Judith Eggersman

Judith Eggersman

Judith Eggersman

 

Judith Eggersman is al sinds 2008 werkzaam in de cosmetische branche samen met haar levenspartner dokter Natale Adamo. Na de oprichting van Huisartskliniek ruim 35 locaties in Nederland waarin huisartsen zich specialiseerden in injectables zoals botox, verschillende soorten fillers en ooglidcorrecties richtte zij in 2018 Ivy clinics op. Inmiddels heeft zij ruim 40 artsen opgeleid tot injectable arts en kun je haar met recht cosmetisch specialist noemen. Binnen Ivy clinics coacht zij de behandelaren op de verschillende locaties helemaal in Ivy’s style zodat de kwaliteit op alle locaties gewaarborgd blijft.

 

Judith is gespecialiseerd in het toedienen van injectables zoals botox, fillers en skinboosters en heeft een grote voorkeur voor natuurlijke behandelresultaten. Less is more. Het subtiel tegengaan van huidveroudering is echt een kunst die je met de jaren leert. Het lezen van een gezicht is essentieel om een plan te maken voor meerdere jaren. Hierbij hebben skinboosters en de juiste skincare routine om de gezondheid van de huid te bevorderen. