er tijdens de behandeling 2 keer medewerkers binnen kwam om iets te pakken of te vragen. Ik vond dat niet zo netjes.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Hoofdorp - december 1, 2022 - Over Ivy Clinics
10

De lipolaser viel erg mee.

Ik heb een onderkin lipo gehad.
De ingreep was niet pijnlijk.
Alleen het geluid was vervelend.
Maar al met heel goed te doen.
Weinig blauwe plekken.
Alleen de hoofdband die je moet dragen was vervelend.
Je ziet na 1 week al resultaat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Liposuctie
- Amsterdam - december 1, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Alles heel goed geregeld!

Ontvangst, intake, informatie, voorbereiding, ingreep, begeleiding daarna was allemaal perfect.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Duiven - november 30, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Perfect en geruststelling

Zeer kundig en gerustgesteld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Liposuctie
- Veessen - november 30, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Heel tevreden

Ik was eerder al voor consulten geweest, want ik wist niet welke behandeling het beste was voor mijn vetwallen. Wilde er al jaren iets aan laten doen. Uiteindelijk voor fillers gekozen om de schaduw/goten van mijn vetwallen op te vullen. Blij met het resultaat en over een paar weekjes de touch up.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amsterdam
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Amsterdam - november 30, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Superfijn

Vriendelijke mensen die er werken de arts echte vakman en vanaf de eerste intake zorgzaam en vriendelijke geholpen en behandeld

Ze denken me jou als persoon mee
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Zevenaar - november 30, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Goed

Met volle vertrouwen heb ik mij laten behandelen en ze waren zeer geduldig en vriendelijk

Alles tijd voor me genomen
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Lipofilling
- Veenendaal - november 30, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Een hele fijne clinic , mooi resultaat in goed overleg

Ik ga met een goed gevoel , altijd de deur uit ze luisteren goed wat je wensen zijn en daar wordt altijd gehoor aan gegeven! Kortom fijne medewerkers en clinic.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Berger - november 29, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Perfect

Fijne ervaring
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Westervoort - november 28, 2022 - Over Ivy Clinics
8

Het gaat zoals de voorlichting.

Prettig contact, behandeling en controles.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Westervoort - november 27, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Prettige eb sbelle afhandeling

deskundig
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Lathum - november 27, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Prettig consult gehad

Prima consult gehad
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Arnhem - november 27, 2022 - Over Ivy Clinics
8

Helaas was het duidelijk dat ik geen lipofilling zou krijgen

Goede ontvangst,

Vriendelijke arts. Helaas voor mij niet mogelijk maar mijn man wel.
Wel adviezen gekregen wat ik wel kan gaan doen.
Hiervoor ga ik een afspraak maken binnenkort.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Middelburg - november 26, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Objectief en kundig

Ik overwoog een ooglidcorrectie. De chirurg zag het niet zitten en adviseerde om ervan af te zien of als ik toch wilde doorzetten dan naar een andere kliniek te gaan.
Ze nemen geen risico maar hebben wel alle tijd en aandacht voor hun klanten. Chapeau!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Zutphen - november 26, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Blij met mijn open blik!

Geen last meer van vermoeide ogen of sombere blik! Het is de investering echt waard.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Zeddam - november 26, 2022 - Over Ivy Clinics
9

Goed geholpen

Vakkundig, goede uitleg, heel klantvriendelijk,
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Roosendaal - november 25, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Heel goed

Kreeg goede informatie. Werd tijdens de behandeling gerust gesteld. Leuke en aardige mensen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Berlicum - november 25, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Vakkundig en zeer vriendelijk

Ik ben op een prettige manier geholpen.
Zeer vriendelijke medewerkers.
Nazorg is fantastisch.
Ik wil jullie zeer aanbevelen
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- ‘s Hertogenbosch - november 25, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Super!!

Goed resultaat, super vriendelijke mensen
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Huissen - november 24, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Ik ben heel erg tevreden! Wat een mooi resultaat al na 1 week.

