Reviews

9.4
8

Goede en fijne behandeling

Prettig ervaren met veel persoonlijke aandacht en uitleg
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Arnhem - juli 5, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Prettig ontvangst.

Ik heb de behandeling gepland.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Doetinchem - juli 5, 2022 - Over Ivy Clinics
8

Alles prima verlopen

Liposuctie bovenarmen; ingreep goed verlopen, er wordt tijd voor je genomen. Team werkt goed samen. Al met al tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Liposuctie
- Kaag en Brasem - juli 5, 2022 - Over Ivy Clinics
8

Goed begeleid.

Ben goed ingelicht, voorgelicht en begeleid ik vond het top en ze stellen je gerust.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- 's-Hertogenbosch - juli 2, 2022 - Over Ivy Clinics
8

Uitstekende service en snel en goed geholpen.

Ik kon snel terecht.Operatie is prettig verlopen.Prima service tegen een acceptabele prijs.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Bemmel - juli 2, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Positief

Zeer goed
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Vermeld ik liever niet
- Duiven - juli 2, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Professioneel en veel persoonlijke aandacht

Ik was voor de na-controle bij Sterre. Het voor en na resultaat van mijn ooglidcorrectie is mooi in kaart gebracht en is boven mijn verwachting! Ik was erg tevreden toen ik de foto’s bekeek.
Sterre nam de tijd voor mij en was erg vriendelijk en complimenteus, het voelt goed dat je ook na de operatie nog zo goed begeleid wordt. De litteken crème had zijn werk goed gedaan en dokter Stenstra natuurlijk ook!
Bedankt Ivy Clinics!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Volkel - juli 1, 2022 - Over Ivy Clinics
9

Professioneel, informeel, vriendelijk, precies

abc
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amsterdam
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Amsterdam - juli 1, 2022 - Over Ivy Clinics
10

fantastisch

heel rust gevend en goede voorbereiding
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Westervoort - juli 1, 2022 - Over Ivy Clinics
9

zeer goed

vriendelijk, goede informatie,

ooglid correctie erg mooi geworden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Lipofilling
- Duiven - juli 1, 2022 - Over Ivy Clinics
3

Best wel teleurgesteld

Veel geld betaald maar weinig tot geen resultaat
Zou je ons aanbevelen? Nee
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Huissen - juni 30, 2022 - Over Ivy Clinics
9

Vriendelijk, duidelijk en goede prijs/kwaliteit

Ik heb Max als arts en bevalt heel goed. Is duidelijk en legt alles goed uit en is zeer vriendelijk. Zeker een aanrader.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Huizen - juni 30, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Geweldig

Ik ben heel tevreden over het resultaat tit nu toe.
Vakkundige en vriendelijke arts en personeel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Almere - juni 30, 2022 - Over Ivy Clinics
9

Ben heel tevreden met de behandeling.

Een prettige ervaring, alles goed uitgelegd, neemt de tijd.
Blijf zeker terug komen bij de Ivy kliniek.
Hebben veel ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Millingen aan de Rijn - juni 30, 2022 - Over Ivy Clinics
7

prima

Vriendelijk en de tijd genomen om uitleg te geven.

Kwaliteit is prima maar de prijs ????
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Oorlelcorrectie
- Utrecht - juni 30, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Super!

Warm welkom, goed advies en blij met het resultaat
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Amstelveen - juni 30, 2022 - Over Ivy Clinics
8

Prima

Het ziet er allemaal verzorgd uit!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Veenendaal - juni 29, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Ik zou het zo weer doen!

In een prachtige kliniek een ooglidcorrectie gehad. Er werd alle tijd genomen voor de behandeling, alles werd duidelijk uitgelegd.
En alles met prachtig resultaat
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Randwijk - juni 28, 2022 - Over Ivy Clinics
9

Goed

Super aardige mensen, kijken goed met je mee en zetten niet teveel. Kom hier zeker terug over een paar maanden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Nijmegen - juni 28, 2022 - Over Ivy Clinics
8

Was teleur gesteld

Wel goed contact, maar was erg teleurgesteld gesteld dat ik niet ik aanmerking kwam voor de behandeling. Was er door overdonderd. Achteraf had ik nog vragen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Gorssel - juni 28, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Betrouwbaar en vakkundig

Fijne locatie Aveen ivm parkeren ernaast in de Qpark.. mooie steriele ruimtes en smaakvol ingericht.. geweldig fijne en sympathieke arts is Max.. maakt altijd even tijd voor een social talk en is kundig in t prikken.. top
Ook de prijs voor Botox vind ik heel tof
Binnenkort voor de 1e keer ga ik voor een filler
Jullie gebruiken betrouwbare en gerenommeerde produchten voor botox en fillers ook heel belangrijk
Grt Manita
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Hoofddorp - juni 28, 2022 - Over Ivy Clinics
9

Verhelderend in take gesprek

Ik had een intake gesprek en alles werd duidelijk uitgelegd en een goed advies over wat wel en niet te doen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Gorinchem - juni 25, 2022 - Over Ivy Clinics
8

Een fijne ervaring gehad

Ik ben goed voorgelicht over wat mij te wachten stond, ook tijdens de behandeling, wat er ging gebeuren. Het resultaat mag er zeker wezen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amsterdam
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Uithoorn - juni 24, 2022 - Over Ivy Clinics
9

Zeer goed en deskundig

De arts N.Adamo is helemaal top
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amsterdam
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Amsterdam - juni 24, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Uitstekend geinformeerd en geholpen

Ik ben uitstekend voorgelicht over wat mij te wachten stond ook tijdens de behandeling werd alles goed uitgelegd wat er ging gebeuren. Iedereen is erg behulpzaam en vriendelijk. En ik ben heel blij met het resultaat!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Didam - juni 23, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Zeer fijne behandeling!

Ik werd super fijn ontvangen op een zeer vriendelijke manier op mijn gemak gesteld.
De behandeling ook in alle rust en volledige aandacht.
Heb me zeer op mijn gemak gevoeld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Almere - juni 23, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Prettige eerste kennismaking

Het intake gesprek verliep prettig. Behandeling volgt nog.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Hilversum - juni 23, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Super blij!

