Update : Ivy clinics sluit tijdelijk tot 28 april haar vestigingen. Klik voor meer info
synergie-skin
synergie-skin

Synergie Skin

 

Cosmeceutical Skincare op het hoogste niveau. Ivy clinics werkt met verschillende huidproducten waaronder Synergie Skin. Dit merk past perfect bij onze kernwaarden met betrekking tot duurzaamheid. Synergie Skin staat namelijk bekend om haar clean science filosofie.

 

Clean Science betekent dat alleen de allerbeste en meest zuivere ingrediënten worden gebruikt om deze cosmeceuticals te ontwikkelen. Het beste uit de natuur gecombineerd met het beste uit de wetenschap. Op deze manier breng je je huid in topconditie.

 

Synergie Skin Cosmeceuticals hebben een ongekend hoge concentratie aan werkstoffen, dringen diep door in de huid en zorgen daardoor voor indrukwekkende huidverbetering. Door de juiste ingrediënten te combineren in een dagelijkse huidverzorgingsroutine, werkt de huid doelgericht aan verbetering van binnenuit.

Of bel direct: (088) 800 76 54

Maandag – Vrijdag: 09:00 – 21:00

Zaterdag: 09:00 – 17:00

Behandeling door ervaren specialisten
Je huid in optimale conditie
Klinieken in Den Bosch en Westervoort

Clean Science ®

Het hart van Synergie Skin

De cosmeceutische producten van Synergie skin worden door cosmetisch artsen en huidartsen als toonaangevend beschouwd.

 

Alle producten worden samengesteld door biologisch wetenschapper en cosmetisch chemicus Terri Vinson (BSc. DipFormChem. DipEd. ASCC). Synergie-producten zijn wetenschappelijk onderbouwd, klinisch effectief en bevatten geen twijfelachtige ingrediënten.

 

Synergie Skin cosmeceuticals zijn op basis van stabiele, hoogwaardige actieve stoffen die zijn ontwikkeld om de huid van binnenuit te veranderen en te herprogrammeren.

 

Alle Synergie Skin producten zijn 100% Australisch, niet getest op dieren en zijn CCF (Choose Cruelty Free) geaccrediteerd.

 

Alle producten zijn vrij van:

 

 • Parabenen
 • Kunstmatige kleurstoffen
 • Kunstmatige geurstoffen
 • SLS (of andere natriumsulfaten)
 • PEG’s
 • Propyleenglycol
 • Dimeticon
synergie-skin

Synergie Minerals

Huidverbeterende en beschermende make-up

synergie skin producten

“Met het unieke concept en de kracht van Clean Science®, produceert Synergie ethische en effectieve producten die ervoor zorgen dat je je zeker voelt over je huid, ongeacht leeftijd.”

Voor een mooie huid is het noodzakelijk om haar goed te verzorgen.

 

De minerale make-up van Synergie Skin is een aanvulling op de dagelijkse verzorging. Het sluit de poriën niet, hydrateert en beschermt de huid. Elk ingrediënt in de make-up heeft een functie. Er worden dus geen “opvulmiddelen” gebruikt in de minerale make-up producten van Synergie Skin.

 

Synergie Minerals® is een make- up lijn die in hoge mate een breedspectrum UV-bescherming biedt en is vrij van schadelijke stoffen. De functie van deze make-up is tweeledig. Het biedt bescherming maar zorgt ook voor verandering van de huid.

 

Synergie maakt de beste kwaliteit minerale make-up, speciaal ontwikkeld voor bescherming van alle huidtypen.

 

De Synergie filosofie is gebaseerd op stabiele, actieve ingrediënten en een effectief delivery systeem om de huid als het ware van binnenuit te herprogrammeren.

Synergie Skin

Voeding

Alle Synergie producten zijn gemaakt zonder toevoeging van de goedkope vulmiddelen en twijfelachtige ingrediënten, zoals parabenen, dimeticon en kunstmatige kleur- en geurstoffen. De huid moet beschermd worden tegen het ophopen van afval- en gifstoffen.

 

In Synergie Minerals® make-up is wat er niet in de producten zit net zo belangrijk als wat er wel in zit.

 

 

Een belangrijk onderdeel van onze Clean Science filosofie en belofte is dat al onze producten niet worden getest op dieren en vrij zijn van:

 

 

 • Talk
 • Parabenen
 • Dimeticon
 • PEG’s of propyleen glycol
 • SLS of andere natriumsulfaten
 • Kunstmatige kleur- en geurstoffen

 

Onze huidspecialisten bij Ivy kunnen je alles uitleggen over deze make-up lijn en tevens adviseren welke kleuren goed bij je huid passen. Daarnaast biedt synergie ook prachtige kwasten om de make-up op te brengen.

synergie skin producten
synergie skin producten

Wat kosten Synergie Skin producten?

Prijzen

cosmetic-finance
cosmetic-finance

Geregeld krijgen wij de vraag of een behandeling in termijnen betaald kan worden. Voor ons als kliniek is dit administratief erg lastig. Daarom werken wij samen met een partner: Cosmetic Finance. U kunt hier meer over lezen op cosmeticfinance.nl. Behandelingen vanaf €1000,- komen in aanmerking om gefinancierd te worden. Voor meer informatie, neem gerust contact op met Cosmetic Finance of dien een online aanvraag in.

Synergie Skin informatie

Veelgestelde vragen

Synergie Skin klinieken

Locaties

Ivy clinics 's-Hertogenbosch

Vughterstraat 171
5211 GB | 's-Hertogenbosch
Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Westervoort

Kerkstraat 1
6931 DR | Westervoort
Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Overveen

Julianalaan 2a
2051 JR | Overveen
Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Je hebt geen bevoegdheid om te registreren