Reviews

9.4
9

Professioneel en persoonlijk

Ik werd vriendelijk ontvangen met een kop koffie en was snel aan de beurt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Duiven - mei 26, 2024 - Over Ivy Clinics
8

Tevreden met de behandeling.

Vriendelijke en professionele benadering.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Ede - mei 24, 2024 - Over Ivy Clinics
8

Vriendelijk en deskundig

Vriendelijk ontvangen, duidelijke uitleg en ook fijn dat ik te horen kreeg wat evt niet haalbaar zou zijn of wat voor mij minder geschikt is

Vind die transparantie erg waardevol ipv koste wat het kost behandelingen verkopen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Nistelrode - mei 23, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Happy na elke behandeling!

Vanaf advies tot nazorg. Ik voel me echt cliënt die met haar wensen kan aangeven en er een goed behandelplan wordt opgesteld. Voor zowel skincare, huidverbetering en het vertragen van je zichtbare veroudering.

Ik voel me echt gewaardeerd en echt een klant waar persoonlijke benadering en weten wat ik graag zou willen voorop
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Duiven - mei 21, 2024 - Over Ivy Clinics
1

Voelde me niet serieus genomen

Eerst werd mijn afspraak verzet van wat later in de middag naar de ochtend ( omdat de arts naar huis moest vanwege een ziek kind thuis), wat natuurlijk kan…
Ze hebben foto’s gemaakt van een vlekje/wratje wat ik weg wil laten halen omdat het mij stoort! Ze zouden het gaan overleggen en ik zou snel iets horen wat de mogelijkheden waren….nooit meer iets van gehoord???
Zou je ons aanbevelen? Nee
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Rosmalen - mei 20, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Prima

Ik vind het fijn dat altijd dezelfde arts mij behandeld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Nijmegen - mei 20, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Altijd tevreden

Er word eerlijk gekeken naar het meest haalbare resultaat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Oosterbeek - mei 19, 2024 - Over Ivy Clinics
9

Goed geholpen.

Je zou een foto moeten zien van voor en na de ooglidcorrectie.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Arnhem - mei 17, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Geweldig !!!

Super ontspannen ontvangst met een heerlijk kopje koffie, fijne arts en geen gepush.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Kleve (Duitsland) - mei 17, 2024 - Over Ivy Clinics
9

Professioneel

Snel handelend; duidelijke uitleg en instructies.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Terborg - mei 17, 2024 - Over Ivy Clinics
9

Duidelijke uitleg en een goed resultaat.

Er wordt een duidelijke uitleg gegeven en er is een handige app waar je nog van alles kunt nalezen. Allemaal vriendelijk mensen.
Ik ben zeer tevreden over het resultaat en het wordt alleen maar mooier.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Silvolde - mei 17, 2024 - Over Ivy Clinics
9

Alles is goed verlopen

Goed ontvangen bijna geen pijn bij operatie en na operatie ook weinig last, hechtingen trekt wel.

ik ben erg tevreden met het resultaat, wel zijn littekens boven oog nog zichtbaar.

Ik mis wel na operatie dat er geen litteken creme en Sunblocker stiften uitgedeeld worden, al zijn het maar bv 20 ml verpakkingen dit zou wel een extra service zijn naar je klanten toe is mijn idee.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Rumpt - mei 16, 2024 - Over Ivy Clinics
9

Duidelijke voorlichting, goede behandeling, blij met resultaat

Prettig adviesgesprek en goede voorlichting, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Ingreep is reuze meegevallen, herstel verloopt zoals aangegeven. Blij met het resultaat.
Persoonlijke aandacht arts gering, zakelijk. Assistente vriendelijk en attent.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Didam - mei 14, 2024 - Over Ivy Clinics
9

zeer deskundig advies en doorverwezen naar plastisch chirurg.

Arts nam de tijd voor onderzoek en uitleg.
In mijn geval was boven-ooglid correctie niet voldoende.
Een wenkbrauwlift zou nodig zijn. Hiervoor een plastisch chirurg nodig.
Vond het een betrouwbaar arts.
Gehele werksfeer was prettig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Arnhem - mei 13, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Top

Van ♥️e aanbevolen
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Doetinchem - mei 13, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Goed advies en mooi resultaat

Duidelijke voorlichting en zeer tevreden over de behandeling en resultaat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- De Kwakel - mei 11, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Top

Een heel fijn kliniek…ik zou Ivy dan ook bij iedereen aanraden

Goede en duidelijke uitleg ook via de app
Mijn ogen zien er na 3 weken al heel erg goed uit !zo blij mee
N echte eye opener 😉
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amsterdam
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Amsterdam - mei 11, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Niks op aan te merken!

Fijn en eerlijk advies, binnen de intake-afspraak meteen geholpen zodat ik niet nog een keer langs heb hoeven komen
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amsterdam
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Amsterdam - mei 10, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Is goed bevallen.

Ik vond het zeer spannend, maar alles wordt rustig uitgelegd en de verdoving heb ik totaal niet gevoeld, super.
Na 14 dagen als je je eigen goed aan de instructie houd heb je al een goed resultaat. De korstjes zijn nu ook al weg, die rollen er vanzelf af.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Mijdrecht - mei 10, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Super goed geholpen in alle opzichten

Heel goed geholpen 100 procent mee gevallen .
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Beverwijk - mei 9, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Duidelijke uitleg mooi resultaat

Duidelijke uitleg, met een mooi eindresultaat. Ik ben zeer tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Arnhem - mei 8, 2024 - Over Ivy Clinics
9

Ivy clinics Westervoort

Duidelijke uitleg vooraf (intake) en tijdens ingreep (assistente), app is ook fijn

Laten zien van aftekenen voorafgaand aan ingreep zou fijn zijn.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Apeldoorn - mei 7, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Erg vertrouwd. Super ervaring

Ik kom nu een tijdje bij de kliniek. Voel me gehoord. Ook als in ergens niet geheel mee eens ben of de behandeling niet als geheel helpend heb ervaren.

