Reviews

9.4
9

Perfect

Mijn ervaring is goed.
Netjes en vriendelijk geholpen.
Ingreep is ook prima

Totaal geen klagen
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Westervoort - januari 26, 2022
10

Vakkundig bedrijf

Prettige mensen, deskundig advies, heel erg tevreden en al jaren cliënt voor verschillende behandelingen.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Lunteren - januari 25, 2022
8

Prettige ervaring

Fijne kliniek. Goed gevoel bij het intake gesprek. Heb op 18/01/2022 een onderooglidcorrectie laten doen door dr Adamo. Vandaag 25/01 de hechtingen eruit. Ben tot nu toe erg tevreden. Over 3 maanden na controle.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Duiven - januari 25, 2022
10

Vakkundig geholpen in een aangename ambiance

Lang gewacht om de knoop van een ooglidcorrectie door te hakken.
Achteraf heel blij met het resultaat en het is me enorm meegevallen.
Ik had bij de intake al een goed gevoel over de deskundigheid van de behandelaar van Ivy, en dat heb ik nu nog steeds.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Rosmalen - januari 25, 2022
10

Zo professional ontvangen en behandeld.

Goed.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- , 's Heerenberg - januari 25, 2022
9

Persoonlijke en vriendelijke ervaring

Enorm fijn geholpen bij Ivy Clinics. Vriendelijke en deskundige mensen, die je op een persoonlijke manier benaderen.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- 's-Hertogenbosch - januari 24, 2022
9

Prima

Correct en deskundig advies consult voor ooglidcorrectie
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Deventer - januari 21, 2022
9

Fijn advies gehad

Vriendelijk en goed advies. Mooie omgeving/aankleding
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Winterswijk - januari 21, 2022
10

geweldige mensen

fijn geholpen
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Laserbehandeling
- Amerongen - januari 21, 2022
10

Heel tevreden

Het is prima en snel verlopen
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Hengelo (Gld) - januari 20, 2022
10

Mijn ervaring is helemaal goed

Vriendelijke ontvangst, aardig en deskundig personeel. Maken dat je je op je gemak voelt.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Doetinchem - januari 20, 2022
9

Geweldig

Goed resultaat. Ben een tevreden klant
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Microneedling
- Boven leeuwen - januari 20, 2022
5

Goed

Goede service
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Westervoort - januari 19, 2022
10

Fijne kliniek, zeer goed bevallen!

Voor ooglidcorrectie en fronsrimpel geweest. Ik ben nu 4 maanden verder en zeer tevreden met het eindresultaat. Fijne mensen, duidelijke uitleg over behandelingen. Had al gelijk een goed gevoel bij binnenkomst voor intake gesprek. Voor, tijdens en na de behandeling goed verzorgd.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Ede - januari 19, 2022
10

Fijne locatie en professionele arts

Prettig consult met professioneel advies. Ik kom hier zeker terug
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amsterdam
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Amsterdam - januari 19, 2022
10

Meerdan tevreden!

Bij binnenkomst al een echt gemeende vriendelijke hallo. Intake was duidelijk en wat ik kon verwachten tevens was er ook ruimte voor een dolletje. Dag van de ingreep zo ontspannen sfeer van arts en assistente in samen spel met mij en wederom ruimte voor wat dolletjes. Ik kan echt iedereen jullie aanbevelen zo ontspannen, iedereen zo "gewoon" en oprecht,lief (niet dat gemaakte). Dokter Adamo ook zo zich zelf,ontspannen, toegankelijk, dolletje maar al met al wat een vak man!!!! er is geen andere arts die in mijn gezicht mag snijden dan dokter Adamo. Wat een top praktijk!!!!!!
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- DIDAM - januari 19, 2022
10

Zeer rustig vakkundig geholpen

Ik ben erg blij met de behandeling.ziet er weer mooi uit. Ben er fijn behandeld. Niet massaal en lopende band. erg privé.zou het iedereen aanraden.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Veghel - januari 19, 2022
10

Heel vriendelijk en eerlijk geholpen

Goede en eerlijke inlichting
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Abcoude - januari 19, 2022
10

Super goede behandelingen!

Super tevreden, goed advies en veel eb lang plezier van de behandelingen
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Microneedling
- Herwen - januari 18, 2022
9

Wat ging dat lekker vlot!

1ste keer voor mij bij Ivy Clinics
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Utrecht - januari 18, 2022
10

Doeltreffende behandeling en prettige nazorg

De behandeling en en de nazorg heeft ervoor gezorgd dat als ik wil komen voor een nieuwe behandeling dat ik dit weer door Ivy clinic laat doen
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Koenecke - januari 18, 2022
10

Goede sfeer, topbehandeling!

Meerdere ervaringen die allemaal positief zijn!
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Schagen - januari 18, 2022
10

Super personeel

Warme benadering professioneel resultaat
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? nvt.
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Tilburg - januari 18, 2022
10

Professioneel, betrokken, vriendelijk

Betreft intake ooglid correctie
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? nvt.
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Dieren - januari 17, 2022
9

Heel goed

Ik een afspraak met mevr van Putten ze was duidelijk legde alles goed uit heel fijn gesprek
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Arnhem - januari 17, 2022
9

Professioneel geholpen. Heel fijn

Ik heb alleen de intake gehad maar was zeer professioneel

Kan niet wachten op mijn behandeling
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Maarssen - januari 15, 2022
10

Fantastisch!

Ontzettend blij met het resultaat van mijn onder ooglid correctie. De nazorg is tevens top! Vriendelijke mensen en enorm behulpzaam. Echt een aanrader!!
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Tilburg - januari 15, 2022
10

Fijne betrouwbare kliniek

Lekkere nespresso, fijn ontvangst, en goede begeleiding.
Niet voor niets staat deze kliniek goed bekend in de wijde omstreken!
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Velp - januari 15, 2022
10

Fantastische ervaring met heel mooi resultaat!

Voor een ooglidcorrectie bij Ivy geweest. Duidelijk, correct en compleet geïnformeerd over het gehele proces. Een uitgebreide intake gehad waar de tijd voor me werd genomen en men een objectief advies gaf. De voorbereidingen op de ingreep werden mij duidelijk en helder uitgelegd. Heel fijn dat ik ook de arnica-druppels, die worden aangeraden om minimale bloeduitstortingen en blauwe plekken te krijgen, direct kon aanschaffen.

