ACTIE // 20% korting op full face IPL en ontharingsbehandelingen

Reviews

9.3
10

Heel tevreden

Erg tevreden met de Ooglidcorrectie.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Duiven - oktober 23, 2021
10

Altijd professioneel en hartelijk behandeld

Ik kom nu 2 jaar regelmatig bij Ivy clinics voor botox fronsrimpel en word altijd professioneel behandeld én hartelijk ontvangen.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Doetinchem - oktober 23, 2021
9

Viel me 200%mee

Ik werd heel erg gerustgesteld door de artsen omdat ik het allemaal best spannend vond.
Het is net een week geleden dat ik een ooglidcorrectie heb gehad maar ben nu al,ondanks de blauwe zwellingen, al zeer tevreden.
Het is me allemaal heel erg meegevallen en kan iedereen dan ook de ivy clinic aanbevelen.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Ochten - oktober 23, 2021
9

Prima ervaring

Een week geleden heb ik mijn bovenoogleden laten corrigeren in Westervoort. De ingreep zelf viel 100% mee en het resultaat is nu al spectaculair! Aardige arts (Janneke) en assistente (Celine). De praktijk is mooi ingericht en voelt als een luxe beautysalon en zeker geen kille kliniek.

Kan het iedereen aanraden.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Arnhem - oktober 22, 2021
10

Fantastisch

Goed geholpen in Den Bosch. Van informatie gesprek tot de behandeling en nazorg uitstekend en heel vriendelijk geholpen. Alles is duidelijk uitgelegd. Zorgzaam personeel en vriendelijk. Onderooglidcorrectie uitgevoerd door N. Adamo
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Dordrecht - oktober 22, 2021
10

Goed advies en uitleg, zowel voor de ingreep, tijdens en erna!

Natuurlijk was ik wat nerveus voor de behandeling, maar dat werd bij me weggenomen door de goede uitleg tijdens de ingreep. Stap voor stap werd er verteld wat ze aan het doen waren. Niets van gevoeld en voelde me heel ontspannen.
Het is nu een week na de ingreep, hechtingen al verwijderd... en ben er nu al heel blij mee. En het zal na verloop van tijd nog mooier worden.
Gewoon fijne en lieve mensen bij de Clinic!
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Alphen - oktober 22, 2021
10

Super blij met het resultaat

prettige arts dokter J.Gilden goede communicatie, deskundig. En straalt vertrouwen Uit!
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Nijmegen - oktober 21, 2021
8

Prettig en zorgvuldig

Wij werden vriendelijk ontvangen en hebben een goed gesprek gehad. Ik overweeg ook zeker een behandeling te ondergaan. Het enige minpuntje vond ik dat ik op 18 oktober een mail heb gestuurd omdat ik nog een paar vragen had, maar daar heb ik geen antwoord op gekregen.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Veenendaal - oktober 21, 2021
8

Goed geholpen

Duidelijk
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Laserbehandeling
- Huis ter Heide - oktober 21, 2021
10

geweldig

Ik ben prettig geholpen. Heb geen enkel moment pijn gehad. Het resultaat is nu al goed te zien.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Lukassen - oktober 21, 2021
10

Zeer vriendelijk en goed geholpen

Bij binnenkomst gelijk een warm welkom, zeer vriendelijk, mooie gezellige wachtruimte,

Vond het een beetje spannend, werd goed gerust gesteld.
Fijn geholpen ( onderooglid correctie) met een mooi resultaat !!
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Doesburg - oktober 21, 2021
10

Heel tevreden!

Duidelijk intake vooraf. Tijdens de ingreep wordt je over elke stap geïnformeerd door de arts. Heel gemoedelijke sfeer en onwijs blij (nu al) met het resultaat.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Eerbeek - oktober 21, 2021
10

Duidelijk en met goed resultaat

Mijn ervaring is positief. De informatie is duidelijk en ook heel eerlijk. Geen praatje voor meer omzet. Wat niet nodig is gebeurt niet. De behandeling is snel en met goed resultaat. Ik kom zeker terug.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Alkmaar - oktober 21, 2021
10

Een warm bad met een ervaren deskundig team

Fijne en duidelijke uitleg over de behandeling. Gerustgesteld vooraf en tijdens de ingreep op de hoogte gehouden wat er gebeuren gaat. In overleg is van alles mogelijk.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Ruurlo - oktober 21, 2021
10

Fijne mensen, prettige sfeer

Ooglidcorrectie gehad. Kreeg goede informatie, rustig, geruststellend en toch ook eerlijk.

Kleinschalig en persoonlijk. Ze nemen de tijd voor je, zijn vriendelijk, en het belangrijkste een mooi resultaat natuurlijk!!
Daarbij ook een goede, nette prijs kwaliteit verhouding.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Schelluinen - oktober 20, 2021
10

Geweldig

Heel vertrouwd alles uitermate gastvrij ontvangen!
Zeer deskundige behandeling
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Dietinchem - oktober 20, 2021
8

Vakkundig en vriendelijk!

Netjes gedaan en ik ben erg tevreden. Intake ging erg snel, maar was prima.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Rhenen - oktober 19, 2021
8

Prima

Alles was duidelijk
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Dieren - oktober 19, 2021
10

Persoonlijk advies en aandacht

Vriendelijk ontvangst! Professioneel advies. Voelde mij direct op mij gemak.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Zevenaar - oktober 19, 2021
10

Zeker een goede ervaring.

Goede ervaring!
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Haaksbergen Niederlande - oktober 19, 2021
8

Voldoende

Goede uitleg gekregen op een hele prettige manier.
Alleen wat ik erg jammer vond is dat ik te horen kreeg dat een facelift niet door jullie gedaan wordt maar in Amsterdam.
Mijn bezoek was dus zonde van jullie en mijn tijd.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- VEENENDAAl - oktober 19, 2021
9

Goede en deskundige uitleg

Prettig gesprek gehad met een duidelijke uitleg. Advies gekregen met verwijzing naar andere kliniek. Omdat dat een betere optie voor mij was.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Arnhem - oktober 19, 2021
9

Goede uitleg en behandeling

vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg en er wordt goed naar je geluisterd. Behandeling (bovenooglid correctie) zelf ook prima verlopen. Heel zorgvuldig.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Dieren - oktober 19, 2021
10

Persoonlijke aandacht en professioneel.