Ik ben erg tevreden! Het resultaat is na 1 week al erg fraai.
Ik vond de ingreep zelf ook heel erg meevallen. Ze nemen je mee door alle stappen van het proces. Alles is duidelijk en helder. Het is niet pijnlijk of angstig. Ik ben heel blij dat ik het gedaan heb!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Arnhem - november 24, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Geweldig

Deskundige behandeling
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Doesburg - november 23, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Superblij met resultaat

Op 15 november 2022 een bovenooglidcorrectie laten uitvoeren door dokter Natale Adamo en assistente. De operatie ging snel en voorspoedig en er werd telkens verteld wat ze gingen doen. Maandag 21 november jl. de hechtingen laten verwijderen en ik ben nu al superblij met het resultaat. Het is mij 100% meegevallen. Wat mij betreft niets dan lof voor deze kliniek en het personeel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Eerbeek - november 22, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Geweldige sfeer en professionaliteit

Een bezoek aan Ivy straalt direct de professionele sfeer uit die je verwacht. Warm, welkom, sfeervol en enorm clean.

Personeel is ambitieus en enorm deskundig, maar ook erg vriendelijk en laagdrempelig.

Ik zou Ivy absoluut iedereen aanraden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Westervoort - november 22, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Heel goed geholpen

Goede voorlichting, behandeling en nazorg. Doorgaan zo!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Aalst - november 22, 2022 - Over Ivy Clinics
10

10

Super goede cliniek ze zijn allemaal eerlijk en oprecht een echte aanrader
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Apeldoorn - november 22, 2022 - Over Ivy Clinics
10

viel reuze mee en top resultaat

Ik kwam voor een combi van ooglidcorrectie en liposuctie/lipolaser voor de verslapte kaaklijn (vrouw, 66 jaar). De voorlichting was helder en vriendelijk. De behandeling zelf was snel en vrijwel pijnloos. Nu ben ik een week verder en ik vind de resultaten al heel goed. Wel een beetje blauw in de nek en nog wat (acceptabele) zwellingen, maar dat hoort erbij. Wel even rekening houden met hersteltijd en wat meer rust nemen. Maar ik voel me prima en blij hiermee! Nu al, terwijl het optimale resultaat nog moet komen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Oosterbeek - november 22, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Great job!

I am very happy with the result and also with the nice attention I received.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amsterdam
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Amsterdam - november 21, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Onderooglidcorrectie een week geleden…

Het is nu een week geleden en te vroeg om het eindresultaat te beoordelen. Maar de intake, uitleg, ingreep en de nazorg/begeleiding ging tot nu toe helemaal goed. Nu nog geduldig wachten op het eindresultaat. Het is nog gekleurd en wat gezwollen, wat logisch is na pas een week. Pijn viel erg mee en na de eerste nacht al geen pijnstillers meer nodig. Ik zou het dus zo weer doen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Doetinchem - november 21, 2022 - Over Ivy Clinics
9

super geholpen

Vriendelijk, behulpzaam, alert en heel netjes geholpen.
In eerste instantie was ik niet nerveus, toen ik op de behandelstoel plaats nam, werd ik dat wel. Ook daar werd ik mee geholpen.
Mocht aangeven wanneer ik in een rustige modus was zodat ze kon starten met de behandeling.
Fleur, de assistente, heeft me ook goed geholpen met adviseren van de crème als nazorg, en welke er beter wel of niet gebruikt kan worden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- 'S-HERTOGENBOSCH - november 21, 2022 - Over Ivy Clinics
9

Meer dan tevreden!

Goede voorlichting, fijn ondersteund tijdens de behandeling.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Tilburg - november 21, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Super fijn

Liposuctie gehad ze hebben me echt op me gemak gesteld en zeker aan te raden.