Super kliniek. Ik ben heel erg tevreden
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Waalwijk - mei 7, 2024 - Over Ivy Clinics
9

Goed advies

Ik heb een eerlijk en goed advies gekregen en daar kan ik wat mee.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Arnhem - mei 7, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Super

Fijne kliniek en professsionele mensen die de tijd voor je nemen! Ontzettend blij.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Vlijmen - mei 7, 2024 - Over Ivy Clinics
8

Prima

Duidelijke uitleg
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Westervoort - mei 6, 2024 - Over Ivy Clinics
8

Goed snel advies

Ik kwam om mijn ooglid te laten liften, er werd echter geadviseerd om via huisarts een verwijzing naar plastisch chirurg te regelen omdat ook de wenkbrauwen omhoog moeten en mogelijk ooglidspier ingekort
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Apeldoorn - mei 6, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Uitstekend

Goede service en goed geholpen..ben erg tevreden!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Westervoort - mei 3, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Goede behandeling met fijne mensen

Locatie Den Bosch:
Leuke dames, Marianne en haar assistene, aandacht voor de "patient" door voldoende tijdens de behandeling (onderooglidcorrectie) je te informeren.
Op afgesproken tijd met de behandeling beginnen en je op je gemak laten voelen.
Aanrader voor iedereen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Schaijk - mei 2, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Heel goed

Fijn geholpen en het resultaat is uitstekend
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- 's-Heerenberg - mei 2, 2024 - Over Ivy Clinics
8

Goed

Helaas wat wisselingen van medewerkers en daardoor wat lastiger om behandelingen on line te boeken . Ook omdat beschikbare tijden niet zichtbaar waren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Vermeld ik liever niet
- Den Bosch - mei 2, 2024 - Over Ivy Clinics
8

Goed resultaat

Wens behalen besproken en dit hebben ze netjes en zorgvuldig gedaan
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Didam - mei 1, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Perfect

Kundig en effectief. Trillend ooglid ligt maanden stil van perfecte injectie van Botox zonder complicaties
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amsterdam
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Amsterdam - mei 1, 2024 - Over Ivy Clinics
9

Deskundig en ik ben er heeel blij mee

Boven- en onderooglidcorrectie
Ik ben ontzettend blij dat ik de ingreep heb laten doen. Ben ook heel blij met Ivy Clinics. De medewerkers zijn allemaal heel vriendelijk en erg behulpzaam en je wordt op je gemak gesteld. Dat geeft je echt het gevoel dat je alles kunt vragen, dat is fijn. Er wordt heel goed gekeken en naar je geluisterd. Ze zijn heel precies en deskundig.

Het is nu 4 maanden na de ingreep. Ik kan mijn ogen weer zo makkelijk opendoen en en heb ik geen last meer van mijn oogleden.

En het ziet er nog veel mooier uit ook.

Kortom: ik ben uiterst tevreden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amsterdam
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Zutphen - mei 1, 2024 - Over Ivy Clinics
10

l

Heel fijn geholpen zowel door de arts,maar ook de assistenten,heel goed uitgelegd.
Super gewoon een dikke 10.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Groessen - april 30, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Maken mijn verwachting waar.

Iedereen is zeer vriendelijk. Erg op mijn gemak en heb niets gevoeld van de behabdeling. De app is een zeer goede hulp. Daarin vind je terug wat je vooraf en achteraf mag en kan doen. Perfect. Ben heel tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Hendrik-Ido-Ambacht - april 20, 2024 - Over Ivy Clinics
8

Prima

Fijne praktijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Winterswijk - april 4, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Zeer tevreden.

Vriendelijk en kundige personeel. Er wordt advies gegeven en geluisterd naar jouw wensen. Heel tevreden over mijn behandeling.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Amstelveen - april 4, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Prettig en vakkundig

Ik heb de behandeling en de voorlichting als zeer prettig ervaren. De app is fijn: er staat veel informatie in en je krijgt op het juiste moment de juiste informatie. Heel informatief! Verder vond ik de voorbereiding prettig en zorgvuldig, de behandeling verliep ook soepel. Het resultaat is nu na 2 weken al heel mooi! Ik raad de Ivy kliniek in Westervoort iedereen aan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Doetinchem - april 3, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Fijne persoonlijke arts

Hij neemt altijd de tijd voor je en is altijd eerlijk!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Arnhem - april 3, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Geweldige behandeling hele trajekt

Fijn ontvangen vakkundige ingreep goede nazorg en uitstekend resultaat van mijn ooglid correctie kan Ivy iedereen aanbevelen
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Breda - april 3, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Een stralende en open oogopslag

Na een uitvoerige intake besloten een boven ooglidcorrectie te laten uitvoeren, er wordt niet gepushed en een goed advies gegeven
De behandeling heb ik als prettig ervaren, ik voelde me geen nummer
Verliep als verwacht, een frisse oogopslag, zeer blij mee
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Amstelveen - april 2, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Super

Warm welkom, super vriendelijk en kundig personeel
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- 's-Hertogenbosch - april 2, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Super!

Goed advies, eerlijk in mogelijkheden en hele prettige behandeling!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Oss - april 2, 2024 - Over Ivy Clinics
6

Ik wordt gevraagd om een review achter te laten terwijl het pas 2 weken geleden is

hi, ik vind het erg vervelend dat ik nu al een paar keer ben gevraagd een review achter te laten terwijl het pas 2 weken geleden is dat ik ben geopereerd aan een ooglid correctie. De ogen zijn nog steeds gezwollen dus ik kan nog helemaal niet beoordelen of het goed is of niet, maar kan blijkbaar niet onder deze mails en sms herinneringen uit. Beetje jammer dit. TIP; vraag het pas over een week of 4
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Nuenen - april 2, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Heel tevreden

Altijd fijn om hier te komen. Judith neemt de tijd om je wensen te bespreken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- WESTERVOORT - april 1, 2024 - Over Ivy Clinics
8

Heel prettig en accuraat geholpen

Ik heb boven- en onderoogleden laten opereren. Het is heel goed gegaan. Snel en pijnloos.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Den Bosch - maart 31, 2024 - Over Ivy Clinics
9

Vriendelijk en duidelijk geholpen

Ik was erg gespannen voor de behandeling. Geprobeerd om gerust te stellen door gesprekjes aan te gaan tijdens behandeling. Alles wordt goed uitgelegd en de Ivy app is ook handig! Zeer tevreden
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Oss - maart 30, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Fijn bedrijf

Fijn geholpen,duidelijk,mooi resultaat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Zevenaar - maart 29, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Hele fijne clinic

Heel fijn ontvangen.
Ik ben zeer tevreden over het resultaat.

Ziet er heel mooi uit
Groetjes henny
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Kerkdriel - maart 28, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Uitstekend

Goede advies en geweldig arts !!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Amstelveen - maart 28, 2024 - Over Ivy Clinics
9

Top ,

Goede voorinformatie , ook na behandeling goede begeleiding.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Laserbehandeling
- Driessen - maart 27, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Goede voorbereiding, alles verliep naar wens

Alles van begin tot eind goed verlopen. Zeer tevreden over de behandeling.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Renswoude - maart 27, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Uitstekend resultaat, ik ben zeer tevreden.

Ivy Clinics is echt een fijne en een professionele kliniek.

