Reviews

9.4
10

Zeer zorgvuldig en tijd gekregen voor advies

Op korte termijn een consult ingepland gekregen, via video. Dit werd heel netjes tijdig herinnerd en mogelijk gemaakt. Consulent Jenny heeft mij zeer goed wegwijs gemaakt, en weekje later teruggebeld met goede duidelijke feedback. Ook over mogelijkheden en prijzen. Zeer zorgvuldig en netjes toegelicht.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? nvt.
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Ossendrecht - september 27, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Fijn onthaal met duidelijke en vriendelijke uitleg, en ingreep is prima verlopen

Onderooglid correctie is mij 100% meegevallen, zeer tevreden. Pijnloos en na ingreep geen hinder van gehad.
Dr. Natale, hartelijk dank voor uw nette werk!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Leerdam - september 27, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Fijne kliniek alles netjes voor elkaar , aardige medewerkers ik kom het graag .

Professionele , fijne en vriendelijke kliniek .
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Rheden - september 27, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Supertevreden

Hele aardige dame gehad met de intake duidelijke uitleg.
Meteen een afspraak geboekt,
De arts stelt je gerust en is zeer ervaren. Kan het echt iedereen die twijfels heeft aanraden.
Mooi resultaat vandaag de hechtingen verwijderd weer hele aardige dames.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Lingewaard - september 26, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Top

Vanaf binnenkomst tot vertrek een fijne omgeving en rustige ingreep gehad
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Zeddam - september 26, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Goede service en zeer bekwaam

Na een eerste, informatieve bezoek heb ik met volle overtuiging mijn afspraak gemaakt.
De behandeling (boven ooglid correctie beide ogen) was pijnloos en erg fijn uitgevoerd. Tijdens de behandeling werd steeds verteld wat ze ging doen en wat ik kon voelen.
Na de behandeling geen problemen ervaren, geen "blauwe" ogen of andere pijnlijkheden.
Na 1 week hechtingen eruit en ook dat ging snel en pijnloos
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Berkel-Enschot - september 26, 2022 - Over Ivy Clinics
8

Heel tevreden

Vriendelijke snelle behandeling.
Tussen intake en behanding zat 4 weken.
Vanmorgen de hechtingen eruit gegaan.
Ziet er goed uit, mooi.
het uiteindelijke resultaat kan alleen maar nog mooier worden
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Lathum - september 26, 2022 - Over Ivy Clinics
9

Altijd prettig

Fijne vlotte behandeling tegen (denk ik) correcte prijzen
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Arnhem - september 26, 2022 - Over Ivy Clinics
9

Zeer goed

Erg tevreden over zowel communicatie als resultaat behandeling.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Oorlelcorrectie
- Hilversum - september 23, 2022 - Over Ivy Clinics
9

Ik ben supertevreden over dr. Adamo

Goed advies, tevreden met resultaat
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Rotterdam - september 23, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Zeer prettig

Persoonlijke benadering en men neemt de tijd ook voor een praatje
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Hoofddorp - september 22, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Prima

De arts legt duidelijk de procedures uit en is vriendelijk. Hij luistert goed naar je vragen en is helder over te verwachten resultaten. Fijn consult.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Nijmegen - september 21, 2022 - Over Ivy Clinics
8

Vakmanschap

Goede uitleg
Goede wisselwerking cliënt/ behandelaar
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amsterdam
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Amsterdam - september 21, 2022 - Over Ivy Clinics
7

Vriendelijke ontvangst

Er werd genoeg tijd genomen
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amsterdam
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Amsterdam - september 21, 2022 - Over Ivy Clinics
8

Fijne sfeer en vriendelijke mensen

Prima ervaring, deskundige behandelaar.
2e keer nu geweest
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Voorst - september 21, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Zoals altijd, top!

Vriendelijke mensen, goede service en fijne uitleg. Ik ga hier niet meer weg!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Elst - september 21, 2022 - Over Ivy Clinics
10

blij ermee

Vriendelijke en gastvrij ontvangen. Behandelaar heel kundig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Lipofilling
- DIEREN - september 21, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Zeer fijn geholpen.

Was erg zenuwachtig voor de ingreep,

Maar werd fijn gerustgesteld en alles werd duidelijk uitgelegd.

Het viel allemaal reuze mee.
De ingreep ging erg snel, en heb geen pijn ervaren. Ook niet in de dagen erna. Vandaag mogen de hechtingen eruit.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Didam - september 20, 2022 - Over Ivy Clinics
8

Vriendelijke voorgesprek

Ik kwam daar op aanraden van mijn huisarts ivm toch geen vergoeding om bovenoogleden te laten verkleinen

Duidelijk uitgelegd en de operatie is gepland in november as
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Zevenaar Gelderland - september 20, 2022 - Over Ivy Clinics
10

super

zeer prettig en een goed resultaat
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Vermeld ik liever niet
- Nijmegen - september 20, 2022 - Over Ivy Clinics
7

Oke

De ervaring om in Westervoort geholpen te worden was prima.

Erg vriendelijk
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Zevenaar - september 19, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Goed ontvangen, heldere uitleg en ingreep staat gepland

Ben zeer fijn geholpen, met heldere uitleg over de (on)mogelijkheden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Vermeld ik liever niet
- Apeldoorn - september 19, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Professioneel!

Zeer kundige behandelaars, goede uitleg, nemen echt de tijd voor je!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Oss - september 18, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Super tevreden!

1 september ooglidcorrectie laten doen.
Fijn geholpen, duidelijke uitleg en praatje tijdens de behandeling zodat ik was afgeleid.
Vooral het koelen erg belangrijk, ik heb nagenoeg geen zwelling of bloeduitstorting gehad.
De huisarts kreeg de hechtingen er niet uit. 1 telefoontje en ik kon diezelfde avond nog terecht in Amstelveen bij Ivy, waar ze de hechtingen wel goed konden verwijderen.
Zeer tevreden met het resultaat! Zelfs de eyeliner is weer goed aan te brengen en zichtbaar 😉
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Rijswijk - september 16, 2022 - Over Ivy Clinics
8

Zeer prettig

Dokter schram is een zeer fijne arts waar ik al geruime tijd kom. Enige negatieve is dat de prijzen echt extreem gestegen zijn in de afgelopen jaren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amsterdam
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Amsterdam - september 16, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Goed

Goede sfeer, hartelijk personeel, eerlijk advies
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Amstelveen - september 15, 2022 - Over Ivy Clinics
7

Kundig en vriendelijk

Vriendelijke medewerkster die mij uitgebreid heeft uitgelegd wat ik kan verwachten en een eerste consult heeft gedaan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Laren NH - september 15, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Ooglidcorrectie ondergaan en naar verwachting goed gegaan.