Tijdens de ingreep ook goed, vriendelijk en kundig geholpen. Ik werd stap voor stap meegenomen in wat er ging gebeuren. Voor mij echt een pluspunt. De uitleg over nabehandeling en wat ik zelf kon doen om het resultaat te optimaliseren is ook echt prettig. Resultaat zelf is verbluffend! Ik ben fan!
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Westervoort - januari 14, 2022
10

Geweldig☆☆☆☆☆

Denken met je mee. Goed advies. Blij de deur uit.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amsterdam
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Amsterdam - januari 14, 2022
10

Boven verwachting

Mijn vrouw heeft vijf jaar geleden dezelfde ingreep ondergaan. Ook ik vond dat ik daar niet meer aan ontkwam.

Van de intake tot en met de nazorg verliep buitengewoon plezierig.

Natale Adamo is buitengewoon kundig. De wijze waarop hij dit uitvoert is professioneel en menselijk tegelijkertijd.

Ik kan het iedereen die dit overweegt van harte aanbevelen!

Heb inmiddels al diverse mensen in mijn directe omgeving geadviseerd om dit ook te ondergaan.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Arnhem - januari 14, 2022
9

Zeer tevreden over behandeling

Sinds juli 2021 ga ik eens in de 3/4 maanden naar Ivy Clinics voor een Botox behandeling. Ik ben zeer tevreden over de behandeling en het contact met de behandelaar! Zelfs toen ik een keer te laat was voor mijn afspraak, was ik nog welkom.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amsterdam
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Amsterdam - januari 14, 2022
10

Heel tevreden.

Erg fijne ervaring, deskundig en prettig. Heel blij met Ankie, duidelijke uitleg en de service is uitstekend!
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Vermeld ik liever niet
- Wijchen - januari 14, 2022
10

Erg tevreden

De behandeling en het herstel vielen heel erg mee. Ik ben heel erg tevreden met het resultaat!
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Haarlem - januari 14, 2022
10

Magnifique!

PlexR op onderoogleden/wallen laten uitvoeren. Wat een mooie behandeling! Viel me enorm mee, geen pijn, na afloop wat branderig. Helaas kreeg ik na 2 dagen last van veel wondvocht. Na telefonisch contact, kwam huidtherapeute Ankie aan huis om verzorgingsproducten te brengen. Daarna meteen weer zoals het moest zijn.

Tussentijds nog wat email contact. Heb enorm veel vertrouwen in Ivy Clinics en haar personeel. In 1 woord magnifique, zowel de service als de behandeling!!!
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Arnhem - januari 14, 2022
10

Professioneel en duidelijk

Duidelijke voorlichting gehad over de ingreep die ik wil laten doen.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Apeldoorn - januari 13, 2022
10

Een prettige, vriendelijke en professionele ervaring.

De intake vooraf was duidelijk en vriendelijk. De ingreep zelf werd met uiterste precisie en secuur uitgevoerd. Tijdens de ingreep beleidde de arts mij continue in wat er gedaan ging worden en wat daarbij de verwachtingen konden zijn. De sfeer was ontspannen en vriendelijk.
Ook bij de verwijdering van de hechtingen werd ik professioneel begeleid.
De ingreep en de gehele week daarna verliepen zonder pijnklachten. Al met al 200% meegevallen.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Rheden - januari 13, 2022
10

Perfect, super blij met resultaat

Ik kom bij Ivy voor Botox en ik ben echt heel tevreden over het resultaat. De sfeer is heel prettig en je krijgt goed advies over de mogelijkheden. Top!
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Arnhem - januari 13, 2022
10

Heel tevreden!

Nadat ik mijn wensen kenbaar had gemaakt kreeg ik advies op maat. De begeleiding vooraf was erg prettig en vriendelijk. De ingreep zelf verliep vlot en zeer kundig.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Nijmegen - januari 12, 2022
10

Mooi natuurlijk resultaat.

Ik kom al jaren bij deze kliniek en dat is niet voor niets.

Ik ga gemiddeld 1x per jaar en ben altijd tevreden. Kundige en lieve arts die zorgt voor een mooiere, natuurlijke versie van mijzelf.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Huissen - januari 12, 2022
9

Goede service!

Laagdrempelig en altijd prima!
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Duiven - januari 12, 2022
10

Super!

Het was eigenlijk een heel prima ervaring. Goede uitleg, vlotte en accurate behandeling en super nazorg. Ik ben enorm tevreden!
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Arnhem - januari 12, 2022
10

Heel erg fijn geholpen.

Erg fijn geholpen, je wordt echt op je gemak gesteld.

Een week geleden de behandeling onder en boven ooglid correctie ondergaan.
En al tevreden!!
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Oss - januari 12, 2022
9

Geweldig!

Vriendelijke ontvangst op een mooie locatie. Gesprek gehad met 2 dames waarvan 1 stagiaire. Prima gesprek, vriendelijk en duidelijk.

Prima ervaring dus bij Ivy clinics
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Valburg - januari 11, 2022
10

helemaal goed !!

Vriendelijk en deskundig behandeld. Tevens goede service gehad op nieuwjaarsdag !
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Bemmel - januari 10, 2022
10

Heel tevreden

Voel me gelijk thuis
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Laserbehandeling
- Bemmel - januari 10, 2022
9

Echt toppers. Stellen je meteen gerust.