Er wordt goede en duidelijke voorlichting gegeven.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Arnhem - maart 26, 2024 - Over Ivy Clinics
9

Prima

Prettig, vriendelijk en duidelijke informatie, de behandeling is absoluut niet tegen gevallen. Het eindresultaat weet ik nog niet maar voorlopig ben ik zeer tevreden over het resultaat!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Arnhem - maart 26, 2024 - Over Ivy Clinics
10

altijd top

Ben hier nu paar keer geweest

En het bevalt me echt uitstekend dus ik blijf voortaan hier heen gaan

Voor heen wel eens ergens anders geweest maar kan niet tippen aan ivy kliniek

Gewoon top
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Den bosch - maart 25, 2024 - Over Ivy Clinics
7

Prima commerciële kliniek

Ooglidcorrectie gehad, deze is in de basis goed verlopen en het resultaat lijkt mooi te zijn. De dag van de operatie zelf verliep wat gehaast naar mijn idee. De dokter die mij hielp was teruggekomen op zijn vrije dag wegens een zieke collega. Ontzettend vervelend natuurlijk voor deze dokter. Maar, als patiënt wil je ergens gerustgesteld worden en niet horen hoe rot het is dat je al een hele dag moet werken (terwijl ik vrij laat op het programma stond en dus nog geholpen moest worden). Tijdens de OK ook weinig ruimte voor rust, uitleg of geruststelling. Wellicht allemaal verklaarbaar hoor, maar het is niet prettig om te voelen dat dit gewoon een klusje is wat bovenal snel moet gebeuren. Voor mij zijn het namelijk wel mijn ogen ;). Tot slot was er geen tijd om de hechtingen verwijderen. Ik kreeg hier overigens een nette mail over met verschillende suggesties als oplossing. Eenmaal gekozen om zelf een hechtset op te halen met als deal dat ik wel even gezien werd door een dokter, leek ook dit niet goed doorgekomen richting de dokter. Ook allemaal opgelost hoor, maar dit voelde wederom weer erg rommelig en gehaast.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- 's-Hertogenbosch - maart 23, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Fantastisch

Prettig advies, ingreep zeer voorspoedig gegaan. Super snelle genezing.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Berkel-Enschot - maart 23, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Heel goed

Vriendelijk en deskundig personeel en een mooi resultaat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Oorlelcorrectie
- Barendrecht - maart 21, 2024 - Over Ivy Clinics
10

top

Na elke behandeling zie ik er weer top en stralend uit!ik word er zo blij van!er word goed en zorgvuldig naar je gezicht gekeken,en stellen de juiste vragen aan je,wat je wensen zijn om het mooiste resultaat te krijgen.❤️een hele fijne clinic
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Arnhem - maart 21, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Altijd super tevreden en een goede communicatie

Echt een aanrader!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Westervoort - maart 20, 2024 - Over Ivy Clinics
7

Fronsrimpel behandeling

Mijn ervaring met Ivy clinics is goed , heb 13 mei behandeling voor fronsrimpel gehad en plooi bij de mond , alleen ik kijk nu heel boos , wou hierover nog contact opnemen , maar nu heeft U mij dit bericht gestuurd en naar mijn ervaring gevraagd , zodoende reageer ik nu hierop

Kan hier nog iets aan gedaan worden ?
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- anoniem - maart 20, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Prettige, professionele kliniek.

Met vertrouwen kom ik naar deze kliniek toe voor een botoxbehandeling. Er wordt goed meegekeken en geadviseerd en men neemt de tijd. Ontvangst is vriendelijk en gastvrij. Wat een verbeterpunt zou zijn om even aan te gaan als de afspraken uitlopen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Arnhem - maart 20, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Mooi resultaat

Door mevrouw Eggersman behandeld met 3 zones Botox en fillers. Heel mooi geworden en ben er erg blij mee
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Arnhem - maart 20, 2024 - Over Ivy Clinics
7

Blij met het resultaat

Wanneer de prijs veranderd is het fijn daar van te voren uitleg over te krijgen.
Vooral als je aangeeft dat je het zelfde wilt als de vorige keer.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Evers - maart 20, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Zeer persoonlijke service!

Ik had een erg fijne ervaring. De behandelend arts nam uitgebreid de tijd om samen tot een goede behandeling te komen. Er wordt je niets opgedrongen. En het resultaat is ook heel erg mooi!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Aalsmeer - maart 20, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Aandacht en eerlijkheid

Heb alleen de fillers tot nu toe gedaan en ben ik zeer tevreden over!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Ouderkerk Aan De Amstel - maart 19, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Mooie Clinic en een superteam

Heel fijn en snel geholpen
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- X - maart 19, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Goed resultaat

Meedenkend persoonlijk goede uitleg behandeling en mooi resultaat
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Doesburg - maart 17, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Fijne clinique

Fijne artsen en medewerkers, professioneel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Vermeld ik liever niet
- Rheden - maart 16, 2024 - Over Ivy Clinics
8

Goed

Een ervaren arts, die weet waar hij het over heeft
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Westervoort - maart 16, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Prima gehopen

Eerste keer een intakegesprek en is alles goed uitgelegd

En bij de behandeling op mijn gemak gesteld (ook al was ik niet zenuwachtig)
De arts weet heel goed waar hij mee bezig is en je ligt er heerlijk rustig om dat hij weet wat hij doet.Dat is zowiezo al rustgevend.Prima behandeling en nazorg.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Renkum - maart 16, 2024 - Over Ivy Clinics
9

Plezierige en eerlijke feedback

Een fijne intake waar alle tijd genomen werd om de behandeling toe te lichten. Ik kreeg een eerlijk advies van een duidelijk deskundige arts. Zij was op geen enkel moment opdringerig. Ook de nacontrole heb ik als zeer plezierig ervaren. Ik kom graag weer terug.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Arnhem - maart 15, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Zeer zorgvuldig!

Ik ben al meerdere keren erg goed geholpen en ervaar veel zorgvuldigheid
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Arnhem - maart 15, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Kan het iedereen aanbevelen

De app was super kan contact zoeken. Reageren snel en fijne vriendelijke mensen.
Ook middels de foto's een goede begeleiding, bellen meteen terug als je een vraag hebt.

Fijne ervaring geen pijn gehad, tijdens de behandeling lekker gekletst.

Kan de Ivy kliniek iedereen aanbevelen.