Max en zijn team zijn vakkundig en vriendelijk. Alles is naar wens verlopen
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amsterdam
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- 2133 BL - september 14, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Prima service en vakkundig op alle vlakken. Fijn advies en een goede behandeling

De laatste keer ben ik weer geholpen door dr Adamo. Bijzonder vakkundig en heel vriendelijk. Ik ben weer prima geadviseerd en prima behandeld. Tot snel!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Zeddam - september 13, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Perfect!

heel goed bevallen top!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Ede - september 13, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Snelle behandeling en heel goed resultaat

Zeer prettig
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Doetinchem - september 13, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Super!

Ik werd heel vriendelijk ontvangen zowel tijdens de voorlichting als later bij de behandeling. Duidelijke communicatie over het verloop, maar ook tijdens de behandeling werd er steeds verteld wat er werd gedaan. Dat is heel gerustellend, want tenslotte zie je zelf niets.
Ik heb nauwelijks last gehad van pijn en na een week ziet het er super goed uit!
Kortom: meer dan tevreden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Duiven - september 13, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Zeer kundige kliniek.

Prettig ontvangst. Je wordt zeer goed over alles ingelicht en op je gemak gesteld. Tijdens de hele behandeling wordt je verteld wat er gaat gebeuren en hoewel ik er heel erg tegenop zag is het me 100% mee gevallen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Velp - september 12, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Een eerlijke kliniek

Diegene die mij heeft geholpen was erg aardig en eerlijk. Dit stelde ik erg op prijs. Er werd genoeg tijd genomen en ik voelde mij goed geholpen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Heteren - september 11, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Vriendelijke mensen, vakkundige arts

Hier ben ik goed geadviseerd en geholpen! Resultaat is verbluffend, al binnen een week! Eigenlijk zou ik nog botox krijgen maar de arts vond het nu nog niet nodig. Dan ben je een eerlijke vakman en dat geeft mij het gevoel dat ik deze kliniek iedereen aan beveel!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Velp - september 10, 2022 - Over Ivy Clinics
8

8

Prettig geholpen
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Westervoort - september 10, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Goed en eerlijk voorgelicht met een mooi eindresultaat.

Na een redelijke wachttijd werd ik goed geholpen aan een boven- en onderooglidcorrectie. De ingreep werd in Amstelveen gedaan. Beide na controle's in Amsterdam.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Lisse - september 9, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Prettige kliniek

Wordt vriendelijk ontvangen en geholpen. De nazorg is ook goed geregeld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Westervoort - september 7, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Super goed service

Ik ben nu een aantal keer geweest voor botox, ik moest wel vaak een 2de keer terug dat is eigenlijk het enige min puntje, omdat ik dan toch teveel rimpels zag, het goede daaraan is dat ik gelijk terug mocht komen voor wat extra prikjes
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Doetinchem - september 6, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Heel fijn, vriendelijk, deskundig.

Fijne ontvangst goede uitleg vriendelijk toegankelijk en een mooi resultaat!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Apeldoorn - september 6, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Vriendelijk, professioneel, goede uitleg, pijnloos, bovenooglid correctie

Bovenooglid correctie, pijnloos. Inclusief koelen na de ingreep ongeveer 30 minuten later weer buiten. Duidelijke uitleg, vriendelijke mensen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Arnhem - september 5, 2022 - Over Ivy Clinics
8

Goed geholpen met prima voorlichting

Goede ervaring met goede tips & trics voor zowel voor als na de behandeling.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Arnhem - september 5, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Super behandeling

Hele goed intakegesprek gehad, en de behandeling was super relaxed
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Westervoort - september 5, 2022 - Over Ivy Clinics
8

Ik ben heel goed en vriendelijk geholpen en behandeld

Chantal, de arts en Fleur, de assistente hebben mij heel goed voorbereid en de behandeling verliep goed.

Ze waren vriendelijk en behulpzaam en ik voelde vertrouwen. Fijn dat mijn partner er bij kon zijn.
Vanmiddag gaan mijn hechtingen eruit.

Wel jammer dat ik deze week niet bij Ivy Den Bosch terecht kan om de hechtingen te laten verwijderen. Had ik liever gedaan dan bij mijn huisarts, ook omdat Ivy dan zou kunnen zien hoe het eruit ziet na 7 dagen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Burgers - september 5, 2022 - Over Ivy Clinics
9

Hartstikke tevreden mee

Ben er heel blij mee super mooi gedaan
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Den bosch - augustus 30, 2022 - Over Ivy Clinics
9

goede clinic

Goed geïnformeerd over de mogelijkheden van mijn behandeling en al mijn vragen zijn goed beantwoord.
Bekwame ervaren arts die vertrouwen wekt bij het verstrekken van de informatie over de behandeling.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Duiven - augustus 26, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Persoonlijke benadering.