Goede voor en nazorg. ! Super vriendelijk. ! Moet alleen denk ik nog terug voor een kleine correctie, bij m’n ooghoek. Maar dat kan ik pas volgende maand laten controleren.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Bennekom - januari 6, 2022
10

Professioneel en vriendelijk

Van voorlichting tot en met de nazorg word je zo vriendelijk geholpen. Een goed en eerlijk advies. Bij binnenkomst voel je je meteen op je gemak. Al het personeel is even vriendelijk en luistert goed naar je wensen. Ze nemen alle tijd voor je. Je bent al mooi van jezelf, zij maken je alleen nog iets mooier!
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Westervoort - januari 6, 2022
10

Heel goed

Intake in juli verliep prettig en ook de dokter vond ik vriendelijk en kundig.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Hoece - januari 6, 2022
9

Intake voor ooglid correctie

Op mijn afspraak voor een ooglid correctie ben ik zeer netjes, rustig en professioneel geholpen waardoor ik na de intake direct een afspraak gemaakt heb zonder na te hoeven denken of vragen te hebben. Alles zeer duidelijk en betrouwbaar.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Arnhem - januari 6, 2022
10

Vriendelijk ontvangen

Voor consult geweest omdat ik een ooglid correctie laat doen. Ik ben vriendelijk te woord gestaan . Behandeling moeg nog gebeuren. Maar heb er een goed gevoel bij.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Huissen - januari 6, 2022
9

prima geinformeerd en vervolgens uitgevoerd volgens afspraak

vakbekwaam en precies uitgevoerde ooglidcorrectie waardoor bijna geen last na de operatie en er een erg spoedig herstel plaatsvond.
na een week de hechtingen eruit, bijna niet meer te zien.het resultaat na tevredenheid.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Schijndel - januari 6, 2022
8

Zeer tevreden

Dr. Adamo denkt mee en adviseert goed ook financieel gezien.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Zevenaar - januari 5, 2022
9

Geweldig, ontvangst en behandeling, top

Snel en goed. Fijne ontvangst en goede uitleg zorgen voor rust.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Arnhem - januari 5, 2022
8

Prettig ontvangst en goede voorlichting

Ik heb alleen een intake gehad. Hierin ben goed en duidelijk geïnformeerd over de te volgen behandeling
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Hattem - januari 4, 2022
10

Zeer goed

Netjes op tijd geholpen door zeer vriendelijke en bekwame mensen.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Zwolle - januari 4, 2022
10

Fijne kliniek!

Ik word altijd vriendelijk ontvangen, ze weten wie je bent en maken tijd voor een praatje. Voelt heel goed en vertrouwd daardoor.

Behandelingen zijn top!
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Sint Michielsgestel - januari 4, 2022
9

goed ervaring, goede behandeling, goede nazorg

Goede behandeling, fijne arts, goede nazorg
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Microneedling
- Den Bosch - januari 4, 2022
9

Vakkundigheid in een ontspannen sfeer

Janneke heeft een bovenooglidcorrectie bij mij uitgevoerd. Ze was gelijk eerlijk tegen mij ivm dat mijn ogen diep lagen. Dit had wel effect op het resultaat. Verder nam ze alle tijd om het goed uit te tekenen en ging het daarna nog samen met haar assistente na lopen. Dat gaf een heel goed en vertrouwd gevoel. Tijdens de ingreep stond er fijne muziek op en waren we aan de klets met elkaar. Dat maakte het dat het sneller ging.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Wijhe - januari 4, 2022
10

Zeer goed en netjes geholpen.

Mooie en goede verzorgde locatie.
Wordt prettige geholpen en goede uitleg 't.a.v de behandeling.
Ingreep is perfect verlopen en goede nazorg.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Elst - januari 4, 2022
10

Goede ervaring

Goed resultaat van de ingreep

Goede nazorg
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Dordrecht - januari 4, 2022
10

Super!

Ze nemen echt de tijd voor je, leggen alles goed uit, en willen niet alleen maar verkopen. Super ervaring!
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Duiven - januari 3, 2022
9

fijne en professionele omgeving

Fijne en professionele benadering. Voelde me erg op mijn gemak. Ik ben nu een week verder en het is me erg meegevallen. Moet nog kijken hoe ik herstel want ik heb snel littekenvorming. Zij werken met nieuwe technieken dus dit gaat helemaal goedkomen. Over drie maanden kom ik terug om te kijken of het helemaal naar wens is. Goede nazorg.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- nijmegen - januari 3, 2022
10

Professionele begeleiding en behandeling

Het was voor de 2de keer dat ik geholpen ben was wel balen maar als het dan goed komt prima dan
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Almere - januari 3, 2022
9

Erg blij met het resultaat

De uitvoering van de ooglidcorrectie is zorgvuldig gedaan. De omgeving waarin de behandeling wordt uitgevoerd is heel prettig en relaxed. Muziekje, informele setting. goede voorbereiding en goede nazorg. De dagen na de behandeling waren twee dagen pittig en daarna heel goed te doen. Nadat de hechtingen zijn verwijderd gaat de genezing heel snel. Per dag gaat het beter. Ik ben heel blij met het resultaat.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Hoving - januari 3, 2022
10

Ivy Clinics gaat voor het optimale resultaat!

Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en kwaliteit. Zowel de informatie vooraf als de nazorg zijn goed. Het resultaat van mijn ooglidcorrectie was goed maar de consulente en arts waren van mening dat een kleine nacorrectie nodig was (klein bultjes bij hechting). Mooi om te zien dat zij vanuit hun eigen kwaliteitsgedachte dit zelfstandig initiëren, als klant vond ik dit een bijzondere ervaring.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Ruurlo - januari 2, 2022
8

Duidelijk , vriendelijk

Fijne ervaring. Duidelijke uitleg . Vriendelijk . En er wordt netjes en schoon gewerkt .
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Raben - januari 2, 2022
6

Niet tevreden

Ik ging eerst voor fillers
Ik ging naar Amstelveen voor een 1e behandeling
Bij het terug komen in Westervoort, werd mij verteld dat de fillers weinighadden gedaan
Ik neem in Amstelveen zelfs een tweede behandeling, zonder resultaat t
Toen kreeg ik profilers voor niks, omdat de fillers niet hun werk hadden gedaan
En idd ik zag gelijk resultaat
Er werd met zijn drieën over gesproken, ik was op dat moment blij en gelukkig. Maar bij de tweede behandeling, vond ik het raar dat de spullen allemaal al klaar lagen
En na de behandeling werd er niet meer gesproken over het resultaat Ik heb 250 euro moeten afrekenen, zonder resultaat

Ik hoop dat jullie hier nog op terug komen
Heb zoon vermoeden dat er een zout oplossing is in gespoten
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Ede - januari 1, 2022
10

Top!

Helemaal naar wens
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amsterdam
  • Welke behandeling heeft u gehad? Vermeld ik liever niet
- De Kwakel - december 31, 2021
9

Ik was geen geschikte kandidaat voor de behandeling en ben heel blij dat men hierover eerlijk is.