Iedereen is erg vriendelijk en kundig. Je voelt je daar echt op je gemak. Gewoon top! Dus twijfel je, niet doen, maak een afspraak bij Ivy Clinics.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Laserbehandeling
- Doetinchem - oktober 18, 2021
8

Heel blij mee

Ik zou al proef komen maar dat ging niet door daardoor door een arts geholpen.
Ik was erg nerveus maar ging zo snel dat ik me voor niks druk heb gemaakt mede door assiste Sonja die je erg op je gemakt stelt. Het voelde als gehaast maar begreep dat het meestal zo ging.
Ben blij met het resultaat.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Hengelo (Gld) - oktober 18, 2021
10

Prima snelle service

Ingreep ging snel, duidelijke uitleg.

Vriendelijk personeel
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Aalten - oktober 18, 2021
9

Zeer goede kliniek

Nette kliniek, vriendelijke en bekwame medewerkers!
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Doetinchem - oktober 17, 2021
10

Goed geïnformeerd

Ik ben goed geholpen,eind resultaat
Moet nog ff wachten
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Peeling
- Arnhem - oktober 15, 2021
10

Hele fijne, rustige behandeling!

Ik heb de botox behandeling voor mijn hoofdpijn bij Janneke als heel prettig en persoonlijk ervaren. Ze is erg rustig, vriendelijk, zorgvuldig en kundig in haar vakgebied. Daarnaast stelde ze mij ook erg gerust.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Doetinchem - oktober 14, 2021
8

Heel goed

Goede vakkundige info werd verstrekt
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Ede - oktober 14, 2021
8

vriendelijke en goede service

Intake goed uitleg gehad. behandeling zelf ging heel vlot. Arts had misschien meer uitleg mogen geven toen hij bezig was , ging echt heel snel. assistent nog wel uitleg gegeven wat te doen .
na controle was heel vriedelijk en prima.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Beuningen - oktober 14, 2021
9

Prettig

Zeer prettig behandeld. Arts en assistente super lief. Rustige relaxte omgeving.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Schiedam - oktober 14, 2021
9

Goed!

Prima geholpen, goede voorlichting vooraf
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- ARNHEM - oktober 14, 2021
10

Proffesioneel en verwelkomend

Ik heb intake en opvolging in den Bosch gehad en operatie in Amsterdam. Allebei heel fijn.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Rosmalen - oktober 13, 2021
9

Perfect

Schoon, deskundig en zeer vriendelijk
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Westervoort - oktober 13, 2021
10

Goede behandeling met veel info.

Supergoed!!!!!!!
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? nvt.
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Doetinchem - oktober 13, 2021
10

Goed!

Goed advies
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Westervoort - oktober 13, 2021
10

Top!

Super vriendelijke meiden, en voor alles wat je wilt duidelijke uitleg.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Duiven - oktober 13, 2021
8

Prettige en goed geholpen naar tevredenheid

Afspraak maken gaat soepel en je kunt snel terecht,
Prettig geholpen naar volle tevredenheid.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Cruquius - oktober 12, 2021
10

Zo fijn en respectvol behandeld. Vond t erg spannend, maar dat was niet nodig

Behandeling verliep zeer vlot en deskundig. Resultaat is prachtig geworden. Ik ben blij dat ik dit eindelijk heb gedaan.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- DRIEL - oktober 11, 2021
10

top clinic en zeer tevreden

Fijne clinic en goede nazorg
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Voorschoten - oktober 11, 2021
10

Prachtig!

Ik ben al 6 jaar klant en elke keer nog steeds even blij! Wat ik fijn vind is dat men eerlijk en transparant is en liever iets rustig opbouwt voor een natuurlijk resultaat, waarbij er echt wel verschil te zien is, maar niet onnatuurlijk. Daarbij wordt er meegegaan met alle nieuwe trends, je merkt duidelijk dat er continu wordt bijgeleerd. Ik ben fan!
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Den Haag - oktober 11, 2021
8

Kundig en vriendelijk

Ik heb een positieve ervaring bij Ivy Clinics. Op advies van een vriendin heb ik bij Ivy Clinics een bovenooglidcorrectie laten uitvoeren.
Er wordt tijd voor je genomen. De intake en de behandeling heb ik als zeer positief ervaren (vriendelijk en kundig).
Ook toen in ik het weekend een toename van bepaalde klachten had, kon ik bij ze terecht.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Heesch - oktober 8, 2021
7

Positief

Eerlijk antwoord en denken mee
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Veghel - oktober 8, 2021
10

Helemaal blij !

Van intake tot hechtingen eruit helemaal tevreden.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Heeswijk Dinther - oktober 8, 2021
10

Fijne eerste ervaring!

Ik ben bij Ivy Clinics geweest voor een aantal botox behandelingen. Ik wist niet wat mij te wachten stond maar ik ben warm ontvangen en na een goede uitleg en geruststelling de behandeling ondergaan. Ik ben zeer te spreken over de professionaliteit en het resultaat!
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Westervoort - oktober 7, 2021
10

Zeer zeker aan te bevelen!!

Westervoort is een zeer mooie locatie. Erg vriendelijk en zeer professioneel personeel. Ik zou Ivy iedereen aanraden!!
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Driel - oktober 7, 2021
10

Vriendelijke ontvangst en heel goede begeleiding.