Vorige week ben ik bij Max Schram en zijn assistente Fleur geweest, voor een bovenooglid correctie. De ontspannen manier waarop ik ben ontvangen en behandeld, is geweldig. Wat een vriendelijke, lieve, geïnteresseerde en ontspannen mensen. Daarnaast heel professioneel en kundig. Na een week al heel tevreden over het resultaat. Opgelucht, blij en met iets meer zelfvertrouwen verder! BEDANKT!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Haarlem - augustus 25, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Eerste klas ervaring

Na jaren twijfelen eindelijk de knoop doorgehakt, een ooglidcorrectie! Heel erg blij met mijn keus voor Ivy clinics. Iedereen was even vriendelijk en professioneel. De ingreep zelf ging vlot en hetzelfde geldt voor het herstel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Neede - augustus 24, 2022 - Over Ivy Clinics
9

Heel erg blij dat ik de stap heb gezet

De ingreep was heel vlot en probleemloos. Ik schrok wel van mijn gezicht en dacht komt dit wel goed ??? Heel veel gekoeld Ik had helaas irritatie van de hechtingen aan 1 oog waardoor ooglid weer dikker werd Nadat hechtingen eruit waren gehaald , voelde ik niks van , ging het herstel ook beter. Ik gebruik jullie litteken crème en draag nog veel mijn zonnebril. Ik heb nog niet echt gevoel in mijn oogleden , men zegt dat dat soms wel even kan duren. Ik ben heel tevreden met het resultaat en heb al vriendinnen die daarom nu ook gaan

Als ik hier een foto kon plaatsen dan zie je natuurlijk hoe snel zoiets herstelt.

Kortom , prima keuze om deze behandeling te ondergaan. Bij ons in de buurt staat ivy clinics al goed bekend, zeker dr Natale Adamo
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Rozendaal - augustus 24, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Geweldig

Altijd erg prettige ontvangst in een rustige en mooie wachtkamer. Dr. Adamo is klantvriendelijk, persoonlijk en legt goed uit wat er gaat gebeuren en wat je kunt verwachten.
In mijn geval ging het om een botox behandeling.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Arnhem - augustus 23, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Heerlijk!

In een 1,5 uur een ontspannen vakantie gevoel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Vianen - augustus 23, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Goed vriendelijk en deskundig

Goede ervaring. Vriendelijk en deskundig personeel
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Ulft - augustus 23, 2022 - Over Ivy Clinics
8

prettig contact

Het parkeren en daarna Ivy Clinics vinden was even een lastig dingetje, maar het was de moeite waard. Heel fijn contact en tevreden over het resultaat
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Schoorl - augustus 23, 2022 - Over Ivy Clinics
7

Eerlijk advies

Ik kwam voor een intakegesprek. De kreeg een eerlijk advies. Dat stel ik op prijs.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Gaanderen - augustus 22, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Laagdrempelig en iedere keer weer tevreden

Ben er al meerdere keren geweest en wat een lieve mensen allemaal . Alles wordt goed uitgelegd wat er gaat gebeuren . Nemen alle tijd voor je . Ben zeer tevreden over het resultaat . Echt een aanrader !
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Doetinchem - augustus 22, 2022 - Over Ivy Clinics
8

Ooglidcorrectie

Goede voorlichting en nazorg.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Wageningen - augustus 20, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Ik ben heel tevreden met het resultaat.

Drs Natale Adamo, geeft duidelijk uitleg over de filler behandeling.
Heeft al jarenlang ervaring en dat stelt mij gerust.
Het resultaat van de filler behandeling is helemaal prima.
Ik blijf bij deze kliniek zeker terug komen ook voor andere behandelingen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Millingen aan de Rijn - augustus 19, 2022 - Over Ivy Clinics
9

Uitmuntend

Heel goed advies ben erg goed ingelicht en fijne communicatie
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? nvt.
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Velsenzuid - augustus 19, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Superbb

Niks op aan te merken! M. Schram is een topper!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amsterdam
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Amsterdam - augustus 19, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Vriendelijk ontvangst en fijne behandeling

Vriendelijk ontvangst, goede uitleg, fijne benadering. Behandeling verliep zoals vantevoren aangegeven, positieve ervaring gehad.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Eindhoven - augustus 19, 2022 - Over Ivy Clinics
9

Professionele en prettige kliniek

Ik vind Ivy Clinics, met name dr Adamo erg professioneel. Ben goed geholpen
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Rotterdam - augustus 19, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Zeer klantvriendelijk en professioneel

Altijd erg vriendelijk en professioneel! Blij mee!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Velp - augustus 18, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Goede begeleiding en advies

Ben super blij met wat ik heb gedaan en resultaat mag er al wezen.
Ben super goed begeleid en ingelicht.

Goede advies gekregen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amsterdam
  • Welke behandeling heeft u gehad? Lipolaser
- Zaandam - augustus 17, 2022 - Over Ivy Clinics
9

Goed heel tevreden

Kan helemaal op de arts af gaan ,hij weet wat het mooiste is .
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Arnhem - augustus 17, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Wat een top kliniek !

Ik ben op 7 juli geopereerd bij ivy clinic. Inmiddels ben ik al 5 x lang geweest bij de huid therapeut voor een bindweefsel massage. Wat een top vrouw! Doet het zo goed en met oprechte liefde voor dr vak. Ze stelde me altijd goed gerust en gaf mij altijd de mogelijkheid pauzes te nemen. Ik kan niks meer zeggen als dat het een topper is !!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amsterdam
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Amsterdam - augustus 17, 2022 - Over Ivy Clinics
9

Prima!

Goed resultaat, snel en pijnloos 😉
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Westervoort - augustus 17, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Super

Heel fijn team luistert goed na je wensen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Winterswijk - augustus 16, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Helemaal geweldig!

Wat een fijne praktijk, zeer professioneel, goede rustige omgeving en ik werd heel goed begeleid en op me gemak gesteld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- AMSTELVEEN - augustus 16, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Deskundig en een hele fijne sfeer

Ik ben vorige week geholpen voor een ooglidcorrectie en het is heel goed verlopen. Absoluut geen pijn ervaren. De ingreep zelf stelde niks voor. Heel ontspannen. Ik kan het iedereen die nog een beetje twijfelt aanraden. Hier hoeft niemand tegenop te zien. Een kleine ingreep met groots resultaat. Vandaag zijn de hechtingen eruit gegaan. Ook dit was zo gedaan. Nu op naar verder herstel voor een mooi resultaat. Ik ben blij dat ik de stap gezet heb 🙂 Voorlichting, begeleiding en team helemaal top!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Wageningen - augustus 16, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Voel mij in goede handen

Dit is de tweede keer dat ik iets heb laten doen. En absoluut geen spijt van. Het is fijn hoe er mee gedacht wordt om het mooiste resultaat te krijgen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Arnhem - augustus 15, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Ivy Clinics vind ik zeer professioneel en klantgericht.