Nemen ook de tijd voor je
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Liposuctie
- Westervoort - november 19, 2022 - Over Ivy Clinics
10

goed en vriendelijk ontvangst

Wordt heel goed uitgelegd stap voor stap wat ze met de behandeling Ik heb alleen wat aan de rechte kant van het oog veel last gehad om de hechtingen eruit te krijgen, en is nog pijnlijk. Verder goede ervaring een aanrader voor een ander.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Rosmalen - november 17, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Very good experience

The therapist was very kind and explained the treatment very well. The place is clean and nice.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • nvt.
  • nvt.
- Amstelveen - november 17, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Zeer prettig

Zeer prettig en professioneel behandeld.
Alles is bespreekbaar en verschillende adviezen worden gewogen en uitgelegd
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Huissen - november 16, 2022 - Over Ivy Clinics
6

niet persoonlijk wel mooi resultaat

de arts heeft amper een woord gesproken en er werd pas tijden de behandeling halverwege 1x gevraagd hoe het ging en of ik zenuwachtig was.
de behandeling was hierdoor erg op de voorgrond en ben je extra alert op alle handelingen wat niet heel erg prettig was.
ook na een week een kleine complicatie gehad en werd pas na 7 uur een duidelijk antwoord gegeven.
erg jammer
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Velp - november 16, 2022 - Over Ivy Clinics
9

Behandeling ooglidcorrectie verliep in mijn ogen deskundig, vlot en vriendelijk

Intakegesprek, behandeling en het verwijderen van hechtingen verliepen heel goed. Nauwelijks een pijntje gevoeld. Vriendelijke en duidelijke informatie. De snelheid is werkelijk TOP! Week geleden heeft de ingreep plaatsgevonden. Nu nog eventjes geduld (korstjes zijn nog aanwezig) en dan het zichtbare gewenste resultaat, dat al duidelijk merkbaar is bij het open houden van mijn ogen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Velp - november 16, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Topdokter en topteam

Voel me veel beter na mijn behandeling. Alles verliep vlot en ik kreeg voldoende uitleg.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Geel - november 15, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Excellent

Very nice space and they seem to know what their doing
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amsterdam
  • Welke behandeling heeft u gehad? Microneedling
- AMSTERDAM - november 15, 2022 - Over Ivy Clinics
8

Prettige clinique

Fijn geholpen

Duidelijke uitleg

Mooi resultaat
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Cuijk - november 15, 2022 - Over Ivy Clinics
9

Top

Vriendelijk ontvangen en goede uitleg voor de behandeling.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Arnhem - november 15, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Perfect

Altijd goede ontvangst en prettige behandeling.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Foric - november 14, 2022 - Over Ivy Clinics
9

ZEER EFFECTIEF

Heel duidelijke voorlichting en mooie behandeling waar de passie en betrokkenheid op de klant voelbaar bleek.
Na twee weken merk ik al een enorme verbetering en verlichting na de ooglid correcties
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amsterdam
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- De Meern - november 12, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Hele goede kliniek, vriendelijke medewerkers. Goede behandelingen, ben zeer tevreden

Heb mijn onder en bovenoogleden laten doen.
Ben super tevreden over de behandeling en het resultaat.
Raad Ivy kliniek aan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Bemmel - november 10, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Geweldig Clinics

Heb alleen goede worden voor goede behandeling gekregen van Dr.Adamo
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Oosterbeek - november 10, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Vertrouwd en kundig

Prettig. Al jaren voor mijn huid
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Doesburg - november 10, 2022 - Over Ivy Clinics
8

Vriendelijk en zeer vakkundig

Goed naar mij geluisterd en meegedacht, welke behandeling het best bij mij past. Zeer vriendelijk en vakkundig!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Amstelveen - november 10, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Geweldig

Ik heb 1 november een boven ooglidcorrectie laten doen en kan het iedereen aanraden
Ik was heel zenuwachtig en ben door hun heel erg gerust gesteld ik zag zo op tegen de verdoving maar dat was helemaal niet nodig achteraf

Ben nu een week verder en het is nu al zo mooi bijna niet blauw geweest

Mijn ooglidcorrectie is uitgevoerd door dokter Natale Adamo

Ik zou t iedereen aanraden om het bij hem te laten doen
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Doetinchem - november 10, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Altijd goed

Ze nemen uitgebreid de tijd voor je. Veel uitleg. Dit was mijn derde bezoek maar even goed als de eerste keer!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Zutphen - november 9, 2022 - Over Ivy Clinics
4