De begeleiding was erg goed. Allemaal vriendelijke, daardoor voelde ik me prettig bij jullie. Tijdens de behandeling werd duidelijk verteld wat er ging gebeuren en waarom. Er wordt alle tijd voor genomen. De operatie werd vakkundig uitgevoerd. Het resultaat is echt geweldig! Ik ben er enorm blij mee.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Warnsveld - oktober 7, 2021
9

Goede klantenservice

Ik heb hier botox laten zetten en mijn wenkbrauwen zijn me iets teveel gezakt en het voelt heel zwaar. Ik mocht te allen tijde contact opnemen dus dat heb ik gedaan en de dame aan de telefoon verzekerde mij dat het gewoon binnen de garantie netjes wordt opgelost door wat bij te spuiten. Met andere woorden: deze kliniek stopt niet voordat de klant tevreden is. Dat heb ik wel eens anders gezien; dus ik raad deze kliniek aan.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Doorwerth - oktober 6, 2021
10

Fantastisch

Maar dat komt doordat het resultaat al naar een week goed zichtbaar was bij mij
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Velp - oktober 6, 2021
6

uitleg en behandeling, maar wacht nog op resultaat.

Ik werd vriendelijk ontvangen en kreeg goede uitleg over de behandeling.
De behandeling op zich verliep goed, beetje gevoelig.
Nu, een week later, zie ik nog geen resultaat, maar er is mij verteld dat ik het zeker twee weken de kans moet geven.
Dat doe ik dus.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Engelen - oktober 6, 2021
10

Tweede keer scheepsrecht!

In februari werd ik geholpen in Den Bosch, ik onderging een ooglidcorrectie boven. De ingreep verliep prima, het resultaat in de ooghoeken (bij de neus) bleef toch wat bollig staan uiteindelijk. Opnieuw op afspraak geweest in Westervoort bij een zeer kundige cosmetisch arts die zag wat ik ook zag. Zij heeft een nacorrectie gedaan bijna 2 weken geleden. Het resultaat is heeeeel mooi geworden. Ze heet Janneke (achternaam weet ik even niet meer). Ik ben erg tevreden.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Leuth - oktober 6, 2021
10

Professioneel en relaxt

Allereerst een super fijn en goed consult gehad van Ankie, er waren meer mogelijkheden voor mijn oogleden dan waar ik me op had gefocust.

Ik heb hierna mijn keuze gemaakt en kon de volgende dag al terecht bij cosmetisch arts Janneke Gilden voor mijn injectables. Warm en vriendelijk ontvangen en ik kreeg een goede uitleg. Ik vond de behandeling echt goed te doen, ik heb geen pijn ervaren. Ze zien mij zeker terug!
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Doesburg - oktober 5, 2021
10

Zeer vriendelijke en ervaren mensen die weten waar ze mee bezig zijn.

Iedere keer vriendelijk en gastvrij ontvangen.
Ze nemen de tijd voor je om alles goed uit te leggen, voor en tijdens ingreep.

Zeer goede nazorg.
Ik ben zeer te vreden en raad Ivy clinics graag aan.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Westervoort - oktober 5, 2021
10

Prima

Prima
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Westervoort - oktober 4, 2021
10

Super

Duidelijke uitleg eerlijk antwoordt
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? nvt.
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Apeldoorn - oktober 2, 2021
10

Ziet goed en verzorgd uit.

Lokatie goed te bereiken. Ziet goed en verzorgd uit.
Wordt goed ontvangen.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Elst - oktober 2, 2021
7

Zeer vriendelijk, en prettige sfeer.

Goeie sfeer en alle vragen beantwoord mbt van behandeling .

Vriendelijk personeel.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Boekestein - oktober 1, 2021
10

Professioneel en persoonlijk

Ik ben erg op m’n gemak gesteld. Zeer professioneel en behulpzaam. Prachtig resultaat‼️
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Arnhem - september 30, 2021
10

heel professioneel

duidelijk en fijn geholpen , zeer duidelijk in de uitleg .
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Ederveen - september 30, 2021
9

Helaas slechte muziekkeuze

Eén puntje van kritiek: de muziek in de wachtruimte.
Ik vond het totaal niet harmonieus of passend in de omgeving en zeker niet geruststellend als je zit te wachten.
Smaken verschillen, dat is nu eenmaal zo, maar de muziek vond ik tè aanwezig, tè elektronisch, tè veel dreun.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- VELP GLD - september 30, 2021
9

Erg prettig!

Werd snel op mijn gemak gesteld door dr. Adamo. Hij nam alle tijd en legde alles rustig en kundig uit wat te verwachten van de ingreep. Transparantie is het sleutelwoord. Dank!
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Arnhem - september 30, 2021
10

Goed en vriendelijk geholpen.

Goed
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- 's-Hertogenbosch - september 30, 2021
10

Uitstekend !!

Goede adviezen en professioneel behandeld.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Amstelveen - september 30, 2021
10

Top clinic! Keurig netjes, relaxed en fijn geholpen

Ontspannen en gemoedelijke sfeer, goede voorlichting, goede behandeling, zeer netjes en keurig behandeld. Heb al 2 mensen deze clinic aanbevolen, 1 komt er in november, ook voor ooglid correctie, zal iedereen deze clinic aanraden
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Ulft - september 29, 2021
10

Professioneel

Ben bij een andere kliniek geweest maar qua uitleg geen goed gevoel erover. Ben verder gaan kijken en kwam bij Ivy uit.
Ben blij dat ik hier behandeld ben.

Zeer tevreden.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Winterswijk - september 29, 2021
9

Professioneel en cliëntvriendelijk

Tot nu toe erg goed geholpen, ook nadat er onvoorziene en onverwachte complicaties zijn.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Wachtmeester - september 29, 2021
10

Prettig

Erg prettig ontvangst bij binnenkomt en uitleg behandeling was rustig en duidelijk.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Wageningen - september 29, 2021
10

Alles positief en zeer tevreden!

Behandeling is heel goed gegaan! Nu genezen maar het resultaat is al heel goed zichtbaar!
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Apeldoorn - september 29, 2021
8

Prima

Goed, resultaat kan ik over 1 week zeggen
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Doetinchem - september 29, 2021
8

Fijne intake

Goede rustige en duidelijke uitleg bij mijn intake gesprek. Genoeg tijd voor vragen. Ze nam alle tijd en gaf me veel vertrouwen. Heb gelijk een afspraak gemaakt.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Wijhe - september 28, 2021
10

Sublieme cliëntbenadering, definitieve resultaat over drie mnd maar nu al erg blij!