Ik had voor mijn intake al wat huiswerk gedaan en Ivy Clinics, en Dr Adamo werden positief aanbevolen. Bij binnenkomst is de eerste indruk positief: de inrichting van de kliniek, de manier waarop ik word ontvangen en de manier waarop het kopje koffie wordt geserveerd. Het wekt vertrouwen en dat is natuurlijk allesbepalend om een beslissing te nemen.

Dit wordt voortgezet bij de intake die professioneel en zonder druk verloopt. De bevestiging van de uitnodiging voor de behandeling, de herinnering daaraan, de do's en don'ts rond de behandeling, etc bevestigt opnieuw de professionele aanpak. Dat alles geeft het vertrouwen dat de behandeling zelf ook professioneel wordt gedaan. En dat is inderdaad het geval. Er wordt van alles gedaan om me op mijn gemak te stellen terwijl de ingreep zelf probleemloos verloopt. Ook de nazorg instructies zijn helder opgesteld en geven een goede houvast voor een optimaal herstel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Rhenen - augustus 15, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Goed advies

Ik kwam voor filters voor mijn neuslippenplooi. Maar na een goed advies bleek dat dit in mijn geval weinig zinvol zou zijn om deze behandeling toe te passen. En dit vind ik een heel goed advies van Ivy Clinics niet onnodig geld uitgeven aan iets waar waar je niets aan hebt. Voor mij natuurlijk jammer....Maar er zal vast wel een behandeling zijn die wel bij mij past waar ik nog eens bij jullie voor terug kom. Overigens een mooie lokatie met een zeer vriendelijke ontvangst door jullie medewerkers die plezier en kundig in hun werk zijn.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Den Haag - augustus 14, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Kleine setting, rustig en bekwaam

Goede info. Ik ben prettig geholpen met mooi resultaat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Rucphen - augustus 13, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Zeer tevreden over!!

Vriendelijk personeel en alles netjes afgehandeld!!! Prima clinic!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Oss - augustus 13, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Alles prima gedaan

Prima voorlichting en behandeling.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Aalst - augustus 13, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Heel vriendelijk

Mijn behandeling. Goede uitleg en informatie
Blij weer met het resultaat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Arnhem - augustus 13, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Zeer tevreden over boven ooglidcorrectie

De intake was duidelijk. De behandeling werd professioneel uitgevoerd door Dr. N. Adamo. Geen pijn of problemen ervaren tijdens de behandeling. Ook het herstel verliep erg voorspoedig door de prima informatie na de behandeling. Vorige week een prettige nacontrole gehad.

Ik ben zéér tevreden over het resultaat!! Bij twijfel adviseer ik een afspraak te maken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Zelhem - augustus 12, 2022 - Over Ivy Clinics
9

Eerlijk advies

Eindelijk een arts die eerlijk is over wat wel en niet mogelijk is.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amsterdam
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Almere - augustus 12, 2022 - Over Ivy Clinics
9

Goede ontvangst met zeer goede uitleg

Vriendelijke benadering, goed luisteren en dan goede uitleg. Niet opdringen van behandelingen
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amsterdam
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Amsterdam - augustus 12, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Uitstekend!

Ingreep viel reuze mee, en resultaat is boven verwachting. Aanrader.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amsterdam
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Amsterdam - augustus 12, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Fijne plek, vriendelijk en kundig

Fijn consult, ze denken graag met je mee en het was geen probleem dat mijn baby ook meeging voor het eerste gesprek. Voor Ivy gekozen omdat ze veel professioneler en meer kundig overkomen vergeleken met andere klinieken waar ik ook consult heb gehad. Vond hun uitleg over behandelopties en waarom juist die behandelingen helder, en je wil toch niet dat een arts je in het gezicht prikt zonder dat je helemaal snapt waarom de botox of filler precies daar. Uiteindelijk geholpen door Dr. Max en dat was ook top (baby wel thuislaten voor dit deel!). Gaat rustig te werk en zorgt er ook voor dat je niet overbehandeld kan worden. Geen moonface voor mij.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Den Haag - augustus 11, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Vriendelijke ontvangst en deskundige voorlichting

Mijn ervaring met de behandeling moet ik nog krijgen, want die is nog niet gebeurd. Daarna kan ik een volledige score geven.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- NIEUWEGEIN - augustus 11, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Super tevreden

Super goed! Bedankt
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Almere - augustus 11, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Mooie kliniek. Heel fijn geholpen.

Ik had een intake gesprekvoor een ooglidcorrecrie. . Het was een mooie kliniek. Werd ook heel erg vriendelijk geholpen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Doornenburg - augustus 10, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Professionele arts en medewerkers

Goed voor gesprek gehad met vertrouwen de behandeling ingegaan en met vragen kun je altijd terecht!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Apeldoorn - augustus 9, 2022 - Over Ivy Clinics
8

Goed

Prettige ontvangst
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Westervoort - augustus 9, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Top

Zeer tevreden
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Arnhem - augustus 9, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Prettig

Vriendelijke ontvangst, prettig en duidelijk gesprek, locatie goed te vinden
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Zevenaar - augustus 8, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Zeer goed

Zeer goed en netjes geholpen
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Rozendaal - augustus 8, 2022 - Over Ivy Clinics
10

ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden met de behandeling.

Ik ben netjes geholpen door het personeel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- DEVENTER - augustus 8, 2022 - Over Ivy Clinics
8

Vertrouwd

Fijne arts, weet precies wat ik wil.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Arnhem - augustus 7, 2022 - Over Ivy Clinics
8

Prima ervaring maar beetje rommelig tijdens behandeling na gemaakte afspraak.

Voor mij was het de eerste keer. Ik stond na intake als mevrouw geboekt ipv dhr. Arts wist daardoor noet zeker of ik -in de wachtruimte- degene was doe voor behandeling kwam. Vond de afhandeling niet direct slecht maar wel vrij zakelijk. Iets meer persoonlijke benadering zou mij meer aanspreken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Waalwijk - augustus 6, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Vriendelijk, professioneel en gezellig

Fijne professionele kliniek
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Apeldoorn - augustus 6, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Super geholpen

Vlot geholpen en met een advies naar huis gegaan waar ik baat bij heb zonder dat zij er zelf iets aan zouden verdienen, erg netjes!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Fijnaart - augustus 5, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Super!!