Groetjes Cathy
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Waalwijk - maart 14, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Altijd vriendelijk geholpen met een mooi resultaat

Ik wordt altijd vriendelijk geholpen door Dr. Kurshed. Hij luistert goed naar mijn wensen en voorkeuren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Amstelveen - maart 14, 2024 - Over Ivy Clinics
1

Niet kundig

Verkeerde voorlichting. Niet op de hoogte van de mogelijkheden. Verkeerde adviezen op meerdere vlakken.
Zou je ons aanbevelen? Nee
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Oss - maart 14, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Uitstekend

Voelde mij zo op mijn gemak tijdens de ooglid correctie.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Arnhem - maart 14, 2024 - Over Ivy Clinics
8

Ok

Ok
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- ARNHEM - maart 14, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Zeer positief

Zeer positieve ervaring en blij met het mooie resultaat. Zo lang over nagedacht en nu denk ik had ik het maar eerder gedaan. Zou het in de toekomst weer voor Ivy Clinics kiezen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Elst - maart 13, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Prima ervaring.

Voelde me op mijn gemak gesteld en er werd goede uitleg gegeven tijdens ingreep.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Velp - maart 13, 2024 - Over Ivy Clinics
9

Zeer vriendelijk

Wordt goed naar je vraag geluisterd
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Arnhem - maart 13, 2024 - Over Ivy Clinics
6

Over het algemeen prettig

Ik ben een week geleden voor het eerst bij jullie geweest en ben tot nu toe erg tevreden over het resultaat.
Wat ik een beetje lastig vond, is dat ik advies kreeg over een behandeling waarvoor ik niet kwam (ik kwam voor mijn fronsrimpel en er werd begonnen over mijn voorhoofdrimpels).
Verder waren het vriendelijke dames die mij hebben geholpen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Doetinchem - maart 13, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Heel prettig verlopen

Na twee jaar eindelijk de stap gezet, ontzettend opgelucht dat het zo prettig is verlopen !

Erg professioneel en deskundig geholpen !
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Renkum - maart 12, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Van begin tot eind een goed gevoel

Van begin tot eind een goed gevoel.

Van begin tot eind heel goed begeleid met ervaren personeel en met de app.

Voelde me op mn gemak.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Den Bosch - maart 11, 2024 - Over Ivy Clinics
9

Top

😉
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Spijkenisse - maart 11, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Geweldig

Zeer professionele arts Natasja Hendriks. Goede begeleiding via de app. Zeker het aanbevelen waard
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Vught - maart 11, 2024 - Over Ivy Clinics
6

Matig

De eerste ervaring was positief de tweede negatief. De fillers is er naast gespoten zondag het resultaat slecht is. De behandelaar zag wat ik bedoelde. Om te komen tot een soort oplossing gaf ze aan dat niet deed. Niet de fout herstellen of een andere oplossing. Ze wilde wel de arts er na laten kijken. Soort wij van wc eend keuren wc eend.
Zou je ons aanbevelen? Nee
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Arnhem - maart 9, 2024 - Over Ivy Clinics
8

Wat een pech

Jammer dat na drie dagen ná hechtingen verwijderen in nacht mijn ooglid wond open sprong.
Het blijft nu extra onzeker voor mij hoe uiteindelijk resultaat zal gaan worden.
Ik vraag mij af hoe dit te voorkomen was.

Continue voorzichtig geweest, in slaap misschien ogen toch beschermen???
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Hummelo - maart 8, 2024 - Over Ivy Clinics
9

Ik kon snel terecht

Goed advies en heel goed geholpen. Zeer tevreden met het resultaat
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Den bosch - maart 7, 2024 - Over Ivy Clinics
9

Geweldig!

Ik werd ontvangen in een mooie wachtkamer die rust uitstraalt, de arts kwam me op tijd halen en in de spreekkamer werd er rustig geluisterd naar de wensen die ik had, duidelijke uitleg waarom iets wel of iets niet te doen, heel eerlijk! Prijs werd ook zo gegeven.
Behandeling in een behandelkamer was zo gedaan zonder al te veel pijn, alhoewel dit per persoon natuurlijk verschillend kan zijn…
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Vlaardingen - maart 7, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Super fijne kliniek

Een hele fijne plek om te komen. Er wordt met je meegedacht en heel eerlijk advies gegeven. Ik kom er al redelijk lang en kan ze echt aanraden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- arnhem - maart 4, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Fijne clinic met deskundige behandelaars

Fijne clinic, laagdrempelig, en goede service, eindresultaat ook zeer goed
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- 's-Heerenberg - februari 29, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Hele fijne kliniek

Zeer vriendelijk en fijn geholpen.
Goede uitleg gehad en alles is naar wens gegaan.

De app is ook erg fijn.

Ik ben zeer tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Westervoort - februari 29, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Zorgvuldig en vriendelijk

Professioneel en vriendelijk. Goede prijs-kwaliteit verhouding
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Amsterdam - februari 29, 2024 - Over Ivy Clinics
8

Een warm welkom in een nette zaak met supervriendelijk personeel die weet wat kwaliteit is.

Mijn ervaring is prima. Voor evt volge keer, weet ik nu een goed adres
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Zelhem - februari 26, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Top, professioneel

Bovenooglidcorrectie laten doen in Den Bosch. Na meerdere klinieken bekeken te hebben en twee intakes te hebben gehad gekozen voor Ivy in Den Bosch. Uitgebreide intake, goed kijken door arts, aanvullende info. Ingreep viel reuze mee, ook het herstel daarna. Fijn dat er een app is zodat je verwachte herstel kunt volgen. Al met al erg mee gevallen en een mooi resultaat. Professionele medewerkers en erg persoonlijk, een aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Alphen - februari 24, 2024 - Over Ivy Clinics
8

Prettig

Na binnenkomst alle medische vragen beantwoord en foto’s gemaakt.
De ingreep zelf ging wel erg snel… ik had verwacht dat de arts eerst liet zien wat er was afgetekend voor de ooglidcorrectie maar het was voorbij voor ik er erg in had.
De verpleegkundige was erg lief en legde tijdens de ingreep alles uit.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Eibergen - februari 20, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Goede voorlichting en persoonlijke benadering

Overleg met de Adamo ging uitstekend
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Ewijk - februari 20, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Ooglidcorrectie onder en boven

Hele goede ervaring bij Marianne Stenstra.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Schiedam - februari 20, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Fijne begeleiding en betrouwbare partner in huidverbetering

Fijne no nonsense clinic met serieuze persoonlijke begeleiding
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Apeldoorn - februari 18, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Super goed

Hele goede service en kwaliteit
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Doetinchem - februari 17, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Eerlijk advies

Heb goed advies gekregen van de arts,
Ze nemen tijd voor je en zijn vriendelijk, en de resultaten zijn top.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Hank - februari 17, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Goede toegankelijke kliniek

Alles liep op rolletjes van het begin tot het eind. Vriendelijke mensen en goed bereikbaar voor vragen. Ook de Yvi app is heel erg prettig in gebruik.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Hoog-Keppel - februari 15, 2024 - Over Ivy Clinics
8

Vriendelijke en prettige mensen waardoor je je op je gemak voelt.