Ik was geen geschikte kandidaat voor de behandeling en ben heel blij dat men hierover eerlijk is.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Enschede - december 31, 2021
10

Super tevreden

Doordat het een kleine kliniek is (Den Bosch), is het erg persoonlijk. Ik vond dit erg fijn.

Dr. Adamo is zeer kundig! En zijn assistent Sterre nam de tijd om alle vragen goed te beantwoorden.

Over de ingreep (ooglid correctie) ben ik nu al super tevreden. Ik beveel deze kliniek aan iedereen aan.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Den Bosch - december 31, 2021
10

Geweldig!

Dr Max Scharm is vriendelijk, en professioneel. Duidelijk en eerlijke voorlichting over de behandeling gekregen, en de behandeling is ook goed verlopen. Resultaat was direct zichtbaar, ben er blij mee.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Amsterdam - december 30, 2021
10

Heel prettig! lief, professioneel en kundig.

Een week geleden heb een ooglidcorrectie ondergaan.

Ik ben heel erg tevreden. Wat een prachtig resultaat, nu al!

De arts is onwijs lief, kundig en professioneel.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Oorlelcorrectie
- Apeldoorn - december 30, 2021
10

Goed en professioneel

Goede ontvangst, duidelijke uitleg en aardige en vriendelijke medewerkers
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Waalwijk - december 30, 2021
10

Prima

Gewoon goed
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Arnhem - december 29, 2021
8

Goed

Goed en duidelijke behandelijn
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Laserbehandeling
- Elst - december 29, 2021
10

Mijn ervaring is in een woord ontspannen geweest.

Duidelijke en eerlijke uitleg gehad over de ingreep. Waarbij goed geluisterd werd naar mijn twijfels, hier werd op een fijne wijze op ingespeeld.

Tijdens de behandeling werd ik gerustgesteld. Wat maakte dat mijn zenuwen verdwenen en ik vrij ontspannen was.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amsterdam
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Amsterdam - december 29, 2021
10

Geweldig!

Lieve mensen, deskundig.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Arnhem - december 29, 2021
10

Nette clinic en fijn behandeld

Duidelijk en eerlijk advies. Vriendelijke artsen en personeel.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Laserbehandeling
- Westervoort - december 29, 2021
10

Top

Wordt goed geluisterd naar de wensen van de cliënt.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Vermeld ik liever niet
- Vught - december 28, 2021
9

Heel fijn gesprek met de arts

De arts was heel duidelijk en en meedenkend
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Amsterdam - december 28, 2021
10

Fijne ervaring

Alles word goed uitgelegd en ben zeker zeer tevreden
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Didam - december 28, 2021
10

Vertrouwd!

Van intake tot ontvangst , 1 woord super
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Arnhem - december 27, 2021
9

Fijne behandeling en een goede uitleg

Er werd veel tijd uitgetrokken voor uitleg, wat gaat er gebeuren. Tijdens de operatie steeds weer vertellen wat er gebeurde en wat je zou voelen.

Het verwijderen van de hechtingen was best pijnlijk, maar ook toen werd er rustig gewerkt en was er aandacht.
Complimenten
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Opheusden - december 25, 2021
9

Heel goed, met aandacht en kwaliteit

Behandeling is zorgvuldig voorbereid en uitgevoerd, goede communicatie en nazorg.

Goede en snelle planning

informatie intake voegt niet veel toe bij de schriftelijke informatie

Informatie kan nog beter door het stapgewijs aan de stappen van de behandeling te koppelen. Vooraf, tijdens en de stappen van daarna. De eerste dag, de daaropvolgende 48 uur en periode tot hechtingen eruit gaan, na de hechtingen etc..
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Otterlo - december 25, 2021
9

zeer tevreden

Altijd goed en vriendelijk bij Ivy Clinics
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Huissen - december 25, 2021
10

Professioneel en klantvriendelijk

Duidelijke en eerlijke voorlichting over de behandeling gehad. Geen moment twijfel om de afspraak te maken en het is ook prima verlopen. Geen pijn erna. Resultaat direct zichtbaar en na enige (herstel) tijd zal het nog beter worden. Ben er nu al erg blij mee.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Lipolaser
- Duiven - december 24, 2021
10

Eerlijk

Ik kreeg een goed uitleg van de consulente. Ze zei, dat een wenkbrauw lift waarschijnlijk beter was in mijn situatie ipv een ooglidcorrectie boven.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Leiden - december 23, 2021
8

Geweldig

Goed. Ik ben heel tevreden.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Rheden - december 22, 2021
9

Heerlijk

Altijd goed ontvangt en vriendelijke behandeld.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Microneedling
- Arnhem - december 22, 2021
9

Pisitief

Professioneel, aardig en vertrouwd.
Álle tijd nemen.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Duiven - december 21, 2021
9

Zeer professioneel en vriendelijk

Zeer professioneel en vriendelijk
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Haaften - december 21, 2021
10

Aanrader

Met name , de gerustellende benadering, heb ik als zeer prettig ervaren.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Velp - december 21, 2021
10

Goede service, fijn contact, hele aardig personeel. Ik voelde me daar wel thuis

Na jaren met het probleem rond te hebben gelopen zijn jullie mijn helden, Toch een spannend iets maar door jullie fijne en zachte aanpak was er niets engs en spannends aan. Ik heb ook totaal geen last gehad van pijn en blauwheid, dit scheelt wel in het herstel. Mede door het gebruik van de druppels, De voorzorg is dus ook al goed verlopen.Bedankt voor alles en over 3 maanden staat er een ander persoon voor jullie.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Venhuizen - december 21, 2021
9

Vriendelijk, en kundig

Erg goed, vriendelijk en kundig
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Varsseveld - december 20, 2021
10

Heel vriendelijk en deskundig

De botox behandeling tegen hoofdpijn werd mij zeer duidelijk en vriendelijk uitgelegd. Dit was voor mij de eerste keer dat ik een botox behandeling overwoog, dus ik wilde van tevoren nog geen behandelafspraak maken. Na de uitleg had ik er alle vertrouwen in en ik had ook nog het geluk dat er een arts aanwezig was die de behandeling direct kon uitvoeren. Helemaal top!
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Oosterhout - december 20, 2021
8

Goed

Snel en duidelijk geholpen.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Oorlelcorrectie
- Rdam - december 20, 2021
10

Ik was onder de indruk.