Heb een (boven)ooglidcorrectie gehad en ben mega tevreden. Goede begeleiding, heel professioneel en super vriendelijke personeel. Ze doen waar ze voor staan! Zou iedereen het aanraden om hier een behandeling te doen. Ben nu 1 week verder en het resultaat is nu al zichtbaar.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Arnhem - augustus 4, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Fijn eerlijk op mijn gemak,pretige sfeer

Voelde mij gelijk op mijn gemak,eerlijk betrouwbaar consult,pretige ervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Veenendaal - augustus 4, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Toegankelijk

Geen drempel ervaren. Sfeer is goed komt mede door de huiselijke setting. Informatie helder en een eerlijk advies
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amsterdam
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Diemen - augustus 3, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Super tevreden.

Ik heb een ooglidcorrectie gehad, de arts die mij help was rustig, vakkundig en erg vriendelijk.

Ook het overige personeel is erg vriendelijk, men is hier erg klantgericht.

Het is nu een week na de oogcorrectie, de hechtingen zijn er uit en ik ben nu al erg blij met het resultaat. De plek waar de hechtingen hebben gezeten is niet meer te zien.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Borne - augustus 3, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Top clinic

Eerlijk advies
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Grave - augustus 2, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Heel tevreden

Persoonlijke aandacht waardoor je het gevoel krijgt dat je je wensen kenbaar kan maken en geweldig resultaat kunt verwachten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Amstelveen - augustus 2, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Prettig en kundig

Relaxed sfeer en zeer schoon fijne uitleg en zeer vriendelijk
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Huissen - augustus 1, 2022 - Over Ivy Clinics
9

Prima tot zeer goed

Super goede ervaring bij mijn ooglidcorrectie
.
Fijn personeel en zou het zo weer doen in deze clinic.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Sprang Capelle - augustus 1, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Werd goed op mijn gemak gesteld

Ik was best gespannen voor de ingreep en dat verdween geleidelijk door de fijne begeleiding.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Velp - augustus 1, 2022 - Over Ivy Clinics
8

Positief

Goede ontvangst. Fijne ambiance. Prettige behandeling.
Zou je ons aanbevelen? Nee
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Gaanderen - augustus 1, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Kundig, vriendelijk en open. Heel prettig. Ik voel vertrouwen.

Kundig, vriendelijk en open. Heel prettig. Ik voel vertrouwen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Duiven - juli 31, 2022 - Over Ivy Clinics
9

Goed geholpen,mooi gedaan en leuk personeel!

Hele fijne ervaring en zal zeker reclame maken voor jullie kliniek!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Den Bosch - juli 30, 2022 - Over Ivy Clinics
7

Onderooglidcorrectie

Alles ging goed ben nog bezig met nazorg ik had een kleine ontsteking aan rechteroog maar medicijnen gekregen. Operatie viel mee. Nog een klein bultje bij rechteroog over paar weken wordt er nog een keer naar gekeken anders wordt t wevgehaald. Super service
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Westervoort - juli 30, 2022 - Over Ivy Clinics
8

Goed ontvangen en goed behandeld

Mijn ooglidcorrectie verliep als een sneltrein. Aardige en vaardige arts. Geen benoemenswaardige napijn gehad.

Tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Rhenen - juli 30, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Heel goed bevallen!

Zeer professioneel en enorm vriendelijk geholpen! Resultaat is ook boven verwachting. Aanrader dus. 🙂
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amsterdam
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Amsterdam - juli 30, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Goed en vriendelijk geholpen

Veel informatie gehad over de mogelijkheden en kosten
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Ijmuiden - juli 29, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Goed voorgelicht door Max!

Absolute aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Zeist - juli 29, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Net als vorige keren prima

Duidelijke uitleg en zorgvuldige behandeling. De voors en tegens van de verschillende mogelijkheden werden duidelijk uitgelegd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- apeldoorn - juli 29, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Heel fijne behandeling

Ik kom jaaren en ik ben altijd tevrede.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Zevenaar - juli 27, 2022 - Over Ivy Clinics
9

superfijn geholpen en mooi resultaat

Superfijn geholpen en mooi resultaat (tot nu toe) nog een beetje vocht in de oogleden dus helemaal mooi als het
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Gorinchem - juli 27, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Geruststellend.

Bezorgdheid is weggenomen en Dr.Adamo heeft de juiste diagnose gesteld, waarvoor ik nu medicijnen heb gekregen van de huisarts
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Westervoort - juli 27, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Helemaal prima geslaagd.

Prima. Maar mijn ogen zijn giga blauw van de bloeduitstorting. Nu een week geleden behandeld. Ik zie tot nu toe geen resultaat ....ik wacht nog even af
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Cuijk - juli 26, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Deskundig

Al jaren kom ik bij ivy clinics voor Botox en fillers… naar volle tevredenheid
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Loo - juli 26, 2022 - Over Ivy Clinics
9

Aandacht, meedenken, prima resultaat

Zie boven
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Grave - juli 24, 2022 - Over Ivy Clinics
9

Ontspannen en klantvriendelijk

snel bereikbaar bij vragen en geven persoonlijke aandacht. Ontspannen sfeer, laagdrempelig in contact.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Arnhem - juli 23, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Vriendelijke en kundige mensen

Ik heb een bovenooglid correctie gedaan, het is erg mooi geworden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Deil - juli 22, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Geweldig!

Bij Ivy Clinics geweest voor een emerginC facial inclusief hydrafacial dieptereiniging. Een super fijne ervaring met zeer goed resultaat. Na afloop voelde mijn huid gekalmeerd aan en zag mijn gezicht er fris en egaal uit. Ik ben erg tevreden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amsterdam
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Amersfoort - juli 22, 2022 - Over Ivy Clinics
9

Wordt altijd vriendelijk geholpen

Persoonlijk en deskundigen behandeld
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Westervoort - juli 22, 2022 - Over Ivy Clinics
9

Prima opvang en behandeling bij Ivy Clinics bij Natale Adamo!!