Vanaf de intake ('s-Hertogenbosch) met eerlijke informatie, de bereidheid en inspanning om een passende datum voor de ingreep te zoeken, de ingreep zelf (in Westervoord) en het verwijderen van de hechtingen ('s-Hertogenbosch) een hele positieve ervaring.

In Westervoort werd bij twijfel de collega-arts erbij gevraagd om mee te kijken. Die kwam direct. Het bloedvat dat hardnekkig bloed bleef vergieten bracht Janneke noch Nikki van slag; met moed, beleid en trouw werd het vat gedicht. Vanmorgen naar 's-Hertogenbosch om de hechtingen te verwijderen: dat lukte altijd, behalve vanmorgen 😉 Ook nu werd er gewoon een collega bij gevraagd die direct kwam en de dwarse hechting de baas werd. Let wel: Dat een en ander minder soepel verliep dan verwacht heeft niets te maken met de deskundigheid van behandelaars. De manier waarop het werd opgelost echter wel! Heel erg te spreken over de gang van zaken tot nu toe; het eindresultaat is nog niet helemaal duidelijk maar ik merk nu al wel flink verschil.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Eethen - september 28, 2021
10

Hoede behandeling en persoonlijke benadering

Prima behandeling en heel prettige mensen
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Arnhem - september 28, 2021
9

Gewoon goed

Voor de behandelingen die ik heb ondergaan heb ik goede uitleg gehad vooraf. Over het resultaat ben ik zeer tevreden.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Nijmegen - september 28, 2021
9

Een positieve ervaring met een mooi resultaat

Goede realistische voorlichting. Deskundige begeleiding en een operatie die erg meeviel.
Na afloop prima praktische adviezen mee naar huis. Bij het verwijderen van de hechtingen al een zichtbare verbetering.
Ben erg tevreden en blij dat ik de ooglidcorrectie bij Ivy Clinics heb laten uitvoeren.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Nijmegen - september 28, 2021
10

Zeer prettig

Duidelijke uitleg en ze nemen daadwerkelijk de tijd daar waar andere klinieken dit niet doen.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amsterdam
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Amsterdam - september 28, 2021
10

zeer goed

Helemaal tevreden over het resultaat. Werd snel geholpen en uitleg was duidelijk
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Arnhem - september 28, 2021
10

Geweldig

Super goede begeleiding tijdens de ingreep!
Intake gesprek ook als zeer prettig ervaren goed geluisterd naar mijn wensen en angsten!
Nazorg ook super!
Al met al goeie ervaringen!
Een aanrader
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Velsen/Zuid - september 27, 2021
10

Fijne kliniek

Voor ooglidcorrectie geweest. De ingreep is me erg meegevallen. Duidelijke uitleg over wat ze gaan doen. Vandaag hechtingen eruit en kan nu al zien dat het helemaal goed gaat komen. Ik ben nu al blij met het resultaat.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Ede - september 27, 2021
8

Laag drempelig

Fijne medewerkers, prettige behandelingen. Helaas is telefonisch contact lastig.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Peeling
- Doesburg - september 27, 2021
8

Hele goede ervaring

Goede ontvangst ,

Gratis voorlichting gesprek was erg prettig.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- DE KWAKEL - september 27, 2021
10

Top!

Janneke is n topper zoals iedereen daar is ga nergens anders heen
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Arnhem - september 27, 2021
9

Profesionele benadering

Zowel bij de chirurg behandeling ooglidcorrectie als bij de huidtherapeut vetbultjes weghalen helder en duidelijk aangegeven wat zij doen en ook de nabehandelijk is top.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Leusden - september 27, 2021
10

Goed geïnformeerd en geholpen

Goed geïnformeerd en geholpen
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? nvt.
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Uithoorn - september 27, 2021
10

Zeer deskundig en vriendelijk

Ontzettend vriendelijk en deskundig. Ook zeer belangrijk dat je als persoon wordt gezien en niet als nummer. Heel eerlijk over wat wel of niet te doen, ik kom zeker hier weer terug.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Limburg - september 24, 2021
8

Fijn gesprek!

Ik had een consult afspraak voor Botuline/Botox. Het gesprek was erg fijn! Er werd duidelijk uitgelegd wat voor soort behandeling het is, wat voor zones er voor mij van toepassing zijn en hoe het zit met de nazorg. De dokter was erg vriendelijk en het gesprek was ook niet te formeel, waardoor ik me ook op mijn gemak voelde. Over de behandeling, en het resultaat, kan ik uiteraard nog niks over zeggen.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amsterdam
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Amsterdam - september 24, 2021
10

alles liep mooi

goede voorlichting
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Aalten - september 23, 2021
8

Zeer goed

Heel fijn. Alles wordt goed uitgelegd tijdens de behandeling. Goede zorg wordt er geboden. Zeer vriendelijk. Je voelt je echt op je gemak.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Velp - september 23, 2021
10

Goede voorlichting en persoonlijk!

Vriendelijk personeel, persoonlijk en professioneel advies.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Arnhem - september 23, 2021
9

Fijne ervaring met de heer N. Adamo

Fijne arts , geen wachttijden een nette en fijne praktijk om naar toe te gaan .
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Rheden - september 23, 2021
10

Vakkundig en in een prettige behandelkamer

Vakkundige ingreep, prettige sfeer, goede uitleg.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Sprang-Capelle - september 22, 2021
8

Fijne ontvangst

Niets te melden
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Arnhem - september 22, 2021
9

Top

Netjes beleefd en eerlijk advies.. en natuurlijk mooi
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Duiven - september 22, 2021
9

Fijne en eerlijke voorlichting wat betreft intake gesprek

Fijne prettige ķliniek waar je heel persoonlijk wordt behandeld.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Tolkamer - september 22, 2021
10

Zeer vakkundig en servicegericht!

Ik ben zeer positief over Ivy en ik zal het zeker bij iedereen aanbevelen!
Bedankt voor de goede zorgen!
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Apeldoorn - september 22, 2021
10

Voor informatie, kennis en uitvoering bovenooglidcorrectie GEWELDIG

Tijdens het vrijblijvende gesprek werd ik uitstekend geïnformeerd en kon ik ook vragen stellen.