Als ik bij ivy kliniek ben geweest straal ik weer...altijd goed advies en door samen de mogelijkheden te bespreken ga ik tevreden naar huis!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Didam - juni 22, 2022 - Over Ivy Clinics
8

zeer goed

Fijne kliniek met een persoonlijke benadering en een eerlijk advies
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Waalwijk - juni 21, 2022 - Over Ivy Clinics
8

heel tevreden met het uiteindelijke resultaat

Ik kreeg injectables voor lippen en verbetering van contour van mijn gezicht...
Na de eerste keer vond ik het resultaat (behalve de fronsrimpel met botox) matig, na 4 weken terug en meer injecties, na 4 weken weer terug, en was het resultaat al beter..
Na bijbetaling voor de lippen, is het nu mooi en ben dus tevreden!
Geen 5 sterren omdat ik het uiteindelijk wel duur vind...
Dr Max Schram is geweldig, neemt alle tijd voor je, denkt mee en verbetert het resultaat waar nodig...
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Callantsoog - juni 21, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Prettig!!

Prima ontvangst, en duidelijke uitleg!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Zevenaar - juni 21, 2022 - Over Ivy Clinics
8

Fijn ontvangst, goeie uitleg en informatie.

Fijne en rustige ontvangst, goede voorlichting. Ondanks dat ik de behandeling spannend vind toch gerust gesteld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Didam - juni 21, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Geweldig

Ik moest na een jaar weer een touch up laten doen voor de microblading. De vorige keer ging dat nog met een mesje. Wat best pijnlijk was. Nu hebben ze en nieuwe verdovingscreme en een nieuwe elektrische handmachine, wat een veel betere ervaring was. Totaal geen pijn gehad, het gaat veel sneller. En Denise heeft het heel mooi gedaan. Ze is erg kundig.

Dus ik ben een blije vrouw.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Microneedling
- Duiven - juni 20, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Deskundig advies!!

Aardig en vriendelijk personeel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Westervoort - juni 20, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Heel fijn

Heel prettige ervaring met een fijne dokter
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amsterdam
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Amsterdam - juni 18, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Erg tevreden!

.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Leusden - juni 17, 2022 - Over Ivy Clinics
10

niks dan lof voor het team in Den Bosch

prima ervaring vanaf intakegesprek t/m behandeling en nazorg
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Nieuwkuijk - juni 17, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Deskundige behandeling en begeleiding

Sfeervolle kliniek. Deskundige advisering. Zeer tevreden over behandeling en resultaat
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Ede - juni 17, 2022 - Over Ivy Clinics
8

Super goed.

Myn cyfer vertelt al hoe tevreden ik was...super ontvangst en de behandeling super...al met al is het de moeite waard.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amsterdam
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Amsterdam - juni 17, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Fijne kliniek

Goede kliniek met mooi resultaat

Favoriete dokter is M Stenstra
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Rosmalen - juni 16, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Super!

Ik ben super tevreden over de uitleg vooraf, de behandeling en de nacontrole. Ik raad het iedereen aan die nog twijfelt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Kerkdriel - juni 16, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Positief

Mijn ervaring is positief.
Ik werd vriendelijk benaderd en ik heb kunnen vertellen wat ik graag wilde.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Arnhem - juni 15, 2022 - Over Ivy Clinics
8

Deskundig, vriendelijk, en heel tevreden

Tevreden
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Velp - juni 15, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Netjes te woord gestaan en vriendelijk behandeld

Duidelijk uitleg en advies gekregen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? nvt.
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Renkum - juni 15, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Geweldig!

Duidelijke uitleg bij intake en tijdens ingreep, super vriendelijk geholpen, ontzettend blij met het resultaat!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- West Betuwe - juni 14, 2022 - Over Ivy Clinics
9

geweldig

Uitgebreide uitleg over de ingreep. Kundig personeel en arts.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Lathum - juni 14, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Geweldig!!

Top team, goede ontvangst en intakegesprek

Gehad Kun gelukkig snel terecht

De ingreep veel erg mee , zag al meteen resultaat

Nu twee weken later ziet het er al prachtig uit !! Heb nu al een veel frissere blik

Dank je wel
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Schijndel - juni 14, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Heel fijn..prettig

Is toch altijd spannend om iets te willen laten doen ...maar is snel weg omdat je serieus wordt genomen en xe luisteren naar wat je graag wilt ...en geven advies...
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Gendringen - juni 14, 2022 - Over Ivy Clinics
8

Goede intake en behandeling tijdens operatie

Zelf ben ik een angsthaas zeker als het om ogen gaat. Mensen dachten echter goed met je mee en voorlichting etc was goed evenals vragen die je aan de receptie etc stelde. Erg behulpzaam
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Leersum - juni 14, 2022 - Over Ivy Clinics
10

prima ontvangst en intake.

Ik voelde mij welkom. Prima uitgelegd hoe de behandeling gaat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- deventer - juni 14, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Mooi resultaat

Eindelijk de stap genomen om mijn lippen met fillers te laten behandelen. Direct een adviesgesprek incl. behandeling online ingepland. Ondanks mijn leeftijd van 41 jaar zijn mijn lippen behoorlijk smaller geworden naarmate het ouder worden en altijd erg droog. Het adviesgesprek ging helemaal naar wens en verwachting en direct erna de behandeling. De behandeling is vrijwel pijnloos door de verdovende pasta en nu bijna 2 weken na de behandeling is het resultaat al erg mooi te zien. Het ziet er erg natuurlijk uit, want niemand valt het op dat ik er wat aan heb laten doen, tot dat ik ze een foto voor en na presenteer ;). Precies wat de bedoeling was, dank en graag tot de volgende keer.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Tolkamer - juni 13, 2022 - Over Ivy Clinics
7

Zeer tevreden

Ben tevreden over de voorlichting, locatie en de benadering
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Vermeld ik liever niet
- Den bosch - juni 13, 2022 - Over Ivy Clinics
10

ontzettend blij dat ik de stap genomen heb met Ivy Clinics

Na de intake wist ik het zeker. Ik ga deze stap maken. Bovenooglid correctie en liposuctie. Ontzettend goed gegaan en zeer vriendelijk en professionele geholpen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Liposuctie
- alkmaar - juni 11, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Super blij met het resultaat