Zie hierboven: ik ben zeer tevreden over de behandeling bij Ivy Clinics in Westervoort.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Keurlings - juli 21, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Ontzettend fijne ervaring met super vriendelijk personeel.

Je wordt heel erg op je gemak gesteld en de behandeling wordt uitgevoerd terwijl zij je alles rustig uitleggen. Was redelijk gespannen van te voren, maar werd helemaalmrustig tijdens de behandeling.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Aalsmeer - juli 21, 2022 - Over Ivy Clinics
8

Netjes en correct je voelt je geen nr

Dit is mijn eerste keer bij Ivy. Goed voorgelicht en er wordt met je mee gedacht. Mijn behandeling is pas een week geleden (Botox) dus nog niet echt zichtbaar. Kijk hoopvol naar de volgende week.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Zevenaar - juli 21, 2022 - Over Ivy Clinics
9

Fijne plek wat goed voelt

Goed geholpen mooie accomodatie en goede voorlichting
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amsterdam
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Amsterdam - juli 21, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Professioneel,vriendelijk, gewoon top!

Ik kwam voor een consult en heb meteen een afspraak gemaakt voor een behandeling voor mijn onderooglid.
Deze specialisten hebben oog voor detail en weten exact jou te vertellen wat er allemaal gaat te wachten staat.
Ik ben nu al zeer tevreden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Amstelveen - juli 21, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Erg professioneel en vriendelijk

Professioneel en erg vriendelijk. Heel duidelijk en je weet gelijk waar je aan toe bent.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Laserbehandeling
- Uithoorn - juli 21, 2022 - Over Ivy Clinics
5

Fijne kliniek en fijne arts

Het resultaat is, na een week wel een ontstoken en dik ooglid, erg mooi geworden. Zeer tevreden over de behandeling.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Lichtenvoorde - juli 21, 2022 - Over Ivy Clinics
9

Mijn ooglidcorrectie is super gegaan en ik ben erg blij met het eindresultaat!

Netjes en vriendelijk te woord gestaan.
Er wordt echt de tijd genomen voor het intakegesprek. De ingreep zelf is me ontzettend meegevallen. Zeer kundige arts! Nazorg is ook goed.
Ik ben absoluut zeer tevreden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Kaatsheuvel - juli 21, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Professionalism

Very satisfied with the consultancy, the specialist gave an accurate and trustworthy advise. Friendly personnel and neat clinic.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Gouda - juli 20, 2022 - Over Ivy Clinics
10

leuke kliniek aardig personeel

goede ervaring gehad goed behandeld
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Rosmalen - juli 19, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Flexibel, professioneel, meedenkend

ik heb het als zeer fijn ervaren
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Vermeld ik liever niet
- Westervoort - juli 19, 2022 - Over Ivy Clinics
8

Goed

Prima geholpen, zeer gastvrij
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Overloon - juli 19, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Goed verlopen

Alles verliep zoals ik gedacht had.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Wiendels - juli 19, 2022 - Over Ivy Clinics
7

Vriendelijke ontvangst

Ik ben vriendelijk ontvangen en kreeg een goed advies. Eerlijk en geen enkele druk op het aandringen van behandelingen. Heb binnenkort mijn eerste behandeling.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Westervoort - juli 18, 2022 - Over Ivy Clinics
8

Fijne sfeer voelde mij op mijn gemak

Met nogal wat spanning stapte ik binnen. Voelde mij al snel op mijn gemak, prettige sfeer en erg vriendelijke mensen.

Na 1 behandeling al goed zichtbaar resultaat, over 2 weken terug voor bijwerken! Heel blij mee!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Barneveld - juli 18, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Helemaal Top de beste

Nooit ergens anders meer voor me traangoot. Echt de beste !
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amsterdam
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Utrecht - juli 16, 2022 - Over Ivy Clinics
9

Zeer goed

Zeer prettig personeel
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Vermeld ik liever niet
- Den Bosch - juli 16, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Duidelijk

Was bij de consult erg duidelijk wat me te wachten staat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amsterdam
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Zaandam - juli 15, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Zeer klantgericht!

Ik kwam voor een paar steeltwratjes, maar de behandelaar heeft er heel veel meer weggehaald. Heel tevreden met het resultaat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Arnhem - juli 15, 2022 - Over Ivy Clinics
9

Professioneel, vriendelijk en super blij met resultaat!

Uitstraling (van website tot locaties) professioneel, maar ook warm. Medewerkers zeer vriendelijk en behulpzaam. Nemen alle tijd om vragen te beantwoorden en tips te geven. Zeer blij met het resultaat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amsterdam
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Ochten - juli 15, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Fantastisch! Het hele totaal plaatje!

Fantastisch! Zowel begeleiding, uitvoer en resultaat. En nazorg prima!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Laserbehandeling
- Heerhugowaard - juli 14, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Super blij met het eindresultaat!

Blij met mijn neuscorrectie met filler.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Amsterdam - juli 14, 2022 - Over Ivy Clinics
9

goed

voelde mijzelf op mijn gemak
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- wijk en aalburg - juli 14, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Zeer goed

Was erg zenuwachtig. Ben zeer goed opgevangen.Achtaf viel de behandeling mee.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Vught - juli 14, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Goed !

Aardig personeel
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Liposuctie
- Zaandam - juli 14, 2022 - Over Ivy Clinics
6

Nog niet tevreden met resultaat na 2 weken

Ingreep prima gegaan, geen pijn gehad. Ook niet erna. Nu 2 weken verder, er zit verschil tussen de ogen. Ik ben er nog niet tevreden over. Hopelijk trekt dat nog bij?