Vooraf wordt goed uitgelegd wat er tijdens de ingreep gaat gebeuren. Ook de app begeleid je goed door de nazorg.
Ik ben tevreden met het resultaat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Zevenaar - februari 13, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Uitstekend

Eerlijk advies
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Westervoort - februari 13, 2024 - Over Ivy Clinics
9

prima ervaring

Vriendelijke benadering en duidelijke uitleg.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Doesburg - februari 13, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Professioneel en super vriendelijk

Heel erg blij met het resultaat van mijn ooglidcorrectie
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Eindhoven - februari 13, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Rustige en goede uitleg

Ik ben heel goed ontvangen en door een persoonlijke kennis met de arts zeer op mijn gemak gesteld.
Het was een hele goede ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Renkum - februari 13, 2024 - Over Ivy Clinics
9

Top

Intake vooraf een dingetje niet benoemd...dag van ingreep kwam dit naar boven en kon ik nog even nadenken of ik wel of niet de ingreep wilde doen dat was ook geen probleem. Verder top verlopen.!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Nvt - februari 9, 2024 - Over Ivy Clinics
9

Gewoon heel fijn!

Vriendelijk, vakkundig, relaxed!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amsterdam
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Amsterdam - februari 7, 2024 - Over Ivy Clinics
9

Prettige mensen

Ze nemen de tijd. Je krijgt uitgebreid uitleg en zit aan niets vast. Top
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Doetinchem - februari 7, 2024 - Over Ivy Clinics
5

Goede service, slecht resultaat

Ik ben bij Ivy clinics den Bosch geweest voor een Plexr onder ooglid behandeling. Ik had hier hoge verwachtingen van maar helaas is het resultaat nihil. Gezien de prijs dan toch een flinke teleurstelling.

De dienstverlening was verder prima, vriendelijk personeel, alles werd goed uitgelegd en de behandeling was zo goed als pijnloos.

Na 2 weken zou ik gecontacteerd worden om na te vragen hoe het herstel gaat. Dit is helaas nooit nagekomen.

Al met al dus een minder positieve ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Nee
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Heesakkers - februari 6, 2024 - Over Ivy Clinics
8

ongedwongen sfeer, vriendelijke mensen

je voelt je op je gemak .
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Rha - februari 6, 2024 - Over Ivy Clinics
6

Matig

Zeer zakelijke benadering door de arts, geeft het gevoel dat het lopende band werk is.
Weinig tot geen uitleg tijdens de ingreep,

Tijdens de nacontrole geen vragen over het verloop, wederom kort en haastig.
Assistent wilde nog wel een bultje weghalen, vond hij niet perse nodig. Uiteindelijk wel gebeurd.
Zou je ons aanbevelen? Nee
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Huissen - februari 6, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Vanaf het intakegesprek tot en met het verwijderen can de hechtingen, in één woord geweldig

Vanaf het intakegesprek tot en met gisteren, na het verwijderen van de hechtingen, ben ik zeer tevreden. Het resultaat is fantastisch. Het is nog niet eens het eindresultaat. Zit nog wat vocht boven en onder de ogen maar ben nu al zeer tevreden. De app vertelt je ook elke dag bijna wat je moet doen aan voorbereiding, wat je kunt verwachten van de ingreep en ook qua nazorg krijg je tips.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Doetinchem - februari 6, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Correcte en eerlijke informatie en uitleg

Het intake gesprek was zeer verhelderend
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Apeldoorn - februari 5, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Superb!

Nice, Clean and professional place. Get everything done in 10min loved it!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Amstelveen - februari 5, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Zeer professionele kliniek! Alles tot in detail voor elkaar!

Vanaf het eerste telefoon gesprek tot aan de nacontrole mij geheel op mijn gemak gevoelt.
Dit komt mede door de vriendelijkheid, professionaliteit en service!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Huissen - februari 2, 2024 - Over Ivy Clinics
8

Zeer vriendelijk binnenkomst, goede uitleg en behandeling!

Het kopje koffie bij binnenkomst, vriendelijk te woord staan, aandacht, maakt de kliniek een fijne plek om een behandeling te laten doen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Spankeren - februari 2, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Heel fijn geholpen en erg blij met het resultaat!

Heel fijn geholpen en erg blij met het resultaat!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Nijmegen - februari 2, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Professineel

Ben blij dat ik naar Ivy ben gegaan, er is zoveel keus voor een ooglidcorrectie. Ervaren en deskundig geholpen
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Arnhem - februari 2, 2024 - Over Ivy Clinics
9

Ervaring wat dubbel, maar resultaat is nu al erg mooi!

De dag van behandeling liep wat chaotisch, de arts is 3x weggeroepen, ook tijdens de ingreep, dit niet zo fijn ervaren. Hij oogde ook wat afwezig... Assistente was geweldig en begeleide met uitleg en geruststellingen mij door de operatie, ook later bij het verwijderen van de hechtingen super fijn geholpen! Tijdens de ingreep zelf geen pijn ervaren, duidelijke instructies mee en tussendoor (thuis) bij vragen zijn ze goed bereikbaar.
Het resultaat van de ingreep (pas week geleden) is nu al verbluffend mooi terwijl het nog verder moet genezen. En daar gaat het uiteindelijk wel om! Dus uiteindelijk toch heel blij en zeer benieuwd naar het werkelijke eindresultaat over 3 maanden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Nijmegen - februari 1, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Super!

Zeer vriendelijk en oprecht personeel.
Zou deze kliniek zeker aanbevelen
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Beuningen - februari 1, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Uitstekend geholpen

Geen blauwe plekken. Direct na de operatie waren de ogen opgezwollen, dat hoort erbij. Flink coolen en anica slikken. Na een week gaan de hechtingen eruit. Het resultaat mag er zijn, nu al blij mee. Ik raad dit adres zeker aan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Arnhem - januari 31, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Mooi werk wordt er geleverd

Goede voorlichting en behandelijg
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Vermeld ik liever niet
- Herveld - januari 31, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Geweldig!

De ingreep viel ontzettend mee, geen enkele pijn ervaren. Personeel was zeer professioneel, secuur en vriendelijk.