Zeer kundig en professioneel geholpen
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Maarssen - juni 9, 2022 - Over Ivy Clinics
9

Prettige ervaring, zou Ivy zeker aanbevelen

Duidelijke uitleg
Professionele mensen
Geduldig en medelevend
Aandacht voor de klant
goede communicatie
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amsterdam
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- abbekerk - juni 9, 2022 - Over Ivy Clinics
8

Prima

Ik ben teruggekomen voor nacontrole. Er wordt toch nog een stukje huid boven mijn oog weggehaald. Chirurg was het daar mee eens gelukkig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Arnhem - juni 8, 2022 - Over Ivy Clinics
9

duidelijke uitleg

behandeling moet nog plaats vinden
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- velp - juni 7, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Heel erg tevreden

Ik ben erg vriendelijk geholpen en ik ben ook echt tevreden over het resultaat. Ik heb duidelijke uitleg gekregen over de behandeling. Ook is verteld waar ik op moest letten de eerste dagen, en daar heb ik ook nog een mail over ontvangen. Kortom zeer professioneel!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Veldhoven - juni 7, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Prettige communicatie en zeer tevreden over de behandeling

Fijn ontvangen, goed geïnformeerd en zeer tevreden over de behandeling. Na enkele weken al zichtbaar effect.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Lengel - juni 6, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Volledig vertrouwen, al járen

Fijne vriendelijke en professionele benadering.
Volledig vertrouwen, vind ik zeer belangrijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Duiven - juni 4, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Altijd goed

Al tientallen jaren uiterst tevreden

Prettig team

Mooie resultaten

Kundig

Meedenkend
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Coenraadts - juni 4, 2022 - Over Ivy Clinics
9

perfect

Keurig op tijd, vriendelijk ontvangst, rustig uiteenzetting wat en hoe,
Verliep prima, ijsbril en gaasjes etc.
Met 50 minuten weer buiten.
Verder geen problemen gehad. Hechtingen zijn eruitgehaald ook dat verliep prima.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Dusseldorp - juni 3, 2022 - Over Ivy Clinics
8

rustig de tijd genomen

goede behandeling en duidelijk uitgelegd
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Westervoort - juni 2, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Top!

Top service zoals altijd!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Doetinchem - juni 2, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Erg fijne persoonlijke kliniek

Afspraak was snel en eenvoudig gemaakt, Fijne intake gesprek gehad en alles werd duidelijk uitgelegd. Op korte termijn kon de behandeling plaatsvinden, en ook tijdens de behandeling werd alles nogmaals duidelijk uitgelegd, De behandeling ging prima en nu na 1,5 week is het resultaat al goed te zien. Conclusie erg tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Doetinchem - juni 1, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Goed

Goede en vriendelijke behandeling.

Het resultaat is nu duidelijk zichtbaar.

De behandeling was pijnloos.

Het verwijderen van de 8 centimeter lange hechtingen was even pijnlijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Langeraap - juni 1, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Geweldig

Erg blij met mijn ooglidcorrectie. Werd ontzettend vriendelijk geholpen. Duidelijke uitleg. De ingreep verliep erg fijn. En het herstel gaat zo snel dat ik nu al een heel mooi resultaat zie.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Arnhem - mei 31, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Prettig ,professioneel en vertrouwd in 1 woord Geweldig!!!

Hele positieve goede ervaring met deze kliniek, hele vriendelijke medewerkers en een hele kundige dokterAdamo !! 1 week geleden en nu al zo’n goed resultaat!! Ooglidcorrectie zo blij mee en de Behandeling zo goed als pijnloos!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Doetinchem - mei 31, 2022 - Over Ivy Clinics
9

Hartelijk, goede informatie

Mijn ervaring is positief, je wordt hartelijk ontvangen en je krijgt eerlijk advies, alles wordt erg goed uitgelegd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Amstelveen - mei 31, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Eindresultaat nog onbekend, maar overall zeer tevreden

Mooie, schone clinic met vriendelijk personeel. Drie weken geleden behandeling gehad. Uiterst professioneel aangepakt door dokter Adamo. De behandeling ging goed. Gekozen voor plaatselijke verdoving en af en toe wel wat pijn gevoeld, maar er werd dan ook goed bij-verdoofd. Na de behandeling was er meteen een verschil te zien: een duidelijk ‘before’ en ‘after’. Dus ben ik hoopvol gestemd op het eindresultaat! Thuis verder ook goed gegaan: geen pijn, geen complicaties.

Deze beoordeling komt nu eigenlijk te vroeg want wachten is nu op het eindresultaat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Liposuctie
- Den Bosch - mei 31, 2022 - Over Ivy Clinics
8

Vakkundig en accuraat

Hebben alleen nog intake gesprek gehad en operatie volgt 29 september, maar intake gesprek was perfect. Laatste ster volgt na operatie
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Amstelveen - mei 31, 2022 - Over Ivy Clinics
10

super

Professionele, goede behandeling met altijd een goed resultaat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Arnhem - mei 31, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Zeer fijn

Ik ben echt hartelijk ontvangen en gelijk op mijn gemak gesteld. Het was een grote stap om een bovenooglidcorrectie te laten uitvoeren. De behandeling was vlot en de arts en de assistente gaven mij echt een gerust gevoel. Nu een week na de behandeling al zeer tevreden met het resultaat wetende dat het alleen maar mooier nog gaat worden. Kortom, zeer tevreden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Zevenaar - mei 30, 2022 - Over Ivy Clinics
10

hele vriendelijke en professionele benadering

Vriendelijk en kundig en duidelijke uitleg
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- doetinchem - mei 30, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Dit had ik veel eerder moeten doen ✨

Ik ben een jonge vrouw van 35 en al jaren last van dikke, hangende oogleden die tegen mijn wimpers kwamen. Daardoor trok ik constant mijn wenkbrauwen omhoog. Een vermoeide blik en een zwaar gevoel.

Nu twee maanden verder ben ik onwijs blij dat ik de ingreep heb laten uitvoeren door Natale Adamo.