Wellicht beter om na 2 maanden pas een beoordeling te vragen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Arnhem - juli 13, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Top

Eerlijk advies en prachtig resultaat
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Oorlelcorrectie
- Arnhem - juli 13, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Heel goed

Niets van gevoeld van de operatie en achteraf geen blauwe plekken en helemaal geen pijn gehad.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Rosmalen - juli 13, 2022 - Over Ivy Clinics
9

Duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Lichtenvoorde - juli 12, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Geweldig

Zeer gastvrij, prettige sfeer. Goed werk leveren
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Overloon - juli 12, 2022 - Over Ivy Clinics
8

Overtreffende trap

Goede dienstverlening, vriendelijk personeel, communicatie via de mail prettig. Ik had me erg druk gemaakt over het verwijderen van de hechtingen, toen ze er eenmaal uit waren, luchtte het enorm op. Maar ik kreeg vlekken voor mijn ogen, door het te snel opstaan/ te weinig suikers hebben. Het personeel anticipeerde daar gelijk op, door de behandelstoel achterover te zetten, dextro en water aan te bieden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- N. B. - juli 12, 2022 - Over Ivy Clinics
9

Heel prettig en positief

Ik heb tot dusver alleen een intake gehad voor een ooglidcorrectie. Alle vragen beantwoord en meer. Fijn, ik kijk vol vertrouwen daar de behandeling.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Wageningen - juli 12, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Je wordt hier uiterst goed geholpen.

Mooie resultaten, en fijne behandelaar.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Westervoort - juli 12, 2022 - Over Ivy Clinics
8

Prima

I v.m. kaakklemmen en tandenknarsen krijg ik botox behandelingen. De uitleg over de behandeling is duidelijk, tevens goede informatie over de nazorg. De behandelingen worden uitgevoerd door ervaren artsen. Blij met de prijs/kwaliteit verhouding, zodat ik de behandelingen voort kan blijven zetten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Westervoort - juli 11, 2022 - Over Ivy Clinics
10

perfect

perfect
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Liposuctie
- OOSTERBEEK - juli 11, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Super! Echt zo deskundig en eerlijk!

Kom al een aantal jaren bij Ivy Clinics en kan niet anders zeggen dan dat ik super tevreden ben over het eerlijke advies wat altijd resulteert in een natuurlijke oplossing!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Oss - juli 10, 2022 - Over Ivy Clinics
9

super snel en goed geholpen

toen ik daar binnen kwam om info te vragen werd ik snel en goed geholpen
ze konden dezelfde dag nog met de behandeling beginnen
een aanrader voor iedereen
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- WESTERVOORT - juli 8, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Ik heb op al mijn vragen een duidelijk antwoord gekregen

Zeer vriendelijke arts die alle tijd voor je neemt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Beneden-Leeuwen - juli 8, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Nu al blij

Het is net een week geleden dat ik een boven ooglidcorrectie en een lipolaser kaaklijn heb laten doen.
Ik ben nu al blij met het resultaat. De behandeling is reuze meegevallen. Weinig pijn en amper zwelling gehad.
Drs Adamo is een fijne arts en ook zijn assistente is super.
Ben blij dat ik voor Ivy clinics heb gekozen
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Lipolaser
- Bemmel - juli 7, 2022 - Over Ivy Clinics
8

Fijn en comfortabel gesprek

Het was fijne, warme omgeving.
Tijdens het gesprek, was ik ook behandeld op de

warme en serieuze manier.
Zij luisterde goed en heeft ook mijn probleem (wallen) goed nagekeken.
Ik was overtuigd dat jullie kliniek het best voor mij was en daarom ik besloot dat de afspraak voor de behandeling laten doorgaan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Amstelveen - juli 7, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Sehr gut

Behandlungstermine wurden eingehalten. Alles schnell und gut verheilt.

Der Chiruge ist ein ruhiger und kompetenter Arzt.

Würde immer wieder mich dort behandeln lassen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Elten (DL) - juli 6, 2022 - Over Ivy Clinics
8

Goede en fijne behandeling

Prettig ervaren met veel persoonlijke aandacht en uitleg
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Arnhem - juli 5, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Prettig ontvangst.

Ik heb de behandeling gepland.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Doetinchem - juli 5, 2022 - Over Ivy Clinics
8

Alles prima verlopen

Liposuctie bovenarmen; ingreep goed verlopen, er wordt tijd voor je genomen. Team werkt goed samen. Al met al tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Liposuctie
- Kaag en Brasem - juli 5, 2022 - Over Ivy Clinics
8

Goed begeleid.

Ben goed ingelicht, voorgelicht en begeleid ik vond het top en ze stellen je gerust.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- 's-Hertogenbosch - juli 2, 2022 - Over Ivy Clinics
8

Uitstekende service en snel en goed geholpen.

Ik kon snel terecht.Operatie is prettig verlopen.Prima service tegen een acceptabele prijs.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Bemmel - juli 2, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Positief

Zeer goed
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Vermeld ik liever niet
- Duiven - juli 2, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Professioneel en veel persoonlijke aandacht

Ik was voor de na-controle bij Sterre. Het voor en na resultaat van mijn ooglidcorrectie is mooi in kaart gebracht en is boven mijn verwachting! Ik was erg tevreden toen ik de foto’s bekeek.
Sterre nam de tijd voor mij en was erg vriendelijk en complimenteus, het voelt goed dat je ook na de operatie nog zo goed begeleid wordt. De litteken crème had zijn werk goed gedaan en dokter Stenstra natuurlijk ook!
Bedankt Ivy Clinics!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Volkel - juli 1, 2022 - Over Ivy Clinics
9

Professioneel, informeel, vriendelijk, precies

abc
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amsterdam
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Amsterdam - juli 1, 2022 - Over Ivy Clinics
10

fantastisch

heel rust gevend en goede voorbereiding
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Westervoort - juli 1, 2022 - Over Ivy Clinics
9

zeer goed

vriendelijk, goede informatie,

ooglid correctie erg mooi geworden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Lipofilling
- Duiven - juli 1, 2022 - Over Ivy Clinics
3

Best wel teleurgesteld

Veel geld betaald maar weinig tot geen resultaat
Zou je ons aanbevelen? Nee
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Huissen - juni 30, 2022 - Over Ivy Clinics
9

Vriendelijk, duidelijk en goede prijs/kwaliteit

Ik heb Max als arts en bevalt heel goed. Is duidelijk en legt alles goed uit en is zeer vriendelijk. Zeker een aanrader.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Huizen - juni 30, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Geweldig

Ik ben heel tevreden over het resultaat tit nu toe.
Vakkundige en vriendelijke arts en personeel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Almere - juni 30, 2022 - Over Ivy Clinics
9

Ben heel tevreden met de behandeling.