Gezellige mensen, ook aan de balie, echt een positief gevoel.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Huissen - december 19, 2021
10

Zeer deskundig

Het juiste advies en de beste behandeling, daar staat het complete team van Ivy voor!
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Sprundel - december 17, 2021
10

Erg fijn

Ik ben benieuwd naar het eindresultaat.

Behandeling is wel wat pijnlijk, maar Ankie heeft het super voorzichtig en fijn gedaan.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Arnhem - december 17, 2021
10

Zeer professioneel!

Een week na mijn ooglid operatie zijn de hechtingen eruit gehaald. Het geheel ziet er nog wat blauwig en opgezwollen uit, maar dit gaat goed komen. Aardig arts, die alle tijd nam.
Over 3 maanden controle.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Amsterdam - december 17, 2021
10

Geweldige arts

Luistert goed en doet precies wat ik wil, geeft goede adviezen
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Arnhem - december 16, 2021
10

fantastisch

Mijn ervaring is dat ik correct en altijd vriendelijk word geholpen.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Sprang-Capelle - december 16, 2021
9

Ruim de tijd genomen om mij te voorzien van goed advies

N.a.v. een intakegesprek is mij een voorstel gedaan welke behandeling het beste leek aan te sluiten op mijn wens. Voor de behandeling zelf is mij nogmaals goed uitgelegd welke uitkomst de behandeling zou hebben en ook andere opties besproken. Hier werd ruim te tijd voor genomen. Dat voelde heel fijn.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Peeling
- IJmuiden - december 16, 2021
9

Keurig netjes en duidelijk geholpen

Ik moet de behandeling nog ondergaan.
Maar uitleg was netjes en duidelijk
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Westervoort - december 16, 2021
10

Heel erg tevreden

Hele vriendelijke mensen

Alles hygiënisch en netjes schoon

Ik ben zeer tevreden
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Westervoort - december 16, 2021
10

Goede ervaring

2 weken geleden voor een ooglidcorrectie geweest, mooi resultaat.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Hoenderloo - december 16, 2021
10

Uitstekend

Goede uitleg voor, tijdens en na de behandeling. Duidelijk en professioneel
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Westervoort - december 16, 2021
10

Zeer prettig

Zeer prettige omgeving. Vriendelijke arts en assistente.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Helmond - december 16, 2021
10

Super!

Heel toegankelijk, enorm fijn geholpen in een relaxte rustige omgeving. Alles liep zeer voorspoedig. En heel blij met het resultaat!
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Rosmalen - december 15, 2021
10

Fijne ervaring

Ik heb fillers laten zetten bij traangoot en heb hiervoor eerst consultant gesprek gehad waarin uitleg kreeg over wat de mogelijkheden zijn en eerlijke advies. En de dag van behandeling werd rekening gehouden dat beetje bang was voor injecties en daar werd goed naar geluisterd.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Nieuw-Vennep - december 14, 2021
10

Ik ben zeer tevreden over mijn behandeling bij Ivy Clinics

Ik hoefde niet lang te wachten en werd zeer correct behandeld.
Er werd duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Millingen aan de Rijn - december 14, 2021
10

Top kliniek

Top kliniek vriendelijke medewerkers en super resultaat .
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Schaijk - december 14, 2021
10

Goed

Alles priema verlopen
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- 's Heerenberg - december 14, 2021
7

prettig en betrouwbaar

deskundig advies en deskundige utvoering
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Arnhem - december 14, 2021
10

Goede uitleg over de mogelijkheden

Goede ervaring
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Vlijmen - december 13, 2021
10

Prettige ervaring

Professionals die eerlijk zijn verstand van zaken hebben. Nemen de tijd om je te informeren.

Ik voel me er altijd op mijn gemak.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Deelman - december 13, 2021
9

Goede service en goed resultaat

Ik had in de zomer wat problemen doordat de botox wel erg goed werkte (dat is: oogleden bleven hangen). De klantenservice kon niet direct goed helpen, later wel. Kwestie van wachten. Twee weken geleden terug geweest en nu met veel lagere dosis erg tevreden. Goede prijs voor goede service en echt sympathieke behandelaars.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amsterdam
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Amsterdam - december 11, 2021
8

Erg goede kliniek

Ik ben vakkundig geholpen met een goede voorlichting en een goede nabehandeling door vakkundig personeel.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Ede - december 10, 2021
10

Zeer tevreden

Een week geleden heb ik een bovenooglidcorrectie laten uitvoeren bij Ivy Clinics. Deze behandeling is zeer deskundig uitgevoerd door Janneke Gilden. Vanaf het begin stelde ze mij enorm op mijn gemak, een rustig praatje, goede uitleg en een grapje om het ijs te breken. Dit tezamen met een super aardige assistente
Ik ben nu al erg blij met het resultaat!
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Ruurlo - december 10, 2021
10

Prettige ervaring

Zeer prettig ervaren en een fijn gesprek met heel veel informatie gehad.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Arnhem - december 9, 2021
10

Ik ben goed geholpen

Goede voorlichting en alles was prima geregeld
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Didam - december 9, 2021
10

Echt blij!

Door mijn mondhoeken en wangen met fillers te behandelen, heeft mijn gezicht weer de juiste wat rondere shape ! Ook rimpeltjes onder de ogen zijn verdwenen met wat botox.
Heel.blij mee en super tevreden, dankjewel Janneke !
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Tolkamer - december 9, 2021
10

Deskundig team, en eerlijk advies.

Zeer vriendelijk en deskundig team, met een altijd eerlijk advies.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Arnhem - december 8, 2021
8

Goed!

Persoonlijk contact en heel vriendelijk geholpen.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Arnhem - december 8, 2021
10

Ontzettend fijn geholpen

Vanaf het moment dat ik binnenkwam ging alles heel snel. We hebben alles goed doorgesproken. Er werd stap voor stap verteld wat er ging gebeuren. De verdoving vond ik wat minder, maar ik werd goed begeleid. Daardoor kon ik het snel loslaten.

Het was eigenlijk zo gebeurd en ben al heel blij met het resultaat tot nu toe. Dokter Gilden heeft het echt mooi gedaan.

Ik kan het iedereen aanraden.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Wijchen - december 8, 2021
10

Fijne kliniek

Fijne kliniek, betrouwbaar, mooie resultaten
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Scherpenzeel - december 7, 2021
10

Uitermate correct en professioneel

Zeer vriendelijk.
Goede uitleg.
Rekening houdend met planning/agenda client.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Gendt - december 7, 2021
9

prettige behandeling

-
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Arnhem - december 7, 2021
10

Ik was er voor de eerste keer en super ontvangen

Het was een eerste keer en ben daar super ontvangen. Men was er heel aardig en netjes en heel gemoedelijk. Ik kreeg nette uitleg over de behandeling en het verdere verloop.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Doetinchem - december 7, 2021
10

Heel tevreden

Heel tevreden
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Waalwijk - december 7, 2021
10

Aardig, vakkundig

Goed en fijn intake de gesprek, ooglidcoorectie netjes en vakkundig uitgevoerd. Zo ook de nacontrole, top!
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Rosmalen - december 7, 2021
10

Super

Ik heb afgelopen dinsdag 30-11-21 een ooglidcorrectie gehad, ze legden alles netjes en heel goed uit.
Ik ben geholpen door Janneke, ze is heel precies in haar werk en erg nauwkeurig.
Vandaag mogen de hechtingen eruit, en ben zeer benieuwd.
Maar ik zie nu al goed verschil.
Ik zou ivy clinics daarom zeker aanraden.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Elst gld - december 7, 2021
10

supernatuurlijk resultaat door fillers en botox

Heb fillers in m'n wangen laten spuiten. Hiervoor is de canule gebruikt. Janneke heeft heel erg goed naar de symmetrie van m'n gezicht gekeken en goed doorgevraagd wat ik wilde. Ook goed gekeken welke filler ik er al in had zodat de nieuwe filler past bij de vorige. Geen enkele blauwe plek gehad en een supernatuurlijk resultaat!

Heb ook nog botox laten spuiten in mijn kin waar ik al een tijdje ontevreden over was. Het resultaat is super! Erg blij mee!
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Apeldoorn - december 7, 2021
10

Prettig en laagdrempelig

Onlangs heb ik een vrijblijvend intake-gesprek gehad. Ik heb dit als zeer prettig ervaren en het contact met Dr. Adamo was plezierig en laagdrempelig. Precies wat ik nodig had.
Een afspraak voor een behandeling heb ik nog niet gemaakt, maar die gaat er binnenkort wel komen. Ik had juist een dergelijk gesprek nodig om mij over de streep te halen en mij het vertrouwen te geven.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- van der Hum-Roenhorst - december 6, 2021
10

Al jaren uitstekende kwaliteit op vele fronten

Prettige, zeer kundig advies, behandeling en mooie resultaten al jaren lang. Fijn team
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Doesburg - december 6, 2021
10

Goed

Goede uitleg ,begeleiding zorgvuldig hulpvaardig.
Correcte benadering
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Duiven - december 6, 2021
10

Prima Liposuctie en lipolaser

Ben heel blij met de behandeling en de resultaten. Had veel eerder moeten doen.

Liposuctie en lipolaser Hals, Kin, Kaaklijn
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Liposuctie
- Almere - december 6, 2021
10

Gastvrije ontvangst en zeer duidelijke uitleg bij intakegesprek

Heel deskundig verhaal, vooral en tegens uitgelegd gekregen. Zeer heldere uitleg, alle tijd voor ons.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Westervoort - december 5, 2021
10

Fantastisch, toegankelijk, vriendelijk, geduld

Makkelijk om afspraak te maken, binnen 1 mnd al de ingreep, alle zorg perfect.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Nijmegen - december 3, 2021
10

Persoonlijk en professioneel

Had via black friday aktie een no needle skin booster van 4 x aangeschaft. Dus ook al betaald. Bij eerste afspraak schakelde de huidtherapeute vanwege mijn gevoelige huid naar een beter passende behandeling voor mij. Niet duurder maar goedkoper.. Nu na eerste peeling al mooi resultaat en nog drie te gaan..
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Peeling
- Arnhem - december 3, 2021
9

Goed geholpen. Heel aardig assistent

Heel goed geholpen
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Den Bosch - december 3, 2021
9

Ik vond het een positieve ervaring

Er werd goed uitgelegd wat er ging gebeuren, ik werd op mijn gemak gesteld voor de ingreep en ook tijdens de operatie was er tijd voor mijn welbevinden. Ik voelde mij vrij om te bellen als er vragen waren, maar gelukkig is alles tot nu toe voorspoedig verlopen.
Ik zou het zo weer overdoen.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Oosterbeek - december 2, 2021
9

Uitstekende ervaring

Zeer prettige ontvangst. Fijne, rustige en sfeervolle omgeving. Professionele mensen, die alle tijd voor je nemen.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Doetinchem - december 2, 2021
10

Vriendelijke professionele mensen

Goede ontvangst, duidelijke uitleg over de behandeling, behandeling werd zorgvuldig en professioneel uitgevoerd. Correcte en zorgvuldige nazorg .
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Doetinchem - december 2, 2021
9

Een hele fijne ervaring.

Duidelijk gesprek vooraf met wat wel en wat niet kan.

Voor de behandeling ook eerst een duidelijk gesprek.

Dokter Janneke Gilden is een topper.

Erg lief en vriendelijk.

Heel blij met het resultaat tot nu toe.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Duiven - december 2, 2021
9

TOP!!

Wordt goed naar je geluisterd, wat je wil of niet wil! Zeer professioneel!! Ook interesse achter het gezicht!
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Den Bosch - december 2, 2021
10

Geweldig.

Prettig, professioneel en uitstekend.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Waspik - december 2, 2021
10

Laagdrempelig en no nonsense

Ik ben diverse keren bij jullie behandeld en voel me steeds op mijn gemak. Behandeling wordt professioneel uitgevoerd en het resultaat is altijd naar mijn zin.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Zeddam - december 2, 2021
10

Super

Altijd tevreden
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Doetinchem - december 2, 2021
10

Super fijn!

Heel proffesineel geholpen
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- van der Voort - december 2, 2021
8

Helemaal goed

Altijd vriendelijk
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Hengelo gld - december 1, 2021
10

Prima

Perfect
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Kuijpers - december 1, 2021
10

Ontspannen

Een hele fijne kliniek met hele fijne mensen. Er hangt een relaxte sfeer.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Laserbehandeling
- Westervoort - november 30, 2021
8

Vriendelijke en empathische benadering.

Duidelijke uitleg vooraf en naderhand. Ingreep ging vlot.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Arnhem - november 30, 2021
10

Heb het als heel prettig ervaren

Vond de behandeling heel goed gaan, en

goed uit gelegd wat er ging gebeuren, en ben er van overtuigd op een goed resultaat op lange termijn, het is net een week geleden dat ik een liposuctie heb ondergaan.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Liposuctie
- Smilde - november 30, 2021
9

Mijn ervaring is als prettig ervaren

Doordat ik effen misselijk werd tijdens t dichtbranden, is goede zorg verricht. Ben zeer tevreden over uitleg en zorg
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Deurne - november 30, 2021
9

Heerlijke behandeling

Erg prettig ontvangen, de behandeling was heerlijk, en het werd heel goed uitgelegd.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Arnhem - november 30, 2021
8

.

.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Zelhem - november 27, 2021
10

100 procent meegevallen

100 procent meegevallen
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Doetichem - november 26, 2021
10

Heel goed geholpen

Idem
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Peeling
- Huis ter Heide - november 25, 2021
10

Zeer tevreden!

Dr. Adamo heeft onlangs bij mij een bovenooglid correctie toegepast. Ik ben bijzonder tevreden over de ingreep over de clinic het personeel en over de uitvoering. Weinig tot geen klachten gehad na de ingreep. Ik kan het iedereen aanbevelen.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Arnhem - november 25, 2021
9

Gewoon Goed,

Ik had info gevraagd voor een ooglidcorrectie en kreeg zeer goede uitleg over het hoe en wat te doen,
Ingreep was een fluitje van een cent en de nazorg was perfect.
Alles buiten verwachting gewoon goed.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Beneden Leeuwen - november 25, 2021
9

Hele prettige ervaring

Wat een fijne clinic. Ik wist niet precies wat ik wilde, en ben heel erg fijn geholpen. Op een hele relaxte manier en met goede muziek op de achtergrond (heel fijn als je iets spannend vind). Kan het iedereen aanbevelen hier naartoe te gaan.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Velserbroek - november 25, 2021
6

Lastig om na 1 week commentaar te geven.

Aardig personeel, maar na 8 dagen behandelde plek nog steeds bont en blauw. Niet meer zo dik, maar ik hoop dat het snel beter wordt en dat er resultaat is. Anders wel zuur, hele tijd niet toonbaar en zonder resultaat wel mijn geld kwijt. Dat was niet de bedoeling!
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Boxtel - november 25, 2021
8

Klantvriendelijk, netjes en professioneel

Ik word altijd goed ontvangen, geadviseerd en geholpen. Ook als ik niet tevreden ben met het resultaat, word ik goed geholpen.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Arnhem - november 25, 2021
9

Zeer goed

Prima en kundig geholpen door Dr. Adamo
Tevreden over de kliniek
Netjes en schoon, eerlijk advies en tegen een prima prijs

Ik beveel Ivy zeker aan
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Apeldoorn - november 24, 2021
9

Altijd gezellig

Altijd goed en eerlijk ontvangen. Fijne salon
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Arnhem - november 24, 2021
10

een woord: TOP!

Altijd goed advies, goede services en een aangename ervaring. Complimenten aan J.Gilden
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Arnhem - november 24, 2021
10

Altijd prettig

Kom al jaren in deze kliniek, laagdrempelig en professioneel. Zowel met Dr Adamo als Janneke goede ervaringen.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Arnhem - november 24, 2021
10

Geweldig geholpen en resultaat is top

Al vaker Botox gehad, niet altijd even gelukkig uitgevallen. Nu top. En gezicht is symmetrisch wat best bijzonder is na eerdere schade. Heel tevreden
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Berkel en Rodenrijs - november 23, 2021
9

Vriendelijk mensen, mooie praktijk en goed resultaat.

Ik ben tot nu toe tevreden met alles. Het resultaat ziet er nu al goed uit. En het is nog maar een 8 dagen geleden dat ik ben geholpen.
Ben benieuwd hoe het er over 3 maanden uit ziet.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Uitgeest - november 23, 2021
9

Prima

prima
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Urk - november 23, 2021
9

Super

Heb ooglidcorrectie laten doen .
Erg fijn voorgelicht en de behandeling werd goed mondeling toegelicht .
Vriendelijke personeel.
Zou het aanraden.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Didam - november 23, 2021
9

Super goede deskundigna controle

Een prettige menselijke benadering goede uitleg hoe en waarvoor er iets gedaan kan worden, zodat je een nog betere resultaat krijgt.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Duiven - november 23, 2021
10

De service bij Ivm Clinics is enorm prettig, het resultaat mag er wezen!

Ik ben blij Ivi Clinics geweest voor een ooglidcorrectie op 16 november 2021. Hiervoor ben ik voor een intake geweest en is mij alles heel goed uitgelegd. De arts die mij behandeld heeft heeft jarenlange ervaring. De behandeling zelf heb ik zeker niet onprettig ervaren. De assistentie was erg meelevend en geruststellend. Ik heb geen pijn ervaren tijdens de behandeling en vond het ook een zeer korte ingreep. Na een week ben ik terug geweest om de hechtingen te laten verwijderen. Ook dit was niet pijnlijk en werd heel voorzichtig gedaan. Ik ben zeer tevreden over de service van Ivy Clinics, ontzettend prettige mensen die er werken die goede uitleg geven en echt de tijd voor je nemen. Over het resultaat; ik ben daar na een week al erg tevreden over. Ik kan ze absoluut aanraden!
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Arnhem - november 23, 2021
6

Langzaam

Fe behandeling duurt lang. veel stappen err er iets gebeurt.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Haarlem - november 22, 2021
9

Goed

Hele goede ervaring met houd therapeut

Mevrouw A van Putten
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Duiven - november 22, 2021
10

Hier wordt je echt in de watten gelegd.