Voorafgaande aan de ingreep (bovenooglidcorrectie) volgde er nog een korte uitleg om vervolgens heel kundig de metingen (aftekenen) te doen. Tijdens de ingreep werd er steeds verteld wat en hoe, heel prettig. Net zo prettig als tijdens de ingreep er werd gesproken over alledaagse dingen, fijn ook voor de afleiding. Top gedaan Janneke en assistenten!!!
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Bemmel - september 22, 2021
9

Deskundige begeleiding en behandeling

Ik ben deskundig en professioneel behandeld qua voorlichting en behandeling
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- ULFT - september 22, 2021
10

prima

goede uitleg en fijn geholpen
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Zevenaar - september 22, 2021
10

Onzettend fijne en persoonlijke service met een lach.

Altijd aangenaam !
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Amsterdam - september 21, 2021
9

Persoonlijke benadering en geweldig resultaat

Het voortraject is zorgvuldig doorlopen, de behandeling deskundig uitgevoerd en het resultaat boven verwachting.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- IJmuiden - september 21, 2021
10

super tevreden

Dit is mijn tweede keer voor een behandeling bij Ivy Clinics en ben echt tevreden ze weet precies wat je nodig hebt erg tevreden over en ik kom zekker nog een keer terug
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Den Bosch - september 21, 2021
10

Zorgvuldig en vriendelijk.

Goede voorlichting en persoonlijk benadering.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- 'S-HERTOGENBOSCH - september 21, 2021
10

Rustige ontspannen sfeer,voelde me meer dan welkom.

Fijne zorgzame behandeling,vriendelijke medewerkers.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Arnhem - september 20, 2021
10

Super kundig personeel

Ben er super geholpen
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Tiel - september 18, 2021
10

Mooie kliniek

Fijne ervaring ging voor Botox en is prima gegaan
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Didam - september 18, 2021
9

Geweldig

Vriendelijke medewerkers, nemen de tijd voor je, zeer professioneel! Eerste keer lippen opvullen en ik ben zeker enthousiast. Pijn was minimaal door de verdovende gel, was meer vervelend dan pijnlijk. Een klein blauw plekje dat was op dag 4 al weg. Dag 4 vond ik mijn lippen ook het mooist, inmiddels is het wat meer gesetteld en is het volume ook iets minder maar nog steeds prachtig. Ik zie uit naar de vervolg afspraak, er was nog een beetje filler over dat ook nog gebruikt kan worden. Ik vind het al met al zeer de moeite waard en ben vast van plan het nogmaals te doen als de filler weer verdwenen is. Het is natuurlijk maar een tijdelijk effect maar ik heb er hopelijk toch een maand of 8 zeker plezier van. Echt top!
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- ‘s-Hertogenbosch - september 17, 2021
10

Uitstekend

Ik kan niet anders zeggen dat ik super tevreden bent over de mensen die daar werken en met name Janneke die bij mij de ooglid correctie heeft gedaan. Ik ben er heel blij mee!
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- IJzendoorn - september 17, 2021
10

Top clinic

Super kliniek lieve en behulpzaam personeel goede uitleg en nazorg
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Schaijk - september 16, 2021
10

Top zaak met een top service

Ik ben zeer positief over Ivy en ik zal het zeker bij iedereen aanbevelen.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Doetinchem - september 16, 2021
10

Geweldige ervaring!

Deskundig en heel vriendelijk personeel
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Kaatsheuvel - september 16, 2021
8

Zorgzaam en deskundig

Geduld,alle tijd,niet gejaagd,deskundig.kopje koffie erbij.kan het eindresultaat nu nog niet beoordelen
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Zutphen - september 16, 2021
10

Mooie open blik!

Ivm de Corona maatregelen heb ik de intake via beeld bellen gedaan, wat prima was! Daarnaast stond er veel informatie op de site. De behandeling zelf viel me enorm mee! De arts wist me gerust te stellen en eigenlijk voelde ik er weinig van. Na de behandeling heb ik weekje bont en blauw gezien, maar de genezing ging heel voorspoedig! Het vervelendste was het irritante gevoel door de hechtingen vlak voordat ze eruit gingen. Ik ben heel blij met het eindresultaat! Geen littekens, alleen een mooie, open blik!
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Almere - september 16, 2021
10

Uitstekend

Altijd weer fijn om langs te gaan, duidelijk goed verzorgd en schoon
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- ARNHEM - september 16, 2021
9

Zeer professioneel!

De medewerkers binnen Ivy clinics zijn, stuk voor stuk, perfectionisten! Men levert goed 'werk' af...., zonder een centje pijn. Overweeg je een correctie? Deze kliniek is een absolute aanrader!
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Arnhem - september 16, 2021
9

Professioneel

Tot nu toe ben ik tevreden over mijn ooglid correctie, de ingreep verliep goed en ook de nazorg was uitstekend. Over het uiteindelijke resultaat kan ik op dit moment nog niet veel zeggen, het is pas een week geleden dat de ooglidcorrectie heeft plaats gevonden…
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Renkum - september 15, 2021
10

Top

Ben nog wel herstellende bezig met de littekencreme
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Amsterdam - september 15, 2021
10

Heel fijn contact en goede behandeling

Prettig contact, goede voorlichting en blij met het resultaat!
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Velp - september 14, 2021
10

professionele behandeling

Heldere uitleg over de behandeling.
PlexR behandeling gehad en het resultaat is heel goed.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Duiven - september 14, 2021
9

Super kliniek!

Ik ben zeer tevreden over de intake, voorbereiding, behandeling en nazorg. Het resultaat is naar wens.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Berkel-Enschot - september 14, 2021
10

Persoonlijke hulp op maat!