Alles werd duidelijk verteld wat ze gingen doen en tijdens de ingreep bleven ze met me praten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Giesbeek - januari 30, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Goede behandeling

Fijne uitleg en behandeling. Zeer tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Ulft - januari 30, 2024 - Over Ivy Clinics
10

goede ervaring

Ben goed voorbereid, en gevolgd door een fijne behandeling, en goed advies voor na de behandeling.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Westervoort - januari 30, 2024 - Over Ivy Clinics
9

Top

Zeer goed geholpen, en vriendelijke en bekwame mensen
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Den haag - januari 30, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Uiterst tevreden

Prijs kwaliteit klopt en de omgang naar klant uiterst prettig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amsterdam
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Muiderberg - januari 27, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Rustig, professioneel, warm welkom

Ik heb er een aantal keer mn lippen laten vullen. Je wordt altijd vriendelijk begroet, met koffie of thee.

De behandelaren nemen alle tijd voor je, heel fijn.
Echt advies moet je een beetje op aandringen, omdat ze je niet willen sturen.

En het resultaat is erg mooi, en natuurlijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Halle - januari 26, 2024 - Over Ivy Clinics
9

Mijn verwachting overtroffen.

Bovenooglid correctie laten uitvoeren,resultaat was bovenverwachting.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Arnhem - januari 26, 2024 - Over Ivy Clinics
8

Prima

Werd goed begeleid.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- APELDOORN - januari 24, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Tevreden en dankbaar met de resultaten

Ik kom al een aantal jaren bij de clinic en doe daar meerdere behandelingen, zoals botox, fillers en couperose verwijderen door middel van IPL.

Elke keer ben ik weer tevreden met het resultaat. Ik raad iedereen de clinic aan die daar behoefte voor heeft.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Laserbehandeling
- Arnhem - januari 24, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Super tevreden

Zeer tevreden over alles.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Kerkdriel - januari 23, 2024 - Over Ivy Clinics
9

Ik zou iedereen met een gerust hart een zeer geruststellende kliniek aanraden.

Vriendelijke en oprechte medewerkers die helpen bij elk onderwerp, die hun werk serieus nemen, kundige dokter Adamo die zijn werk nauwgezet doet, een dokter die geeft om mensen die waarde hechten aan hun werk, die hen op een goede manier begeleidt en informeert, ik vond het heel fijn.Ik ben erg blij met het resultaat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Lipolaser
- Westervoort - januari 23, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Zeer fijne en deskundige behandeling

Gastvrije ontvangst, goeie uitleg over de behandeling. Uitstekende begeleiding bij vragen of onzekerheden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Inklaar - januari 22, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Alles liep zoals vermeld, soepel, geen verassingen.

Vanaf de intake tot en met de operatie liep alles zorgzaam en vriendelijk. De volgende dag werkte ik alweer.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Buren - januari 21, 2024 - Over Ivy Clinics
8

Ziet er goed uit.

Ooglidcorrectie laten uitvoeren. Na een week, behalve nog een beetje opgezwollen niks meer van te zien. Ben twee weken voor de ingreep begonnen met inname van Arnica D6 dit het ik geslikt tot en met een week na de ingreep.
Ben benieuwd hoe het er straks uit ziet wanneer alle zwellingen en de littekens weg zijn.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Angerlo - januari 21, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Ben zeer tevreden

Ontzettend goede uitleg en ben zeer tevreden over de behandeling. Mooiste vond ik nog dat ze een aantal dagen later informeerden hoe het ging.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Winterswijk - januari 19, 2024 - Over Ivy Clinics
8

Fijn

Ben goed voorgelicht over de behandeling

Als zeer prettig ervaren
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Doetinchem - januari 18, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Heel erg fijn

Het is een kliniek die kleinschalig is en daarom veel aandacht en uitleg geeft, echt heel er fijn
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Den Bosch - januari 18, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Super geholpen

Resultaat nog even afwachten duurt nog even maar ben nu al blij
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Didam - januari 18, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Deskundige aanpak en mooi resultaat

Deskundig en vlot geholpen. Ondanks dat het genezingsproces nog bezig is krijg ik veel positieve opmerkingen over het resultaat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Apeldoorn - januari 18, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Geweldig

Zag meteen resultaat maar voor andere viel het niet op ze zeiden wel je ziet er goed uit
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Velddriel - januari 18, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Tevreden en blije klant

Er werd goed naar mij geluisterd. Ik heb een uitgebreide uitleg gekregen en en was ruimte en aandacht voor mij.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amsterdam
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Wormerveer - januari 17, 2024 - Over Ivy Clinics
9

Altijd goed!

Ik moest weer voor een touchup van mijn frons. Behandeling was minder pijnlijk dan de vorige keren, heel fijn!

Moest alleen 25 minuten wachten, dat vond ik wel vervelend omdat ik gehaast van werk weg ben gegaan om mijn afspraak te halen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Zutphen - januari 16, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Heel fijn

Ik heb echt t gevoel dat ik met mijn wensen bij jullie terecht kan ..jullie geven fijn advies en maken er iets moois van ..op een natuurlijke manier ...subtiel ...ik wordt er heel blij van als ik het resultaat zie ...ik hoef er niet uit te zien als 20 maar wil graag een leuk uitziende 50er zijn ..dank jullie wel daarvoor
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Gendringen - januari 16, 2024 - Over Ivy Clinics
10

GEWELDIG

De hartelijke ontvangst en een prachtig resultaat na de ingreep dat is toch geweldig!

Ik kan IVY clinics in Den Bosch iedereen aanraden!

Ik wil jullie voor alles bedanken!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Nieuwkuijk - januari 16, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Top

Ben zeer tevreden over de professionaliteit en de vriendelijkheid. Ze geven je altijd eerlijk advies op maat. Ik ben al twee jaar een tevreden klant.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Vermeld ik liever niet
- Den Bosch - januari 16, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Top

Netjes en attent
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Oss - januari 16, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Fijn!

Fijne arts, gemoedelijke sfeer en zeer professioneel
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Arnhem - januari 15, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Geweldig, zou het iedereen aan kunnen raden

Vriendelijke mensen , goede uitleg en begeleiding, zeer tevreden met het eindresultaat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Duiven - januari 15, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Top adres. De beste in de achterhoek

Top bij dhr Adamo. Altijd goed. Ik ben een tevreden klant. Dankjewel
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Zeddam - januari 15, 2024 - Over Ivy Clinics
8

Uitleg goed! Behandeling volgt!

Goede uitleg!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Westervoort - januari 15, 2024 - Over Ivy Clinics
9

Vriendelijke bejegening , duidelijk en zorgvuldig

Zie hierboven. Houding/bejegening geeft vertrouwen
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Apeldoorn - januari 14, 2024 - Over Ivy Clinics
9

Er wordt goed de tijd genomen en maatwerk geleverd gebaseerd op een zo natuurlijk mogelijk resultaat

De geboden flexibiliteit vind ik heel prettig; met het plannen van de behandeling wordt ook rekening gehouden met bepaalde activiteiten of persoonlijke omstandigheden die mogelijk niet matchen met de behandeling. De afspraak kan dan makkelijk verzet worden. Er wordt echt met je meegedacht!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Velp - januari 14, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Goed en eerlijk advies en zeer kundig!