Een vriendelijke en zeer kundige arts met veel ervaring.

Het stelde werkelijk weinig voor, ik stond met een uur al buiten te lachen.

Alleen de hechtingen eruit laten halen vond ik vervelend. 2*10 sec 😉
De eerste twee dagen goed koelen. Geen pijn gehad, paar nachtjes op je rug.

Nu 2 maanden later en ik voel mij lichter, zie er jonger uit en ervaar veel rust bij mijn ogen en gezicht

Ik zal deze ingreep echt aanraden mocht je er last van hebben en nog twijfelen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Arnhem - mei 30, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Prettig, professioneel, persoonlijk en positief.

Mijn ervaring bij ivy clinic is positief. De behandeling werd zorgvuldig en met rust uitgevoerd. Ik voelde me op mijn gemak en ik kreeg duidelijk uitleg wat er werd gedaan en de adviezen ivm nazorg.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Zevenaar - mei 30, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Uitstekend

Kom al jaren bij de zelfde behandelaar en altijd tevreden
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Arnhem - mei 29, 2022 - Over Ivy Clinics
8

Professioneel en vertrouwd

.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Lipolaser
- Rotterdam - mei 28, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Geweldig

Ik zag er heel erg tegen op ,maar ik werd op mijn gemak gesteld en de oog correctie ging heel goed ,goede uitleg en nazorg ,de arts en assistent waren erg aardig en kundig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Gendt - mei 28, 2022 - Over Ivy Clinics
7

Na wat mindere ervaring t.a.v. bezoek consult is vertrouwen hersteld!

Na een wat mindere consultervaring t.a.v. 'dingen eromheen', dus niet zozeer consult zelf, is mijn vertrouwen hersteld. IVY nam dírect contact op na hiervan kennis te hebben genomen en hebben e.e.a. netjes in orde gebracht. Mijn vertrouwen is hersteld en zal na de zomervakantie mijn behandeling ondergaan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Aalsmeer - mei 26, 2022 - Over Ivy Clinics
8

Goed

Rustige praktijk en goede begeleiding
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Uithoorn - mei 26, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Professionele arts en fijne assistente!

Vooraf is duidelijk besproken wat de opties en evt risico's zijn.
De operatie is goed verlopen en dr. Adamo bleek ook na de operatie nog goed bereikbaar en betrokken. Heel prettig.
Enige minpunt aan de totale ervaring was de onprofessionele telefoniste achter het 24 uurs nummer. Maar dat heeft dr Adamo ruimschoots goedgemaakt door mij op zondagavond terug te bellen en gerust te stellen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Rotterdam - mei 26, 2022 - Over Ivy Clinics
8

Behandeling zo goed als pijnloos.

Snel een afspraak ook voor de behandeling. Het geheel kwam mij betrouwbaar en efficiënt over. En viel mij reuze mee. Eerste keer bij zo een clinic. Geen vergelijk dus mogelijk. Zeker aan te bevelen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Apeldoorn - mei 25, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Geweldig

Super tevreden,mijn Wallen zijn helemaal verdwijnen, mijn lippen zijn perfect
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Oss - mei 25, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Ben super tevreden!

Ik heb een ooglidcorrectie gehad, uitgevoerd door dokter Adamo in Westervoort.
Alles viel mij reuze mee! Vandaag zijn de hechtingen eruit gehaald door Sonja. Ben super tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Doetinchem - mei 25, 2022 - Over Ivy Clinics
8

Hartelijk en het gaat in goed en duidelijk overleg

Positief
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Arnhem - mei 25, 2022 - Over Ivy Clinics
9

Zeer tevreden!

Gemoedelijke omgeving met mensen die hun vak goed verstaan!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Westervoort - mei 24, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Top!

Zowel de heldere en eerlijke info bij de intake, als de behandeling zelf waren geweldig. Niets van opdringerige methodes om "iets aan te smeren" waarbij je het idee krijgt dat het alleen daar omgaat. Alles gewoon relaxed en vriendelijk!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Huissen - mei 23, 2022 - Over Ivy Clinics
8

Prima, erg tevreden

Allemaal goed geregeld

Goede uitleg

Ziet er goed uit!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Noordwijk - mei 21, 2022 - Over Ivy Clinics
7

Ben geloof ik blij met het resultaat.

Ik ben geholpen door Sonja assistent en door de Hr Adema

Ik vond de info minimaal wat er ging komen, ik kon wel vragen stellen.

Een beetje als een routine klus behandeld door de Hr Adema

Dat vind ik jammer.

Want voor mij was dit geen routine.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Zevenaar - mei 21, 2022 - Over Ivy Clinics
9

Prima bevallen!

Duidelijke uitleg en vriendelijke mensen.

Behandeling is prima verlopen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Doetinchem - mei 19, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Geweldig

Duidelijk intakegesprek gehad, zeer vriendelijke staf.

Dus een tevreden klant
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Westervoort - mei 19, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Na eerste behandeling resultaat

Zeer tevreden met het resultaat na de behandling. Er volgt nog een vervolg afspraak, om te kijken voor de final touch. Dr. Stenstra is heel duidelijk in wat er wel en niet kan. Zij was ook erg geruststellend en gaf aan wanneer het “pijn” ging doen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Eindhoven - mei 19, 2022 - Over Ivy Clinics
10

uitstekend

prima advies, fijn dat je "herkent" wordt en je geen nummer voelt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- zevenaar - mei 19, 2022 - Over Ivy Clinics
9

Heel goed. Eerlijk advies gekregen.

Ik kwam voor een andere behandeling en na we. Eerlijk advies heb ik ergens anders voor gekozen. Lieve, behulpzame mensen die er werken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Vlijmen - mei 19, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Goed resultaat, tevreden

Kort en duidelijk advies van dr Adamo. Mooi resultaat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Doetinchem - mei 19, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Goed

Erg tevreden
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Oorlelcorrectie
- Hilversum - mei 19, 2022 - Over Ivy Clinics
9

Erg deskundig

Ze leveren goed werk, betaalbaar en persoonlijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Beek - mei 18, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Top

Natuurlijk is het enigszins spannend, een ooglidcorrectie.
Maar Ivy Clinics maakt alles goed:
professioneel, super vriendelijk, alle tijd, deskundig en ook gewoon gezellig.
Geen enkele vraag of mail is te veel.
Top service en uiteindelijk (nu 8 dagen) later al een mooi resultaat!
Dus het komt helemaal goed.

Dank daarvoor! Blij mee.

Ook geen hoofdpijn meer gehad sinds de ingreep!

Wat voor mij de hoofdreden was om de ooglidcorrectie te doen 🙂

Bij twijfel, gewoon doen dus!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Tilburg - mei 18, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Super

Heel goed en vriendelijk geholpen,met een heel mooi natuurlijk resultaat!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Denbosch - mei 18, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Super

Super praktijk
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Arnhem - mei 17, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Zo fijn geholpen en gerustgesteld in één woord, top!!

Heb een hele fijne intake gehad met duidelijke uitleg. Gelijk afspraak gemaakt voor ingreep, ondanks dat ik het best spannend vond.

Ze stellen je echt gerust en achteraf viel de ingreep reuze mee, duidelijke instructies na de ingreep en een voorspoedig herstel. Bijna niet blauw geweest. Inmiddels zijn de hechtingen eruit en kan het verder genezen maar nu al zo blij met dit resultaat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Bemmel - mei 16, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Heel fijn! Persoonlijk.

Hele fijne ervaring. De arts was persoonlijk in het contact. Niets was te veel moeite en keek goed naar wat passend was in mijn gezicht.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Lipofilling
- Doetinchem - mei 16, 2022 - Over Ivy Clinics
10

fijne ervaring!

Zag ertegen op maar erg op mijn gemak gesteld....
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Oorlelcorrectie
- Zuilichem - mei 14, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Fijne clinic met oog voor de klant

Fijne clinic met oog en oor voor cliënt, alles om het naar je zin te maken en geen verkoop praat, tips waren heel welkom.
Aan te raden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Velp - mei 13, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Uitstekend

Goed advies, goede resultaten, vriendelijk personeel
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Doetinchem - mei 13, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Top!

Vooraf goede intake gesprek gehad .mijn ooglid correctie is uit gevoerd door DrSchram .
Wenste dat ik het eerder had gedaan mooi eind resultaat!
Dr .schram is een topper professioneel,en vriendelijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Amstelveen - mei 13, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Alles liep soepel!

Iedereen was ten alle tijden vriendelijk! En alles werd duidelijk uitgelegd. De behandeling liep heel erg goed.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Liposuctie
- J - mei 11, 2022 - Over Ivy Clinics
9

Goed

Prima behandeling gehad. Aardige arts die zover ik kan bepalen weet waar hij het over heeft.

Heel blij met de behandeling die ik heb gehad.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Huissen - mei 11, 2022 - Over Ivy Clinics
9

Alles was goed en gezellig.

Ik werd ontvangen met een kopje koffie, een goed begin! Na de verdoving merk je niets van de ingreep. Ik was meer nerveus om het uithalen van de hechtingen, maar dat was ‘a piece of cake’! Iedereen was heel aardig en alles werd uitgelegd. Goede ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Angerlo - mei 11, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Goede ervaring

Afgelopen week ben ik erg goed geholpen door Marianne Stenstra. Na een vriendelijke ontvangst door zowel Mvr. Stenstra als haar collega, kreeg ik een goede en volledige voorlichting. Er was voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Ik kwam voor een Botox behandeling. Mvr. Stenstra gaat professioneel te werk en zorgt voor een natuurlijke resultaat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Vught - mei 10, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Uitstekende behandeling

Correcte en klantvriendelijke begeleiding, volledig geïnformeerd over de behandeling en goede nazorg.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Utrecht - mei 10, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Fantastisch resultaat

Zeer tevreden over de behandeling die ik onlangs hier heb ondergaan. Ik kan Ivy Clinics iedereen aanbevelen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Amstelveen - mei 9, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Professionele uitstraling en uitstekende service en fijn geholpen

Ontzettend fijn geholpen en eerlijk advies.
Fijne sfeer.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Borne - mei 8, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Super

Goed intake gesprek.
De ooglid correctie goed verlopen en snel gegaan, alles ging heel relaxed.
Week later het hechtingen eruit gehaald, ook dat ging relaxed en pijnloos.
Alle medewerkers zijn aardig en behulpzaam.
Zal het zeker aanbevelen als goed gespecialiseerd Clinics.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Arnhem - mei 7, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Fantastisch

Begon al bij de intake, uitleg was goed en super vriendelijk. Dan de operatie, je wordt zo fijn op je gemak gesteld en ook tijdens de operatie dat er verteld wordt wat er gaat gebeuren. Vervolgens na 1 week de hechtingen eruit, ook een top service.. als ik weer wat zou willen doen zou ik zeker hier terugkomen..
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Duiven - mei 7, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Persoonlijk en betrokken

Heel erg blij en tevreden. Altijd persoonlijk advies en maatwerk. Daarnaast altijd happy met het resultaat!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Herveld - mei 7, 2022 - Over Ivy Clinics
8

Prima

Staan voor je klaar
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Arnhem - mei 5, 2022 - Over Ivy Clinics
9

Fijne kliniek

Kom hier al jaren voor diverse behandelingen, zowel lichte Botox als facials als nu profilho. Fijne laagdrempelige kliniek.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Arnhem - mei 5, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Top!.

Goeie, snelle en duidelijke service
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Arnhem - mei 2, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Prima, volle aandacht, duidelijk

Vrijblijvend adviesgesprek waardoor ik heb besloten om ooglidcorrectie bij Ivy Westervoort te laten doen
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- DOETINCHEM - mei 2, 2022 - Over Ivy Clinics
10

super

ik heb een bovenooglid correctie gehad met superblij met het resultaat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- arnhem - mei 2, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Vriendelijk en vakkundig geholpen.

Het begon al met een vriendelijke en duidelijke intake die overeenkomt met de ervaring. Daarna een prima behandeling. Professioneel en daarbij erg klantgericht. Ik ben heel erg blij met het resultaat, al is de ingreep pas twee weken geleden uitgevoerd. Mijn schoonheidsspecialiste wees me op deze kliniek en je merkt in alles dat er hier veel routine met deze ingreep is.

Al met al een zeer positieve ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Huissen - mei 1, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Top

alles goed verteld en uitgevoerd
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- didam - mei 1, 2022 - Over Ivy Clinics
10

helemaal top

Heel vriendelijk en zeer vakkundig geholpen
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- zwolle - april 30, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Botox

Zeer netjes en vriendelijk geholpen. Goed geadviseerd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Huissen - april 30, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Very friendly, honest and professional

First time at the clinic and I’m very pleased with the professional and personal treatment, honest evaluation and very friendly doctor.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Amstelveen - april 30, 2022 - Over Ivy Clinics
8

Ik ben goed geholpen.

Ik ben snel en fijn geholpen voor mijn behandeling.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Helmond - april 29, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Ben erg blij

Nemen alle tijd .rust fijne uitleg.het ziet er zeer mooi uit
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Veghel - april 29, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Super fijn en blij met het resultaat

Super aardig, professioneel en blij met het resultaat! Bevel ik zeker aan!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Velp - april 28, 2022 - Over Ivy Clinics
8

Top

Super goed
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Doetinchem - april 28, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Super

Een fantastische behandeling gehad. Niets gevoeld tijdens de operatie en daarna ook nergens last van gehad. Een heel prettig gevoel gehad tijdens de behandeling.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amsterdam
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Arnhem - april 27, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Uitstekend

Ik heb een onderooglid correctie gedaan.
Heel netjes geholpen
Goede voorlichting
Uitstekend uitgevoerd.

Ben super tevreden
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Westervoort - april 27, 2022 - Over Ivy Clinics
8

Prima benadering tijdens de intake

Intake gehad bij dr. Adamo in Den Bosch, verder nog niet behandeld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Beegden - april 27, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Heel blij met het resultaat!

Mijn wens werd serieus genomen. Goede uitleg en prachtig resultaat
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Velp - april 26, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Ontzettende fijne arts, goede uitleg en gaf mij een vertrouwd gevoel.

Afspraak gemaakt voor een profhilo behandeling. Er werd ruimschoots de tijd genomen mbt voorlichting etc. De arts vertelde netjes stap voor stap wat hij ging doen. Vooral de persoonlijke touch sprak mij erg aan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Amstelveen - april 26, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Goed

Er wordt geluisterd en niet gelijk gehandeld.
Geholpen door een deskundige vriendelijke arts die tijd heeft

Erg fijn contact persoon gehad die echt met je meedenkt en ook deskundig is.
Na de behandeling een voor mij natuurlijk resultaat waar ik heel blij mee ben.

Bedankt en zeker tot ziens.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Vermeld ik liever niet
- Tolkamer - april 26, 2022 - Over Ivy Clinics
8

Gerustellend, vlug en netjes afgehandeld.

Goed uitgelegd van tevoren, en ten aller tijden de mogelijkheid om vragen te stellen...en zelfs uit te stellen. Ik ben een week geleden geholpen...en heb goede hoop dat het goed komt. Dus tot nu toe tevreden, nog een beetje blauw....maar kan goed zien dat ik al opgeknapt ben. Geen pijn ervaren! Niet tijdens de operatie en er ook niet na.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- DEVENTER - april 25, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Uitstekend

Goede service, er wordt echt naar je geluisterd... ben nu al blij met het resultaat van de botox behandeling.

De arts is erg vriendelijk en gaat zeer kundig te werk! Tevens ben ik zeer prettig ontvangen en voorzien een heerlijke kop koffie!!!

Een echte aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Arnhem - april 24, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Zeer tevreden

Vriendelijk geholpen goed resultaat
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Zetten - april 22, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Helemaal top

Intake gesprek was duidelijk, goede uitleg van wat er ging gebeuren en wat te verwachten.

Behandeling zelf netjes verlopen.

Nabehandeling en laatste uitleg mbt eigen handelen voor het beste resultaat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- 's-Hertogenbosch - april 22, 2022 - Over Ivy Clinics
8

Snel en vakkundig

Ik had een afspraak gemaakt bij Ivy clinics voor een ooglid correctie. Via mijn zusje had ik al gehoord dat sommige vriendinnen dat ook bij Ivy clinics hadden laten doen en dat ze tevreden waren. Ik zou zo’n ingreep nooit zomaar toevertrouwen aan een kliniek door ‘even te googelen’. Dus ik gaf me ook over aan de expertise van dr. Adamo. De professionele aanpak maakte dat ik dat ook kon. Het ging vakkundig en snel, ik merkte meteen, dat is dagelijkse kost voor deze arts. Het deed eigenlijk geen pijn, maar je moet jezelf daarna wel de rust gunnen om te herstellen. Je moet de eerste dagen goed koelen en de hechtingen voelen niet echt lekker. Ze zijn er nu een dag uit en het verlicht de druk meteen. Het echte resultaat zal over een paar weken pas zichtbaar zijn, maar het ziet er nu al goed uit. Wonderbaarlijk hoe snel je lichaam herstelt
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Boven Leeuwen - april 21, 2022 - Over Ivy Clinics
9

Super goede behandeling

Ik heb een ooglid correctie gehad op 14-4 is heel goed gegaan fijn mensen zeer vriendelijk en een goede begeleiding
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Arnhem - april 21, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Super fijn

Heb wat aanmerkingen, lag niet aan de behandeling, geen discussie, wordt verder geholpen, meteen gerustgesteld, fijne proffesionele mensen, top
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Velp - april 21, 2022 - Over Ivy Clinics
8

Goed

.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Lipolaser
- Rdam - april 21, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Professioneel en klantvriendelijk

Wederom voor botox in mijn fronsrimpel geweest. Vorig jaar ook een boven ooglidcorrectie laten doen. Vriendelijk personeel met kennis van zaken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Ede - april 20, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Super tevreden met mijn bovenooglidcorrectie!

Zeer goede ervaring met het team in Westervoort, en vooral met Janneke die mijn ingreep deed. Ze is vakkundig, zorgvuldig en heel erg vriendelijk en leuk. Ik kom hier zeker terug voor mijn volgende ingreep.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Doesburg - april 20, 2022 - Over Ivy Clinics
7

Fijn, maar snel

Fijn, maar snel. Was ik niet gewend van de kliniek.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Duiven - april 20, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Goed gedaan en we hebben zelfs gelachen.

Fijne mensen en de behandeling is goed geslaagd!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Amstelveen - april 20, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Ik ben super gelukkig met het resultaat

Ik twijfelde tot op het laatste moment maar nu zie ik er fris uit. De rede waarom ik dit gedaan heb is dat heel veel mensen zeiden wat zie jij er moe uit. Boven- en onderlid correctie gelijk tijdig laten doen dan heb je maar een keer herstel tijd nodig. Bij de derde week herstelde het laatste gedeelte van mijn onderooglidcorrectie en dit gaf me een enorm veel zelfvertrouwen. Resultaat super mooi geworden, Dr. Adamo bedankt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- --- - april 20, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Uitstekend

Zeer klantvriendelijke arts en assistenten. De arts luisterd goed naar de wensen en neemt de tijd. Zeer mooie resultaat. Professioneel en accuraat. Hele mooie en moderne locaties.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Liposuctie
- Bilthoven - april 19, 2022 - Over Ivy Clinics
9

Goed

Ben zeer vriendelijk behandeld. De voorlichting was goed. Ben gerustgesteld voor de operatie.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Vught - april 19, 2022 - Over Ivy Clinics
10

super resultaat

Wat een prettige kliniek. Aardige medewerkers, geen lange wachttijden en het resultaat is super!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Arnhem - april 19, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Top clinic

Eerlijk advies
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Grave - april 19, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Uitstekend

Je wordt altijd fijn ontvangen en goed geholpen daar. En het resultaat is ook altijd goed!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Westervoort - april 19, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Goed

Goed en vriendelijk
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Apeldoorn - april 18, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Zeer deskundig en heel klantvriendelijk

.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Doetinchem - april 17, 2022 - Over Ivy Clinics
4

Tijdelijk

De eerste maand behoorlijk tevreden over mijn lippen, ze staan zelfs op de social media, echter was de blijdschap helaas voorbij, nog een keer bijgevuld als nog tijdelijk blijdschap nu zie ik weinig van het resultaat na 4 maanden, terwijl de belofte een jaar is.

Ik ging regelmatig naar de clinic en had vertrouwen in de informatie en de glimlach van de medewerkers, helaas teleurgesteld.
Zou je ons aanbevelen? Nee
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Lipofilling
- Arnhem - april 17, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Weer heel vakkundig en snel geholpen

Voor de eerste keer bij drs Adamo, de andere arts was ziek. Heel fijn
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Westervoort - april 16, 2022 - Over Ivy Clinics
9

prima

Ik ben goed voorgelicht, de operatie ging prima en het resultaat is verbluffend
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Opheusden - april 16, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Vriendelijk, kundig en professioneel

Ervaring van onderooglidcorrectie.

Heldere intake, alle tijd genomen. Ingreep zelf snel en kundig uitgevoerd. Arts en assistent verpleegkundige leken goed op elkaar ingespeeld te zijn. Herstel goed en vlot verlopen met minimale downtime. Ben nog wat blauw en geel maar het ziet er veelbelovend uit
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Leusden - april 15, 2022 - Over Ivy Clinics
1

Zeer teleurgesteld in het resultaat en de service / communicatie

Ik heb een ooglidcorrectie gehad en deze was niet volledig gelukt aan de zijkanten van m’n ogen. Hierdoor kreeg ik een gratis Plexr behandeling, echter gingen mijn wondjes ontsteken door de crème. Ik heb de chirurg gebeld op zondag en hij zei meteen stoppen met de crème. Ik ging er vanuit dat dit wel gecommuniceerd was naar mijn consulent. Maanden later had ik een controleafspraak die al stond en ik was niet tevreden. Dit wilde ik ook duidelijk maken. Ik heb grote bruine vlekken boven m’n ogen! Ze zei dat dit hyperpigmentatie is en vaker voorkomt. Echter heeft zij nooit terugkoppeling van de dienstdoende chirurg op die zondag gekregen. Hierdoor zijn de vlekken boven mijn ogen moeilijk weg te krijgen en ga ik zo het festival seizoen in. Ik mag niet in de zon en dat vind ik erg vervelend nu! De blekende crème werkt langzaam en ik baal gigantisch van het feit dat ik al in januari had kunnen beginnen met smeren als er goed binnen Ivy gecommuniceerd was. Nee ik ben niet tevreden en heb zelfs spijt dat ik de Plexr behandeling nog heb laten doen. Ik schaam me voor de bruine vlekken en mag niet in de zon. Doordat het zo laat pas aangepakt is, is de pigmentatie hardnekkig. Liefst zou ik mijn geld terugkrijgen want ik vind dit de schuld van de kliniek.
Zou je ons aanbevelen? Nee
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Laserbehandeling
- Ede - april 15, 2022 - Over Ivy Clinics
8

Goed

Prettig en Rustig geholpen
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Liemers allee 24 - april 15, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Heel klantvriendelijk

Ik ben heel goed geholpen, ze zijn heel vriendelijk
en stellen je op je gemak.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Amstelveen - april 14, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Prima voorlichting

Zie boven
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Muiden - april 14, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Fantastisch geholpen

Ik ben nu twee keer voor lipfillers gegaan en beide keren prachtig resultaat gehad.
Er word medisch gekeken en oprecht advies gegeven. Ook worden de wensen vanuit mij goed meegenomen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Tuil - april 14, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Expertise

Vriendelijk, kundig en mee denkend
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Apeldoorn - april 14, 2022 - Over Ivy Clinics
8

netjes geholpen

eerste keer geweest dus geen ervaring met andere partijen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Boven Leeuwen - april 14, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Zeer klantvriendelijk en uitgebreid toegelicht

Perfecte behandeling en nazorg
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Apeldoorn - april 13, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Mooie zaak, nette en deskundige mensen

Zeer ervaren en vriendelijke mensen, van de cosmetisch arts tot alle andere collega’s (en heerlijke koffie). Al verschillende behandelingen gedaan en echt alles naar tevredenheid.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Arnhem - april 13, 2022 - Over Ivy Clinics
8

Prima uitleg, prettige sfeer.

Uitleg door huidtherapeute vond ik heel duidelijk.
Ontvangst op de locatie was rommelig (dozen op de gang).
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Elst - april 12, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Goede uitleg

Ben erg blij met de eerlijkheid en goede uitleg
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Doetinchem - april 9, 2022 - Over Ivy Clinics
9

Super blij.

de behandeling was snel en pijnloos,goede service en zeer tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Lipolaser
- Borne - april 9, 2022 - Over Ivy Clinics
8

blij mee..

Ondanks dat de deur niet openging in Amstelveen, is het goed gegaan, wel wat meer gekost dan gehoopt...
Dr Schram is een super aardige en zeer kundige, gezien het resultaat, arts...
We zijn er nog niet maar ik heb er alle vertrouwen in dat het goed komt...
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Callantsoog - april 9, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Prima

Bij de intake werd eerlijk en goed advies gegeven.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Noordeloos - april 8, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Top

Eerlijk en oprecht de beste
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amsterdam
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Utrecht - april 8, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Gewoon helder en duidelijk

Zeer aangenaam ontvangen. De uitleg was helder en duidelijk, dat wat je ook wilt horen. Het gaf mij een gevoel van vertrouwen om de behandeling hier te laten doen. Behandeling moet nog plaats vinden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- ZEVENAAR - april 8, 2022 - Over Ivy Clinics
9

Snelle afspraak duidelijk

Nu slechts intake gesprek gehad
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? nvt.
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Heerhugowaard - april 8, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Uitmuntend

Een goede ontvangst, uitstekende uitleg en begeleiding. Zelfs de nabehandeling is perfect.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Arnhem - april 8, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Süper snel vriendelijke ik word door professionele person behandeld dank u wel

10
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Vermeld ik liever niet
- Amsterdam - april 7, 2022 - Over Ivy Clinics
9

prettig, snel en vakkundig.

prettig, snel en vakkundig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- ouderkerk - april 7, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Uitstekend

Ooglidcorrectie en nabehandeling, goede ervaring
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Amstelveen - april 7, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Top

Deskundig en vriendelijk
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Almere - april 7, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Geweldig

Gezellig moment tijdens het behandeling, mooie plek en top team
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Rijsenhout - april 6, 2022 - Over Ivy Clinics
7

Fijne mensen.

Goede voorlichting.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Apeldoorn - april 6, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Bovenooglidcorrectie

Ik ben goed behandeld en het is allemaal goed verlopen
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Angeren - april 6, 2022 - Over Ivy Clinics
9

Deskundige behandeling met een prachtig resultaat

Klantvriendelijk ontvangen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Brummen - april 5, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Geweldig

Goede begeleiding, prima nazorg ik kreeg een siste boven mijn ooglid en dit hebben ze als nazorg behandeld !!

Tevreden klant
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Wesyervoort - april 5, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Behandeling precies volgens vooraf gekregen informatie.

Duidelijke informatie vooraf, vriendelijke benadering door arts en assistentie, tijdens behandeling goed contact, geregeld werd er gevraagd of ik pijn had en kon ik aangeven wat ik voelde.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Overbetuwe - april 5, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Uitstekend

Dhr Adamo altijd even kundig, eerlijk in adviezen en vriendelijk
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Doetinchem - april 5, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Laagdrempelig, persoonlijk

Verloopt prettig, goed advies en persoonlijke benadering.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Zaltbommel - april 5, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Klantvriendelijk, professioneel en persoonlijke aandacht

Zeer goed geholpen. Nu 2 weken na mijn ooglidcorrectie. Wat een prachtig resultaat al!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Arnhem - april 4, 2022 - Over Ivy Clinics
9

Zeer kundige arts en supermooi resultaat

Goede voorlichting gekregen Dr's Adamo is erg deskundig en heeft een super mooi resultaat verkregen. Geen blauwe ogen gehad en supersnel hersteld. Ik ben er enorm blij mee.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Arnhem - april 4, 2022 - Over Ivy Clinics
8

Nu al blij met het resultaat!

Werd prettig ontvangen, men stelt je op je gemak, er werd veel aandacht besteed aan het aftekenen van de oogleden, gaf mij een heel goed gevoel. Ondanks het feit dat het nog behoorlijk blauw is , is het resultaat nu al zichtbaar .
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- ARNHEM - april 4, 2022 - Over Ivy Clinics
9

Positief

Goed en positief
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Duiven - april 4, 2022 - Over Ivy Clinics
8

Top

Wordt goed geholpen
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Arnhem - april 1, 2022 - Over Ivy Clinics
6

Anders dan verwacht.

Ik had er andere verwachtingen van.
In de advertentie werden andere prijzen geschetst dan de bedragen dat ik hoorde toen ik op consult kwam.

Ik zou minimaal verschil zien voor het dubbele aan kosten, dus ik zag af van de behandeling.

Verder is het een prachtig mooie kliniek en was de arts ook erg vriendelijk.
Zou je ons aanbevelen? Nee
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amsterdam
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Den Haag - april 1, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Geweldig !!!

Voor het eerst hier vorige week gekomen, en het is fantastisch ,
Ging voorheen altijd naar België Heverlee , maar heb de laatste keren geen goede ervaringen hiermee gehad , hier via een kennis terecht gekomen, en gewoon super !!!! Hier blijf ik komen 🙂
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Nijmegen - maart 31, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Geweldig vertrouwt gevoel heb ik gekregen

Duidelijke en fijne uitleg gehad over alle mogelijkheden die ik zou hebben voor mijn onder ogen! Hierna ook meteen een afspraak gemaakt voor volgende week
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Arnhem - maart 31, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Top!

Hele goede ervaring, fijne dokter en assistente! Hier blijf ik terug komen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Den Bosch - maart 31, 2022 - Over Ivy Clinics
2164 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10

Ontvang 10% of 20% korting!

 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een fijne welkomstkorting van 10% op alle producten in onze webshop of ga voor een heerlijke wellness facial met 20% korting in één van onze klinieken!