Stylage Hydro Behandeling

Met de Hydro behandeling geef je de huid een opfrisser op een natuurlijke manier. Je voegt geen volume maar puur en alleen hyaluronzuur toe. Door puur hyaluronzuur middels de 5 point technique te injecteren wordt het hele gelaat geboost en gehydrateerd. Het resultaat: een stevige, stralende huid met zichtbaar minder fijne lijntjes.

Ik wil graag meer informatie
Adviesgesprek aanvragen

Op beiden helften van het gezicht wordt op vijf strategische plekken een kleine hoeveelheid puur hyaluronzuur geïnjecteerd. Het hyaluronzuur zorgt ervoor dat de huid van binnenuit herstelt.

Om een optimaal resultaat te behalen, is het mogelijk de behandeling na een maand te herhalen. Zo hou je tot 9 maanden plezier van het resultaat.

In totaal ben je ongeveer 30 minuten binnen. De behandeling duurt ongeveer 10 minuten.

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die zorgt voor stevigheid en hydratatie van je huid. Stylage hydro is een pure vorm van hyaluronzuur en zorgt dus voor een natuurlijke boost. Deze stof is bewezen veilig en wordt toegediend door zeer ervaren cosmetisch artsen. Na de behandeling kun je direct weer naar huis.

Zoals bij elke cosmetische ingreep zijn er kleine risico’s bij deze behandeling. Deze zal de arts met je doorspreken tijdens het intakegesprek.

Prijzen zijn altijd inclusief consult en controle.

Stylage Hydro - één behandeling
€275,00
2 ml
Stylage Hydro - twee behandelingen
€500,00
Pakket - 4 ml
BEKIJK ANDERE BEHANDELINGEN
liquid facelift
filler behandeling
correctiebehandelingen
chemische peeling