Onprofessioneel en onprettig

Typisch een voormalig huisarts die graag chirurg wilde worden.
Schoenmaker blijf bij je leest.
Onprofessioneel en niet kloppend advies gegeven. Arrogante houding en weinig tijd nemen voor vragen. Vervolgens een folderje toe mailen ipv een op maar gemaakte offerte.
Schande!
Zou je ons aanbevelen? Nee
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Arnhem - november 8, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Botox

I had botox treatment recently at Amstelveen clinic. The dr.was very informative and friendly. He explained all steps of the treatment before during and after and I am happy with the result!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Aalsmeer - november 7, 2022 - Over Ivy Clinics
8

Prima

Deskundige, vriendelijke mensen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Doetinchem - november 7, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Zelfs toen ik 20 was had ik niet zo'n mooie oogeleden

Tijdens mijn intake voor ooglidcorrectie werd ik meteen op mijn gemak gesteld.

Tijdens de ingreep werd ook alles goed uitgelegd wat er gebeurde, ondanks dat ik erg gespannen was had ik veel vertrouwen in Natasja Hendriks.
Toen ik na n uur het resultaat zag was ik verbaasd, zo mooi
Ik heb weer een frisse blik ondanks mijn 65 jaar
Dames bedankt
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- 's-Hertogenbosch - november 5, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Super fijne kliniek

Wat een fijne kliniek. Ze stellen je op je gemak. Ik voelde me echt op mijn gemak. Ze legde alles uit wat ze deden. Ze waren super aardig. Voordat ik het wist was de operatie voorbij. Wat ben ik blij dat ik de ooglid correctie heb gedaan. Het is nu 6 dagen geleden en ziet er super mooi uit. Als je twijfelt moet je het doen, daar krijg je geen spijt van.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Kerkdriel - november 4, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Super

No nonsens. Kwaliteit en vertrouwen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Deventer - november 2, 2022 - Over Ivy Clinics
8

Prima geholpen en goed resultaat

Ik ben goed geholpen bij de keuze maken voor een ooglidcorrectie en het resultaat is helemaal naar wens. De kliniek ziet er netjes uit en de mensen zijn allemaal vriendelijk. Ik had wel de pech dat met alledrie de keren dat ik kwam (intake, behandeling en hechtingen verwijderen) ik pas na 20/30 minuten dan de tijd van mijn eigenlijke afspraak geholpen werd. Hier werd wel excuses voor aangeboden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Spijk - november 2, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Goede service

Ik heb onlangs voor de 2de x een botox behandeling gedaan. Ik ben beide keren geholpen door een zeer deskundige en vriendelijke arts die adviseerde waar nodig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amsterdam
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Amsterdam - november 2, 2022 - Over Ivy Clinics
9

Fijne kliniek

Vriendelijk, duidelijk in opties, week geleden behandeling gehad, nu al blij met het resultaat
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Lipofilling
- Driel - november 2, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Professioneel en warm

Ben uiterst professioneel behandeld. Elke vraag en zorg werd serieus benaderd. Blij met het resultaat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Velp - november 2, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Fantastisch

Intake gesprek was heel goed de behandeling ook vol lof , vriendelijke mensen
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Arhem - november 2, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Erg professioneel en vriendelijk! Top!

Zelf besloten toch een ooglidcorrectie te laten doen, vanwege klachten.

Van te voren was ik wat zenuwachtig maar er wordt echt de tijd voor je genomen en achteraf is het me echt alles meegevallen!

Er werd steeds verteld wat er gebeurde en dat was erg fijn. Na een week werden de hechtingen verwijderd en wat een mooi resultaat Heb ik nu al.
Ik ben erg blij!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Doesburg - november 2, 2022 - Over Ivy Clinics
8

Goed

Het was 'n consult voor 'n intake. Alles is goed uitgelegd
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Reeuwijk - november 1, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Zeer naar tevredenheid

Heb een ooglidcorrectie gehad. Vriendelijke mensen. Arts besteedde veel aandacht aan voorbereiding. Ingreep ging vlot en nu een week later ziet het er al heel mooi uit.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Leersum - november 1, 2022 - Over Ivy Clinics
7

goed

Had gehoopt dat ik door de liposuctie minder gewicht zou hebben.
Was helaas niet het geval.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Liposuctie
- Utrecht - november 1, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Super

Mooie binnenkomst, ruikt heerlijk, allemaal vriendelijk. Men neemt even de tijd voor
Jou. En behandeling geslaagd
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Zevenaar - november 1, 2022 - Over Ivy Clinics
8

Prettig!