-
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Den Bosch - september 14, 2021
10

Goed en betrouwbaar

Goede en professionelle behandeling
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Amstelveen - september 13, 2021
10

Prettig, professioneel en mooi resultaat

Zie hierboven
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Wesepe - september 12, 2021
10

Top

Hele fijne artsen en verpleegkundigen in Westervoort. Ze nemen al je vragen serieus! Daarnaast is er ruimte en tijd om de behandeling rustig te ondergaan.
Ik kom er met heel veel plezier!
Dank jullie allen voor de goede zorgen!

Groet Miriam
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Arnhem - september 10, 2021
8

Echt een aanrader!

Prettig en deskundig geholpen
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Doetinchem - september 10, 2021
10

De kliniek gaf me een goed en geruststeld gevoel

Mooie en nette kliniek, fijne ontvangst met lekkere koffie en goede uitleg over de ingrepen en behandelingen.

Er wordt goed de tijd voor je genomen.
Ik kan nog natuurlijk nog niets zeggen over het resultaat van de ingreep en behandeling want die moet ik nog ondergaan, maar ik heb er zéker vertrouwen in.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Nijmegen - september 10, 2021
10

Professioneel

Keurige clinic, goede uitleg en behandeling, zeer tevreden.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Rosmalen - september 10, 2021
10

fijne geruststellende mensen werken er!

Duidelijke uitleg vooraf en tijdens de behandeling waren de mensen om mij heen erg geruststellend en vriendelijk, ze hielden mij goed in de gaten.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Zevenaar - september 10, 2021
8

Relaxt geholpen

Ontspannen en profesioneel geholpen
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- arnhem - september 10, 2021
9

Kundig en Klantvriendelijkheid

In Westervoort heerst een prettig zakelijke sfeer bij alle medewerkers die ik heb ontmoet van Janneke tot Ankie en alle anderen tonen kennis en kunde die kan wedijveren met de Bergman Club.
De prijs/kwaliteitverhouding is goed maar niet verder verhogen zou in eigen voet schieten kunnen worden.
Alle lof voor het team in Westervoort.

P.s.
De koffie presentatie mooi en smaakvol.
Vergeet niet de mensen die een zoetje (Hermesetas) prefereren.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Ede - september 9, 2021
9

Heel tevreden

Het resultaat mag er wezen zeker het geld waard
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Amstelveen - september 9, 2021
10

Zeer tevreden

Zeer tevreden
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Hattem - september 9, 2021
8

Prima

Goede voorlichting zonder sturing in bepaalde richting.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Microneedling
- Driessen - september 9, 2021
10

Secuur, vriendelijk, klantgericht

Vooraf zeer duidelijke informatie over de ingreep. Janneke, de arts, is zeer nauwkeurig. Meten, kijken, nog eens meten. Geruststellend onder de ingreep. Legt uit wat je wilt, of leidt je af met een gesprek.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Halle - september 9, 2021
10

Ik ben ontzettend tevreden met de service van Ivy Clinics

Onlangs heb ik een lipolaser en liposuctie behandeling van de onderkin ondergaan. De procedure verliep snel en zonder problemen. Ook het herstel thuis gaat prima. Ik was na twee weken wel bang dat ik een infectie had opgelopen. Ik ben toen direct erg goed geholpen door Ivy Clinics. Uiteindelijk was er gelukkig helemaal niks aan de hand! Het is fijn om bij zorgen direct zo serieus genomen te worden, ook al waren mijn zorgen achteraf gezien niet nodig. Ik ben heel blij dat ik voor deze ingreep voor Ivy Clinics heb gekozen.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Liposuctie
- Rotterdam - september 7, 2021
10

Fantastisch

Ik werd goed ontvangen, goede voorlichting en tijdens de operatie werd ik goed begeleid.

Ze vertelde wat ze gingen doen en wat ik ervan kon verwachten.

Ben zeer tevreden met het eind resultaat.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- HAAFTEN - september 7, 2021
7

Prima

Goed geholpen , aardige mensen.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Ede - september 7, 2021
9

zeer tevreden

deskundig eerlijk en zeer vriendelijk advies
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Doesburg - september 7, 2021
10

Super!

Er werd alle tijd genomen voor mijn vragen. Heel fijn en eerlijk advies gekregen. Mooie kliniek en heel fijne en professionele medewerkers!
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Nijmegen - september 6, 2021
8

Professioneel

Heb de fronsrimpel laten behandelen met Botox

Nu 2 weken geleden, maar nog steeds verdikking op de gespoten plekjes en had/ heb kleine ontstekingjes waar er gespoten was
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Zutphen - september 5, 2021
10

Geweldig

Hele fijne benadering en goede arts. Janneke is de beste
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Gaanderen - september 4, 2021
10

Duidelijk vriendelijk

Stressvol naar binnen maar alles werd duidelijk verteld, vriendelijk en geruststellend
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Giesbeek - september 4, 2021
10

Uitstekende kwaliteit

Ivy clinics geeft een eerlijk advies, als een behandeling beter uitgesteld kan worden zullen ze daar voor gaan met een goede beredenering.
Er wordt goede nazorg geleverd.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Bemmel - september 4, 2021
10

Geweldige behandeling

Geweldig en zorgvuldig.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Giesbeek - september 4, 2021
8

Tot nu toe prima

De laatste behandeling is te kort geleden om het resultaat te beoordelen
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Huissen - september 3, 2021
8

Hele fijne arts

De arts neemt echt de tijd voor je en legt goed uit wat haalbaar is en hoe het aan te pakken
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Beverwijk - september 3, 2021
10

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Elke keer als mijn man en ik bij jullie komen voor een botoxbehandeling valt de vriendelijkheid, tijd, aandacht weer op!
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Zeddam - september 3, 2021
10

Precies wat ik wilde

Heldere uitleg over mogelijkheden en behandeling. Resultaat prima
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- 's-Hertogenbosch - september 2, 2021
10

Hele fijne clinic

2 weken terug een bovenooglidcorrectie gehad alles goed verlopen. Ben nu al blij met dit resultaat. Alleen t litteken is nog vrij dik. Maar dat heeft tijd nodig.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Doornenburg - september 2, 2021
10

Deskundig, vriendelijk en attent!