Vriendelijk personeel en zeer kundig. Geven eerlijk advies!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Laserbehandeling
- Velp - januari 12, 2024 - Over Ivy Clinics
9

Zeer vakkundig, pijnloos en goede adviezen omtrent verzorging

Goede uitleg over de procedure en wat te verwachten. Resultaat is nu al boven verwachting. Heel blij mee en is pas 3 weken na de ooglidcorrectie.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Olst - januari 11, 2024 - Over Ivy Clinics
9

Helemaal prima

Goede en duidelijke intake gehad over mijn ooglidcorrectie.
Operatie ook prima verlopen. Wat ik miste was een formulier in het tasje met spullen dat je meekrijgt over do's en don'ts voor thuis. Is uiteraard wel allemaal verteld na de ingreep, maar op zo'n moment blijft niet alles hangen.
Verder helemaal prima, goede uitleg tijdens operatie, mooi gehecht en na een week gingen de hechtingen eruit. Moet nog wat slinken en het is hier en daar nog een beetje geel, maar het ziet er goed uit. Ben er blij mee!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Oostzaan - januari 11, 2024 - Over Ivy Clinics
8

Fijn geholpen, vriendelijke mensen.

De mensen zijn vriendelijk en stellen je op je gemak. De behandeling is goed verlopen. Ik ben heel tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Velp - januari 10, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Prima

Ik werd vriendelijk ontvangen, kreeg goede uitleg.
Ben erg blij met het resultaat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Braamt - januari 9, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Geweldig

Was toch wat zenuwachtig, maar ik werd heel fijnen goed geholpen en zeer goed voorgelicht wat betreft de behandeling. Ook in de stoel als zeer fijn ervaren ik ga in februari nogmaals terug en nu zonder zenuwen. Bedankt voor de professionele benadering en behandeling in een woord geweldig!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Stolsz - januari 8, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Zoals altijd professioneel en oprecht

De arts is eerlijk en de resultaten zijn prachtig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Apeldoorn - januari 5, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Super, niks te klagen

Dit was mijn eerste keer bij de ivy clinics en ik ben zeer tevreden. Ze gaan mij zeker terug zien.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Arnhem - januari 4, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Zeer tevreden

Zeer tevreden over mijn behandeling
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- ulft - januari 4, 2024 - Over Ivy Clinics
9

Prettige benadering door goede huidtherapeute

Bij Ivy voel je je snel op je gemak door de vriendelijke ontvangst. Er wordt uitgebreid ingegaan op je vragen en de mogelijkheden die er zijn. De behandeling wordt kundig uitgevoerd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Lipolaser
- Hoog-Keppel - januari 3, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Vriendelijk en bekwame arts

De arts die mij behandeld heeft is vriendelijk en bekwaam. Ze pusht niet naar meer behandelingen. Ze snapt wat ik wil
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Den Bosch - januari 3, 2024 - Over Ivy Clinics
10

Zeer tevreden met het resultaat.

Zeer tevreden met het resultaat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Groesbeek - december 31, 2023 - Over Ivy Clinics
10

Super fijn advies!

Ik heb het idee dat er bij Ivy Clinics echt meegekeken wordt naar wat het beste is voor de klant. Super fijn advies ontvangen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- 's-Hertogenbosch - december 30, 2023 - Over Ivy Clinics
9

Goede duidelijke uitleg en fijne behandeling

Fijn professioneel geholpen zonder complicaties
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Zevenaar - december 30, 2023 - Over Ivy Clinics
9

Deskundig en vriendelijk geholpen

Ik ben door vriendelijke mensen erg deskundig geholpen met een ooglidcorrectie. Kan het iedereen aanraden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- 'S-HERTOGENBOSCH - december 30, 2023 - Over Ivy Clinics
1

Teleurgesteld

Eerste keer werd de afspraak geannuleerd door ziekte van behandelaar. Overmacht en dit kan gebeuren, ik werk zelf in de zorg dus heb hier alle begrip voor. Nieuwe afspraak gepland. Door verkeersdrukte stond ik in de file, gebeld dat ik later zou zijn, dit was geen probleem werd aan de telefoon aangegeven en het zou doorgegeven worden aan de behandelaar. Een tijd later sta ik uiteindelijk na in totaal 1,5 uur rijden bij het filiaal en wordt ik gebeld dat de afspraak niet door kan gaan. Aangegeven dat ik voor het filiaal stond, echter was er niets mogelijk.
Ik had het gewaardeerd als er in het eerdere telefoongesprek was aangegeven dat na een bepaalde tijd arriveren geen mogelijkheid was. Wanneer ik zelf op mijn werkplek doorgeef dat een patiënt/ cliënt kan komen zorgen we (hoe dan ook) dat wij diegene kunnen zien. Daarnaast heeft het me nu twee vrije middagen gekost zonder resultaat. Erg teleurstellend. Mijn moeder heeft al vele klanten uit haar salon doorgestuurd naar Ivy maar zal de kliniek na deze ervaring niet snel meer aanbevelen.
Zou je ons aanbevelen? Nee
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Millingen aan de Rijn - december 29, 2023 - Over Ivy Clinics
10

Deskundig en betrouwbaar

Ik heb vandaag een week geleden een bovenooglidcorrectie gehad bij Ivy clinics in Den Bosch.

De behandeling was totaal pijnloos en ik ben nu al heel tevreden ondanks dat het pas een week geleden is.

De begeleiding van de behandelaar en de assistente heb ik al zeer prettig ervaren net als de app van Ivy.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Den Bosch - december 29, 2023 - Over Ivy Clinics
10

Zeer goed

Erg prettig
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Goirle - december 29, 2023 - Over Ivy Clinics
8

zeer prettig en professioneel

de intake liep vlot en de behandeling ook
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Dongen - december 29, 2023 - Over Ivy Clinics
10

Vriendelijk en professioneel geholpen

Ik ben zeer vriendelijk ontvangen en geholpen na goede voorlichting.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Vermeld ik liever niet
- Den Bosch - december 28, 2023 - Over Ivy Clinics
10

Zeer tevreden.

