Rimpels in het gezicht
Rimpels in het gezicht

Rimpels in het gezicht

 

Vanaf je 25e levensjaar nemen collageen en elastine in de huid af. Het kan zijn dat de eerste tekenen van huidveroudering dan zichtbaar worden. Mocht jij je storen aan deze rimpels dan helpen de specialisten van Ivy clinics jou graag verder.

 

In het gezicht zien we meerdere vormen van huidveroudering:

 

 

Statische rimpels, plooien en volumeverlies ontstaan doordat de vetcompartimenten onder je huid in volume afnemen en de huid minder elastisch wordt. Daardoor zie je dat er ineens plooien ontstaan of rimpels die eerder niet zichtbaar waren. Denk hierbij aan de neus-lippen plooi, marionettelijnen of hamsterwangetjes.

 

Dynamische rimpels ontstaan doordat je veelvuldig dagelijks je spieren aanspant. Wanneer je huid wat minder elastisch wordt in de loop der jaren kan het zijn dat deze rimpels niet meer alleen zichtbaar zijn wanneer je bijvoorbeeld boos kijkt, maar zich ook in rust tonen. Dit zie je bijvoorbeeld bij de kraaienpootjes, de fronslijnen of voorhoofdslijnen.

 

Ook de conditie van je huid zal in de loop der jaren veranderen. Zonschade zorgt voor verkleuringen, je poriën kunnen beter zichtbaar worden en er kunnen fijne lijntjes ontstaan bijvoorbeeld op je wangen wanneer je lacht.

 

Ivy clinics heeft een heel breed aanbod aan mogelijkheden om jou hierbij te helpen zoals injectables, lasers, peelings, skincare en chirurgie. Als één van de weinige klinieken in Nederland heeft Ivy clinics namelijk meerdere behandelaren onder één dak. Van schoonheidsspecialistes tot BIG geregistreerde huidtherapeuten, van gecertificeerde cosmetisch artsen KNMG tot aan dermatologen en cosmetisch chirurgen.

 

Filler en botox zones

In een gratis en vrijblijvend adviesgesprek maken onze specialisten een analyse van jouw huid, bespreken waar jij je aan stoort en kijken vervolgens samen met jou welke behandeling het beste past bij jouw wensen, lifestyle en budget.

 

  • Ivy clinics wordt beoordeeld met een 9,4 in ruim 2000 onafhankelijke reviews
  • 99% van alle klanten zou Ivy clinics aanbevelen aan kennissen of familie
  • Ivy clinics biedt zeer hoge kwaliteit en gecertificeerde behandelaren

 

Wil jij eens vrijblijvend in gesprek gaan met een van onze artsen of huidtherapeuten? Meld je dan snel aan voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Heb je een vraag?
Bel direct: (088) 800 76 54
Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00 Zaterdag en avonden: op afspraak Vrijblijvend consult Afspraak maken

Resultaten

Ivy’s specialisten

Dr. Natale Adamo

Drs. Natale Adamo

Natale is al werkzaam als cosmetisch arts sinds 2009 en zeer bedreven in het uitvoeren van injectables. Hij heeft zich gespecialiseerd in cosmetische chirurgie zoals ooglidcorrecties (zowel boven als onder) liposucties (lichaam en gelaat), lipofilling en chirurgische ingrepen zoals oorlelcorrecties en oorlelverkleiningen.

 

“Cosmetische geneeskunde is echt mijn grootste passie. Ik vind het heel erg fijn om mensen te kunnen helpen bij het aanpakken van eventuele onzekerheden en zo samen de puntjes op de i te zetten. Door mijn jarenlange ervaring in het uitvoeren van injectables en cosmetische chirurgie ben ik zeer bekwaam en sta ik niet snel ergens van te kijken. Door deze rust kan ik mij ook vooral richten op het persoonlijk contact met mijn cliënten, zeker tijdens langere operaties. Dat maakt dit vak zo leuk.”

 

Naast zijn werk bij Ivy clinics is Natale ook actief betrokken bij de domeingroep chirurgie binnen de NVCG en heeft hij ook een rol bij de SOCG (opleiding cosmetische geneeskunde). Daarnaast is hij opleider voor de nieuwe generatie Cosmetisch Artsen KNMG.

 

Hij is co-auteur van verschillende richtlijnen binnen de cosmetische chirurgie en was ook betrokken bij de totstandkoming van het ‘Kwaliteitskader Cosmetische Geneeskunde’.

 

Publicaties:

NVCG Magazine December 2019

nvcg-keurmerk
Marianne Stenstra

Drs. Marianne Stenstra

 

Marianne studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en behaalde haar Artsexamen in 2014. Hierna heeft ze onderzoek gedaan in Washington D.C. (VS) en werkervaring opgedaan binnen de chirurgie.

 

Sinds een aantal jaar werkt zij als cosmetisch arts, waarin zij haar passie heeft gevonden. Een natuurlijk resultaat staat voor haar centraal.

 

“Het mooiste vind ik om iemand heel blij te maken met een subtiele aanpassing, waardoor iemand weer kan uitstralen hoe hij of zij zich van binnen voelt.”

 

Marianne is sinds 2020 werkzaam bij Ivy clinics en gespecialiseerd in injectables (botuline, hyaluronzuurfillers, collageenstimulerende fillers) en daarnaast voert zij veel bovenooglidcorrecties en onderooglidcorrecties uit. Daarnaast is Marianne locatiemanager van Ivy clinics Den Bosch en werkt zij zodoende nauw samen met de huidtherapeuten en doktersassistenten.

Klinieken

Locaties

Ivy clinics Amstelveen

Ivy clinics Amstelveen

Handelsweg 59
1181 ZA | Amstelveen

Maandag - vrijdag: 09.00 - 19.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Westervoort

Ivy clinics Westervoort

Kerkstraat 1
6931 DR | Westervoort

Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Den Bosch

Ivy clinics 's-Hertogenbosch

Vughterstraat 171
5211 GB | 's-Hertogenbosch

Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Amsterdam

Ivy clinics Amsterdam

Westeinde 4
1017 ZN | Amsterdam

Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7