Personeel is erg vriendelijk, deskundig en heel attent. Je voelt je er snel op je gemak.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Deventer - september 2, 2021
10

Net en verzorgd

Vriendelijk ontvangen, mooie lokatie
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Den Haag - september 2, 2021
10

Super service

Ik ben mega fijn geholpen en een super professionele aanpak. Lekker snel en 0 pijn!
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Amstelveen - september 2, 2021
10

Uitstekend!

Deskundig en professioneel behandeld. Zeer tevreden met het resultaat.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Rosmalen - september 2, 2021
10

Professioneel, maar ook gezellig, leuk team!

Ik was gisteren voor het eerst in Westervoort voor een behandeling. Ik ben erg tevreden. Een leuk team, en een professionele behandeling door Dr. Adamo. Ik blijf klant vanaf nu. Dankjewel.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Zeddam - september 2, 2021
9

Zeer tevreden

Mooie plek.
Fijne mensen.

Goede service.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Westervoort - september 2, 2021
10

Vakkundig, goede uitleg en aandacht

Ik voelde me meteen goed bij Ivy clinics. Alle medewerkers zijn heel vriendelijk en gezellig en hebben voldoende aandacht voor je. De uitleg over de ingreep was heel goed. De ingreep zelf verliep voorspoedig en relaxed. De week erna heb je wat ongemak, maar al met al viel het me reuze mee en ik ben erg blij met het resultaat!
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Driel - september 1, 2021
8

deskundig en vriendelijk

Goed gevoel bij vanaf het begin, deskundig en vriendelijk.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Arnhem - september 1, 2021
10

Perfect

Eerlijk en deskundig advies! Ik had iets in me hoofd maar dat werd afgeraden, Dus met wat Botox ben ik al super blij.. super eerlijk advies gekregen.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Nijmegen - september 1, 2021
8

Prima

Prima kom er al jaren
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Netterden - september 1, 2021
10

Moment van intake tot aan het verwijderen van de hechtingen, van mijn ooglid correctie, alleen maar

Ik wilde al erg lang een ooglid correctie. Uiteindelijk na heel lang googlen, op Ivy clinics uitgekomen. Mijn gevoel vanaf de intake was al erg goed. Lekker huiselijk en zeer vriendelijke en losse benadering. De ingreep is hartstikke goed gegaan. Janneke Gilden is een top arts, erg aardig en zeer nauwkeurig in haar werk. Ook het andere personeel is top. Ik zou iedereen een ooglid correctie aanbevelen bij Ivy clinics.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Beuningen - augustus 31, 2021
10

Geweldig!

Dit keer naar een andere arts geweest voor mijn lipfillers. Het was iets pijnlijker, maar door een iets andere manier van prikken heb ik het idee dat het beter zichtbaar is. Ik ben zeer tevreden!
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Zutphen - augustus 30, 2021
10

weg met die zakken onder mijn ogen

het lijkt allemaal eng om te gaan maar voor de arts lijkt t een makkie. Alles prima uitgelegd en prima verlopen. Hopelijk in November nog even bijwerken. En dat valt dan allemaal onder de behandeling! Top!
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Wassenaar - augustus 30, 2021
10

Passende oplossing

Kliniek als “third” opinion bezocht en nadat er goed naar mijn wensen en verwachtingen was geluisterd een plan van aanpak gemaakt. Alles naar tevredenheid, een echte aanrader en voor herhaling vatbaar.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Cuijk - augustus 29, 2021
10

Geweldig

Gastvrij ontvangen, duidelijke uitleg over de behandeling, hele fijne arts die de ingreep perfect heeft uitgevoerd in een prettige omgeving met een relaxte sfeer. Ik ben super blij met het eind eind resultaat. Ivy Clinics bedankt !
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Ede - augustus 27, 2021
10

Heel positief

Het is een hele mooie clinic, dit straalt vertrouwen uit. Vriendelijk en vakkundig personeel. Ik zal het zeker aanbevelen.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- HUISSEN - augustus 26, 2021
9

Ik ben zeer tevreden!

Zeer zorgvuldige, vriendelijke behandeling gehad. Kan iedereen deze clinic aanraden!
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Zutphen - augustus 26, 2021
10

Super

Hele fijne ervaring. Hygiënisch, fijne service en kundige vriendelijke mensen. Daarbij ben ik ook erge tevreden met het resultaat. Ik kom zeker terug.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? nvt.
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Lelystad - augustus 25, 2021
10

Vriendelijke service en goede behandeling

Stap voor stap de behandeling doorlopen, heel professioneel.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Amsterdam - augustus 25, 2021
9

Vakkundig en prettige behandeling.

Na een heldere en vriendelijke intakegesprek heb ik een boven
ooglidcorrectie laten uitvoeren. Zoals verwacht is het resultaat door de professionele uitvoering heel mooi geworden. Goede begeleiding en geen complicaties.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Nijmegen - augustus 24, 2021
10

Perfect!!

netjes, alle tijd voor je , goede uitleg en voelde me er meteen op mijn gemak
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- s-Heerenberg - augustus 24, 2021
10

Deskundig, goed advies en top resultaat!

Na een duidelijk advies tijdens de intake, ben ik super geholpen tijdens de ingreep en ook naderhand.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Westervoort - augustus 24, 2021
10

Uitstekend

Vriendelijk personeel en op gerust gesteld
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Vlijmen - augustus 24, 2021
10

Uit stekend

Uit stekend geholpen en heel vriendelijk
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Ede - augustus 24, 2021
10

Eerlijk, vertrouwd en hygiënisch

Erg tevreden met het resultaat. Ook een zeer goede nacontrole.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Nijmegen - augustus 23, 2021
10

Geweldig

Hele fijn geholpen met zeer goede uitleg en uiteindelijk een heel mooi resultaat..
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Ijzendoorn - augustus 23, 2021
8

Prettig en goed geholpen.

Er werd de tijd genomen om vragen te beantwoorden, er wordt indien nodig advies gegeven en vervolgens ben ik naar tevredenheid behandeld.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Amsterdam - augustus 23, 2021
9

vakkundigheid

leuk team, wat goede ervaring heeft en dat merk je aan alles
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Rheden - augustus 23, 2021
8

Professioneel, kundig en goede informatie.