Prettig gesprek, gevoel van serieus genomen te worden. Er is fijn meegedacht.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Beuningen - oktober 31, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Super lieve en kundige mensen!

Waar ik voor kwam, ben ik super tevreden over, raad iedereen ivy clinucs aan !
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Deil - oktober 29, 2022 - Over Ivy Clinics
9

Uitstekend, ik denk dat er nog iets meer voor mij uit te halen is.

Ik kreeg goede uitleg, zijn heel verantwoordelijk bezig.
soms is het moeilijk om op een korte termijn een afspraak te maken
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- DIEREN - oktober 29, 2022 - Over Ivy Clinics
8

Goede verzorgde kliniek

Niks aan toe te voegen
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amsterdam
  • Welke behandeling heeft u gehad? Lipofilling
- Harderwijk - oktober 29, 2022 - Over Ivy Clinics
10

snel en professioneel

hele fijne professionelen die goed begrijpen wat ik wil en dat perfect ook uitvoeren tegen goede prijzen
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amsterdam
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Amsterdam - oktober 29, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Professioneel, vriendelijk en echt aan te raden.

Na een duidelijke intake heb ik de beslissing genomen om en ooglidcorrectie te laten uitvoeren. Het is me enorm mee gevallen en het herstel verloopt voorspoedig. Nu al heel blij met het resultaat. De nazorg is ook als erg prertig ervaren. Duidelijke uitleg en alles nog extra op de mail, heel handig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Zelhem - oktober 27, 2022 - Over Ivy Clinics
8

Goed

Goed
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Huissen - oktober 27, 2022 - Over Ivy Clinics
7

Goede inlichtingen

N v t
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amsterdam
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Amsterdam - oktober 27, 2022 - Over Ivy Clinics
9

Deskundige behandeling

De arts is ervaren en weet wat hij doet.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Lipofilling
- Nijmegen - oktober 27, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Een prettige ervaring, alhoewel dat over een operatie vreemd klinkt.

Fijne ontvangst, duidelijke uitleg, goede verzorging.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Zieuwent - oktober 26, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Helemaal top!

Goed! Goede voorlichting en duidelijk overlegd. Stelde me ook erg op m’n gemak en deden het op m’n tempo, dit was erg prettig omdat het voor mij de eerste keer was dat ik fillers ging doen
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Monnickendam - oktober 26, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Perfect

Klantvriendelijk en ik ben een zeer tevreden klant
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Westervoort - oktober 25, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Super goed geholpen

Vriendelijk en vakkundige mensen. Ben altijd erg tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Westervoort - oktober 25, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Zeer tevreden

Goede voorlichting. Nam ruim de tijd
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Microneedling
- Amstelveen - oktober 25, 2022 - Over Ivy Clinics
8

Super

Fijne behandeling gehad,(ooglidcorrectie) met goede uitleg, een prettige sfeer.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Gendt - oktober 25, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Uitstekend

Bovenooglidcorrectie nog steeds het beste wat ik aan mezelf gedaan heb,botox en filler ook nog steeds zeer tevreden
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Rheden - oktober 24, 2022 - Over Ivy Clinics
9

Zoals altijd vriendelijk en kundig.

Fijne sfeer én alle tijd voor de behandeling en evt vragen. Altijd prettig dus.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Duiven - oktober 24, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Viel ontzettend mee en zeker de moeite waard.

