Floor van Wijk

Floor van Wijk

Floor van Wijk

 

Mijn naam is Floor van Wijk en ik werk sinds 2019 als huidtherapeut. Het is mijn passie om elke cliënt te helpen zich zeker te laten voelen over zijn of haar huid. Ik geloof dat iedere huid uniek is en daarom ook uniek behandeld moet worden.

 

In mijn werk richt ik me daarom ook op het vinden van de meest geschikte behandeling voor elke cliënt. Bij Ivy clinics hebben we het voorrecht om een breed scala aan cosmetische zorg te combineren, wat ons in staat stelt om het beste en meest natuurlijke resultaat te bereiken. Deze complete aanpak sluit perfect aan bij mijn visie als huidtherapeut.

 

Om ervoor te zorgen dat ik de hoogste kwaliteit kan bieden, blijf ik mezelf continu ontwikkelen door middel van trainingen en bijscholingen. Zo blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons vakgebied.

 

Het mooiste aan mijn beroep is het samen doorlopen van het hele proces, van begin tot eind, en de cliënt te begeleiden bij elke stap. Ik zet mij in om een passend behandeltraject op te stellen en te zien hoe iemand geleidelijk aan zelfverzekerder wordt over zijn of haar huid. Ik kijk ernaar uit om samen met jou te werken aan een stralende en gezonde huid!