Was best wel even moeilijk om de juiste Clinic uit te zoeken.
Kreeg een zeer goede eerste intake,met bruikbare tips.
Dat gaf voor mij de doorslag om me te laten helpen aan m,n bovenooglid correctie.
Tijdens de dag zelf was het best wel spannend, maar de behandeling viel reuze mee.
Ook totaal geen pijn gehad.
Na een week gingen de hechtingen er al weer uit.
En kreeg nog goede tips mee.
Al met al zeer tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Amstelveen. - december 28, 2023 - Over Ivy Clinics
10

Very happy with the advice and treatments.

Everything was correct and very professional. I have received all kinds of attention, the right advice, help in choosing treatments and most importantly, excellent results. A great team that collaborates in everything with the patient.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amsterdam
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Amsterdam - december 28, 2023 - Over Ivy Clinics
10

Zeer goed

Zeer tevreden zowel over de operatie als over het zeer vakkundig en vriendelijk personeel . Ben behandeld op het mijn uitgekozen tijdstip . Duidelijke uitleg gehad . Uitstekende kliniek.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Hoenderloo - december 28, 2023 - Over Ivy Clinics
10

Fantastisch

Ik kom al jaren in deze kliniek. Iedereen is er professioneel, vriendelijk en de behandeling is ook ècht persoonlijk. Er wordt gestreefd naar een natuurlijk resultaat en dat lukt ook altijd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Uithoorn - december 28, 2023 - Over Ivy Clinics
10

Altijd heel fijn geholpen

Ik vindt het fijn dat er goed naar je wensen wordt geluisterd,ik ben altijd tevreden met het resultaat .
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Lunteren - december 27, 2023 - Over Ivy Clinics
9

Met aandacht naar t probleem gekeken

Fijne deskundige ervaring
Ontspannen sfeer
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Warnsveld - december 27, 2023 - Over Ivy Clinics
10

Geslaagd, kundigheid

Zeer goed en zeer kundig.
Voel mij thuis
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Gendringen - december 26, 2023 - Over Ivy Clinics
10

Fijne persoonlijke behandeling

Bij Ivy Clinics heerst een fijne, relaxte en persoonlijke sfeer. Je wordt goed door het hele traject geleid. En ik ben blij met het resultaat, ook niet onbelangrijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- ‘S-Hertogenbosch - december 22, 2023 - Over Ivy Clinics
10

Fantastisch

IVY Den Bosch staat voor geweldig advies en goeie behandelingen.
Fleur is een engel die echt de tijd neemt om de mooiste poeder uit te zoeken en Marian zet vervolgens de juiste botox prikjes voor een stralende snoet voor mij!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Wijk en Aalburg - december 22, 2023 - Over Ivy Clinics
10

Uitstekend

Fijne kliniek met goede zorg en begeleiding
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Veenendaal - december 22, 2023 - Over Ivy Clinics
9

Geweldig

Ik ging er met toch een beetje angstig gevoel naartoe maar de arts heeft me zo op mijn gemak gesteld.
Ben echt heel blij met het resultaat van de fillers.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Westervoort - december 21, 2023 - Over Ivy Clinics
9

Zou het zo weer doen!

Ben nog maar net klaar, vandaag gaan de hechtingen eruit. Ik zie er nu al zoveel beter uit! Ik ben oorecht al blij met het resultaat van nu en het kan alleen maar beter worden. Nog nooit heb ik onder plaatselijke verdoving een ingreep laten doen. En geloof me ik ben bang voor alle enge dingen. Ik heb niks gevoeld.

Hele lieve arts en assisente! Stellen je volledig op je gemak en indien gewenst leggen je echt alles uit en vertellen je precies wat ze aan het doen zijn.

Dit had ik nodig! Ik ben blij
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Veghel - december 21, 2023 - Over Ivy Clinics
5

Arts heeft te weinig Botox bij hals

Na 2 x controle was de Botox al uitgewerkt hij de hals. Nu een maand later is de Botox helemaal uitgewerkt.

Daarnaast wou de arts geen filler doen bij jukbeenderen want arts vond dat ik al genoeg jukbeenderen heb

Inmiddels ergens anders gedaan en staat super mooi
Zou je ons aanbevelen? Nee
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Vleuten - december 21, 2023 - Over Ivy Clinics
10

Professioneel

Professioneel ; super goede voor en na zorg, met veel aandacht voor de cliënt. Goede adviezen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Doetinchem - december 20, 2023 - Over Ivy Clinics
8

Tot op heden goed

Ik zit nog in de behandeling en zal ater een review schrijven
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Wehl - december 20, 2023 - Over Ivy Clinics
10

Gewoon altijd goed

Tweemaal per jaar laat ik mijn fronsrimpel behandelen met Botox. Dat gebeurt al enkele jaren.

Aardige medewerkers en een mooi, schoon en modern pand.
Veel behandelingen mogelijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Westervoort - december 19, 2023 - Over Ivy Clinics
10

Prima

Is goed te doen. En het resultaat is goed
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Duitsland - december 18, 2023 - Over Ivy Clinics
9

Vriendelijk en kundig

Persoonlijke benadering, vriendelijk ontvangen en professioneel. Goede intake en de behandeling kon vlot ingepland worden.

De operatie verliep voorspoedig en goed. Was zo voorbij.

Wat heel fijn was dat je via de app dagelijks een berichtje krijgt en kunt aangeven als er iets niet goed is.

Na een week de hechtingen eruit, binnen 10 minuten weer buiten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Elst - december 17, 2023 - Over Ivy Clinics
10

Super service!

Mijn 1e afspraak heeft men 0,5/1 ml filler in mijn "vochtzakje" onder mijn ogen ingebracht (geen wallen). Na 4 weken zag ik geen resultaat.
Afspraak gemaakt voor na controle en daar heeft men opnieuw filler ingespoten zonder extra te betalen! Hij vond het fijn dat ik contact heb opgenomen en hij heeft me gerustgesteld. Dus hopen dat dit nu na 4 weken resultaat geeft, we wachten af! Maar ...... een super service!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- ULFT - december 17, 2023 - Over Ivy Clinics
8

Fijn en goed gevoel overgehouden na mijn behandeling.

Je voelt je welkom met een duidelijke uitleg over de behandeling. Kleinschalige werkomgeving. Directe communicatie lijnen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Vught - december 17, 2023 - Over Ivy Clinics
9

Goed

Goede voorlichting. Super aardig, en professioneel
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Waalwijk - december 16, 2023 - Over Ivy Clinics
10

Goed uitgelegd, schoon , netjes

Erg tevreden
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Zetten - december 16, 2023 - Over Ivy Clinics
3356 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10

Ontvang 10% of 20% korting!

 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een fijne welkomstkorting van 10% op alle producten in onze webshop of ga voor een heerlijke wellness facial met 20% korting in één van onze klinieken!