Ik heb onlangs een facial gehad bij Joëlle van Ivy Clinics. Ze doet er alles aan om je een ontspannende ervaring te bieden. Erg mooie locatie, goed te bereiken.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Haarlem - november 20, 2021
10

Uitstekend geïnformeerd

Ik ben zeer tevreden over de kliniek.

Er werd goed uitgelegd hoe de behandeling in zijn werk gaat.
Ik ga binnenkort contact opnemen en een afspraak maken.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Almere - november 19, 2021
10

Fantastisch resultaat

Ik heb mijn fronsrimpels laten verhelpen dmv botox en vervolgens mijn couperose laten weg laseren. Ik ben geholpen door Janneke en Ankie. Allebei hele lieve meiden met een eerlijk en duidelijke uitleg. Ik was extreem zenuwachtig maar deze meiden nemen je stress gelijk weg.

Na de laserbehandeling heb ik ankie savonds laat gemaild met nog wat vragen. Binnen 3 minuten!! had ik reactie. Geweldig.

Niks anders dan lof voor deze kliniek en voor de medewerkers die je gelijk op je gemak laten voelen.

Janneke; bedankt voor het mooie resultaat. De rimpels waar ik me aan ergerde zijn weg. Je hebt het goed uitgelegd en voelde me erg prettig bij je.

Ankie; je bent een hele lieve meid met een eerlijke uitleg over wat ik kan verwachten en ook wat ik niet kan verwachten. Ik heb met je gelachen en daardoor voelde ik me erg op mijn gemak.

Jullie zijn toppers!!!!

Lotte Peters
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Laserbehandeling
- Arnhem - november 18, 2021
10

Heel erg tevreden!

Bij een paar klinieken geweest voor Botox en of fillers!

Maar deze is echt de beste! Super mooi resultaat!
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Nijmegen - november 18, 2021
10

Een geweldig lief en zorgzaam team, met fantastisch resultaat

Ik vond het best doodeng maar was achteraf totaal niet nodig. De begeleiding was super en resultaat geweldig. Het team neemt alle tijd voor je en beantwoord alle vragen.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Amsterdam - november 18, 2021
10

Super

Super goed geholpen. Goeie sfeer. Erg blij met resultaat
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Voorthuizen - november 18, 2021
10

zeer tevreden over resultaat

Professioneel kliniek, zeer vriendelijke personeel, perfect resultaat.
Thanks voor alles dr. Adamo
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- apeldoorn - november 18, 2021
10

Fijne behandeling

De behandeling wordt heel secuur gedaan zodat je geen last hebt van complicaties
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Westervoort - november 18, 2021
10

Zeer tevreden

Ik kreeg duidelijke uitleg over behandeling en ruimte voor mijn vragen.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Lunteren - november 18, 2021
10

Geweldig

Wat een mooie locatie in Amstelveen en Max is een super arts!! Enorm vriendelijk, neemt de tijd om te luisteren!
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Amstelveen - november 18, 2021
10

Geweldig

Na mijn ooglidcorrectie in augustus bleef ik op de plekjes waar de naald voor de hechting in de huid was gegaan, witgele bobbeltjes zien. En een klein huidplooitje bij beiden ooghoeken. Deze zijn vorige week door een plex R behandeling behandeld door Ankie. Er zitten nu nog korstjes op, dus kan nog niet zien wat het resultaat is. Maar de klantvriendelijkheid krijgt van mij al een dikke 10.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Beuningen - november 18, 2021
8

Pijnlijk

Liposuctie benen was wel pijnlijk. Goede behandeling.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Liposuctie
- Doesburg - november 18, 2021
10

Goede snelle ingreep

Ik heb recent een bovenooglidcorrectie laten doen en dat is me goed bevallen. De ingreep zelf ging snel (misschien iets te snel voor sommige?) maar voor mij was het meer dan prima. De hechtingen zijn er inmiddels uit en de pleisters eraf en ondanks dat het nog niet definitief is ben ik nu al super tevreden met het resultaat!
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Duiven - november 17, 2021
10

Super

Goed behandeld door dr Adamo en zijn team
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Ewijk - november 17, 2021
8

Prima

Kom al jaren bij Ivo, bevalt goed.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Zevenaar - november 17, 2021
10

Met aandacht behandeld

Ik zag best wel tegen de bovenooglidcorrectie op, wist toch niet helemaal wat ik kon verwachten. Bij Ivy Clinics werd ik gerustgesteld, de arts (Max Schram) en zijn assistente waren heel professioneel, geduldig en vriendelijk. Alles werd goed uitgelegd en goede nazorg. Ben nu al blij met resultaat en ben heel benieuwd hoe het er met een paar weken uitziet.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Noordwijk - november 17, 2021
8

Zie onderstaande

Goede ontvangst, en er wordt na je geluisterd.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Oosterbeek - november 15, 2021
8

Fantastisch

Goed uitgelegd, leuke meiden
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Arnhem - november 15, 2021
10

Erg tevreden over het resultaat

Goede voorlichting, erg vriendelijke personeel, perfect resultaat.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Doetinchem - november 15, 2021
10

Goed

Zeer tevreden.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Winterswijk Meddo - november 14, 2021
10

Goed en deskundig met mooi, natuurlijk resultaat

Vriendelijke ontvangst door assistente.
Heel goede arts; deskundig en secuur.
Heel mooi en natuurlijk resultaat.
Ik ben zeer tevreden en kan deze kliniek van harte aanbevelen.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Groesbeek - november 13, 2021
10

Professioneel en klantvriendelijk

Zeer vriendelijk ontvangen en goede uitleg over de ingreep voor een bovenooglidcorrectie gehad. Pijnloze behandeling en binnen anderhalve week al bijna helemaal hersteld. Door het professionele advies voor en na de behandeling nagenoeg geen zwelling of bloeduitstortingen rondom de ogen.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- 's-Hertogenbosch - november 12, 2021
1807 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10

Ontvang 10% of 20% korting!

 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een fijne welkomstkorting van 10% op alle producten in onze webshop of ga voor een heerlijke wellness facial met 20% korting in één van onze klinieken!