Vorige week heb ik een ooglidcorrectie ondergaan. De intake en de ingreep verliepen allebei vlekkeloos.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Schiedam - augustus 23, 2021
10

Een ingreep die uiteindelijk mee viel door de goede handen en fijne sfeer

Ik ben tevreden, de ingreep was informeel en niet spannend en viel erg mee, het personeel was vriendelijk, het interieur fijn en sfeervol, het herstel ging snel! Alleen beetje jammer dat ik de tube litteken crème a €20,- zelf moest betalen..
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Ede - augustus 23, 2021
10

Professioneel, aardig en betaalbaar

Ik kom hier al jaren 2x per jaar voor mijn Botox behandeling om de frons in mijn voorhoofd te behandelen.
Altijd persoonlijke interesse en hij neemt alle tijd voor je.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? nvt.
- Westervoort - augustus 21, 2021
10

Geweldig!

Zeer vakkundig en ze nemen de tijd voor je.
Ben helemaal niet blauw geweest.
TOP!!
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Duiven - augustus 20, 2021
10

Heel goed

Voorlichting en behandeling super personeel zeer vriendelijk
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Hengelo gld - augustus 20, 2021
10

Mooi resultaat

Goed geholpen (liposuctie en lipolaser onderkin) met mooi resultaat !
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Liposuctie
- 'S-HERTOGENBOSCH - augustus 20, 2021
9

Klantvriendelijk en professioneel

Ben heel tevree over het resultaat. Voel me gezien en goed geholpen.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Arnhem - augustus 20, 2021
10

Uitstekende behandeling en nazorg

Goede voorlichting en behandeling. Ik kon redelijk snel ook terecht. Nazorg was ook uitstekend.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Nijmegen - augustus 20, 2021
10

Heel deskundig geholpen.

Fijn team. Vriendelijk. Profesioneel.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- ‘S-Hertogebosch - augustus 19, 2021
10

Top! Zeer professioneel en vriendelijk.

Al mijn vragen werden geduldig en goed beantwoord. Voelde mij erg op mijn gemak en goed geïnformeerd. Werd zeer vriendelijk geholpen en ben super tevreden met het resultaat.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amsterdam
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Amsterdam - augustus 19, 2021
9

Keurig bedrijf, aan alles is gedacht!

Ik kwam binnen voor een intake gesprek en werd ontvangen met een kopje koffie.

Ik werd goed voorgelicht en voorbereid op de ingreep en kreeg voldoende documentatie mee om ook mezelf voor te bereiden en om na te lezen.
De ingreep stelde niks voor en ging gemoedelijk in ontspannen sfeer.
Ook het verwijderen van de hechtdraad verliep vlekkeloos terwijl dat het pijnlijkst van alles zou zijn.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Beneden Leeuwen - augustus 19, 2021
10

Zeer deskundig en vriendelijk.

Ik heb het als zeer goed ervaren. Prima uitleg, vriendelijke mensen. Kwamen mij als zeer deskundig over.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Emmerich Am Rhein - augustus 19, 2021
9

Super blij met mijn ooglidcorrectie

Fijne organisatie, super blij met mijn ooglidcorrectie. Vriendelijk en vakkundig personeel. Uitleg was duidelijk en het is heel mooi geworden.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Aalsmeer - augustus 19, 2021
10

Top Kliniek

Prettige ontvangst, mooie receptie

Kundige artsen
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Arnhem - augustus 19, 2021
8

duidelijke uitleg en vriendelijk

Ik ben erg blij dat ik daar naar toe ben gegaan.
De mensen die daar werken zijn kundig ,vriendelijk en geven goede uitleg met wat ze gaan doen.

Het is nu ruim een week geleden dat ik ben behandeld en ik zie zelf al een goed resultaat.

Super dank jullie wel.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Duiven - augustus 18, 2021
9

goed en vakkundig geholpen

prettige manier van werken, goede uitleg, fijne sfeer, ontspannen aanpak en een fijne plek.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Sleeuwijk - augustus 18, 2021
9

Fijne ervaring

Snelle behandeling , professioneel, fijne ontvangst.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amsterdam
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling
- Zoetermeer - augustus 18, 2021
10

Heel goed

Prettige sfeer, alle tijd om dingen te bespreken, persoonlijke aandacht en kleinschalig. Heel goed bevallen.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Heesch - augustus 18, 2021
10

Heel professioneel en geweldig❤️

Ik vond het erg spannend, maar het viel reuze mee. Marianne stenstra steld je op je gemak samen met haar assistente heeft ze me door de operatie heen geholpen. Geen centje pijn. Mijn ogen zien er nu al prachtig uit, de hechtingen mogen er volgende week uit, ik ben erg benieuwd naar het resultaat. Bedankt Marianne Stenstra voor dit nu al mooie resultaat. Ik zou het zo weer laten doen.❤️
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Tilburg - augustus 18, 2021
10

Gewoon goed

Perfect
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Anders
- Liempde - augustus 17, 2021
10

Geweldig

Goede info en een zeer op en top kundige arts, personeel allemaal heel aardig. Het resultaat van mijn bovenlid oog correctie ziet er geweldig goed uit. Ben er zo blij mee.
Deze clinique is een echte aanrader.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Almere - augustus 16, 2021
9

Echt helemaal top

Een aanrader, ik ben erg tevreden
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics 's Hertogenbosch
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Berghem - augustus 14, 2021
10

Klantvriendelijk en deskundig

Ik ben klantvriendelijk ontvangen en deskundig geholpen. Er is ook een goede nazorg.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie
- Herpen - augustus 13, 2021
10

Erg prettig

Erg prettige kennismaking en kundige behandeling
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers
- Doetinchem - augustus 13, 2021
1544 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

Ontvang 10% of 20% korting!

 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een fijne welkomstkorting van 10% op alle producten in onze webshop of ga voor een heerlijke wellness facial met 20% korting in één van onze klinieken!