Vorige week een ooglidcorrectie gekregen aan beide ogen (en gelijk wat lipfiller) en vanochtend de hechtingen eruit laten halen. Het is prachtig aan het genezen en heb nauwelijks verkleuringen aan mijn ogen gehad. Een ooglid is nog iets dikker dan de ander en het litteken moet de komende tijd genezen. Ben ontzettend tevreden. Tijdens de ingreep zelf enorme zweethandjes, maar nauwelijks pijn of ongemak gehad. Bedankt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Arnhem - oktober 24, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Prettig en betrouwbaar

Fijne en betrouwbare kliniek, via mond tot mond reclame. Betrokken medewerkers en luisterend oor voor achtergrond en lichamelijke gesteldheid van cliënten.

Behandeling gaat snel en precies
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Velp - oktober 22, 2022 - Over Ivy Clinics
8

Duideljjke intake, goede informatie

Ervaren en vriendelijke medewerkers. Helder in uitleg. Hygiënisch en verzorgde kliniek.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Arnhem - oktober 22, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Super

Prettig, relaxte sfeer..
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Arnhem - oktober 21, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Uitstekend

Ik heb vorige week vrijdag een ooglidcorrectie gehad. Gisteren zijn de hechtingen eruit gehaald en het is nu al een wereld van verschil.

Super blij mee!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amsterdam
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Druten - oktober 21, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Heel fijn geholpen

Was heel zenuwachtig maar werd heel erg op me gemak gesteld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- De Kwakel - oktober 21, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Is me erg meegevallen en fijne begeleiding

Ik ben voor een bovenooglidcorrectie in de kliniek geweest, om medische redenen, en was vantevoren best wat gespannen, omdat het tenslotte toch vlakbij je ogen is. Verder zie ik nooit zo tegen medische dingen op gelukkig, maar ogen...

Het is me echt enorm meegevallen.
De hele huiselijke sfeer van de kliniek, met name de wachtkamer, helpt hierbij. Maar ook de hele vriendelijke en kundige mensen allemaal, een hele fijne begeleiding dus.
Ik kreeg nog een rustgevend pilletje dat ook zijn werk deed.
Ik liet het gewoon over me heen komen.
De operatie ging best snel en m.i. zeer vakkundig, voor zover ik dat als leek kan zeggen.
Ook de nazorg was/is geweldig. Ik had een paar keer toch nog wat vragen en dat ging via mail of telefoon, daar werd uitgebreid de tijd voor genomen, op een vakkundige maar heel persoonlijke manier.
Het moet nog een aardig tijdje verder helen, maar ik ben nu al erg blij met het resultaat. Minder hoofdpijn, althans dat stuk dat ik had door het steeds aantrekken van de voorhoofd-spieren.

Ik kan weer veel meer ineens zien, ook in de hoogte, dat is sterk verbeterd.
En vanwege de zwelling nog voelen de ogen/oogleden nog vrij moe, maar minder heftig dan ervoor al.

Het volledige resultaat daarvan zal pas na een tijdje merkbaar zijn, als de zwelling weg is.
Ik ben er heel blij mee en ben zeer tevreden over hoe alles gegaan is.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Amstelveen - oktober 20, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Very positive

At the moment I am delighted with the result of the treatment and the attention received.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amsterdam
  • Welke behandeling heeft u gehad? Peeling
- Amsterdam - oktober 19, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Prima geregeld

Relaxte omgeving en dito behandeling
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Velp - oktober 19, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Helemaal prima in Westervoort

Dankjewel Dokter Adamo. Heel vriendelijk en zeer professioneel
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Zeddam - oktober 19, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Geweldige kliniek

Ik heb een boven en onderooglid correctie en een plex r behandeling in een keer laten uitvoeren. Na een week al een prachtig resultaat geen pijn gehad en uitstekend voorzien van informatie. Ik beveel deze kliniek van harte aan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Velp - oktober 19, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Een hele prettige en goede ervaring

De mensen die er werken zijn heel aardig, meedenkend en kundig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Pijnacker - oktober 18, 2022 - Over Ivy Clinics
2566 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10

Ontvang 10% of 20% korting!

 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een fijne welkomstkorting van 10% op alle producten in onze webshop of ga voor een heerlijke wellness facial met 20% korting in één van onze klinieken!