Een prettige ervaring, alles goed uitgelegd, neemt de tijd.
Blijf zeker terug komen bij de Ivy kliniek.
Hebben veel ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Millingen aan de Rijn - juni 30, 2022 - Over Ivy Clinics
7

prima

Vriendelijk en de tijd genomen om uitleg te geven.

Kwaliteit is prima maar de prijs ????
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Oorlelcorrectie
- Utrecht - juni 30, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Super!

Warm welkom, goed advies en blij met het resultaat
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Amstelveen - juni 30, 2022 - Over Ivy Clinics
8

Prima

Het ziet er allemaal verzorgd uit!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Veenendaal - juni 29, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Ik zou het zo weer doen!

In een prachtige kliniek een ooglidcorrectie gehad. Er werd alle tijd genomen voor de behandeling, alles werd duidelijk uitgelegd.
En alles met prachtig resultaat
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Randwijk - juni 28, 2022 - Over Ivy Clinics
9

Goed

Super aardige mensen, kijken goed met je mee en zetten niet teveel. Kom hier zeker terug over een paar maanden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Nijmegen - juni 28, 2022 - Over Ivy Clinics
8

Was teleur gesteld

Wel goed contact, maar was erg teleurgesteld gesteld dat ik niet ik aanmerking kwam voor de behandeling. Was er door overdonderd. Achteraf had ik nog vragen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Gorssel - juni 28, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Betrouwbaar en vakkundig

Fijne locatie Aveen ivm parkeren ernaast in de Qpark.. mooie steriele ruimtes en smaakvol ingericht.. geweldig fijne en sympathieke arts is Max.. maakt altijd even tijd voor een social talk en is kundig in t prikken.. top
Ook de prijs voor Botox vind ik heel tof
Binnenkort voor de 1e keer ga ik voor een filler
Jullie gebruiken betrouwbare en gerenommeerde produchten voor botox en fillers ook heel belangrijk
Grt Manita
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Hoofddorp - juni 28, 2022 - Over Ivy Clinics
9

Verhelderend in take gesprek

Ik had een intake gesprek en alles werd duidelijk uitgelegd en een goed advies over wat wel en niet te doen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Gorinchem - juni 25, 2022 - Over Ivy Clinics
8

Een fijne ervaring gehad

Ik ben goed voorgelicht over wat mij te wachten stond, ook tijdens de behandeling, wat er ging gebeuren. Het resultaat mag er zeker wezen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amsterdam
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Uithoorn - juni 24, 2022 - Over Ivy Clinics
9

Zeer goed en deskundig

De arts N.Adamo is helemaal top
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amsterdam
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Amsterdam - juni 24, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Uitstekend geinformeerd en geholpen

Ik ben uitstekend voorgelicht over wat mij te wachten stond ook tijdens de behandeling werd alles goed uitgelegd wat er ging gebeuren. Iedereen is erg behulpzaam en vriendelijk. En ik ben heel blij met het resultaat!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Didam - juni 23, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Zeer fijne behandeling!

Ik werd super fijn ontvangen op een zeer vriendelijke manier op mijn gemak gesteld.
De behandeling ook in alle rust en volledige aandacht.
Heb me zeer op mijn gemak gevoeld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Almere - juni 23, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Prettige eerste kennismaking

Het intake gesprek verliep prettig. Behandeling volgt nog.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Hilversum - juni 23, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Super blij!

Als ik bij ivy kliniek ben geweest straal ik weer...altijd goed advies en door samen de mogelijkheden te bespreken ga ik tevreden naar huis!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Didam - juni 22, 2022 - Over Ivy Clinics
8

zeer goed

Fijne kliniek met een persoonlijke benadering en een eerlijk advies
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Waalwijk - juni 21, 2022 - Over Ivy Clinics
8

heel tevreden met het uiteindelijke resultaat

Ik kreeg injectables voor lippen en verbetering van contour van mijn gezicht...
Na de eerste keer vond ik het resultaat (behalve de fronsrimpel met botox) matig, na 4 weken terug en meer injecties, na 4 weken weer terug, en was het resultaat al beter..
Na bijbetaling voor de lippen, is het nu mooi en ben dus tevreden!
Geen 5 sterren omdat ik het uiteindelijk wel duur vind...
Dr Max Schram is geweldig, neemt alle tijd voor je, denkt mee en verbetert het resultaat waar nodig...
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Callantsoog - juni 21, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Prettig!!

Prima ontvangst, en duidelijke uitleg!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Zevenaar - juni 21, 2022 - Over Ivy Clinics
8

Fijn ontvangst, goeie uitleg en informatie.

Fijne en rustige ontvangst, goede voorlichting. Ondanks dat ik de behandeling spannend vind toch gerust gesteld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Didam - juni 21, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Geweldig

Ik moest na een jaar weer een touch up laten doen voor de microblading. De vorige keer ging dat nog met een mesje. Wat best pijnlijk was. Nu hebben ze en nieuwe verdovingscreme en een nieuwe elektrische handmachine, wat een veel betere ervaring was. Totaal geen pijn gehad, het gaat veel sneller. En Denise heeft het heel mooi gedaan. Ze is erg kundig.

Dus ik ben een blije vrouw.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Microneedling
- Duiven - juni 20, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Deskundig advies!!

Aardig en vriendelijk personeel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Westervoort - juni 20, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Heel fijn

Heel prettige ervaring met een fijne dokter
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amsterdam
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Amsterdam - juni 18, 2022 - Over Ivy Clinics
10

Erg tevreden!

.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Leusden - juni 17, 2022 - Over Ivy Clinics
10

niks dan lof voor het team in Den Bosch

prima ervaring vanaf intakegesprek t/m behandeling en nazorg
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Nieuwkuijk - juni 17, 2022 - Over Ivy Clinics
2327 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10

Ontvang 10% of 20% korting!

 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een fijne welkomstkorting van 10% op alle producten in onze webshop of ga voor een heerlijke wellness facial met 20% korting in één van onze klinieken!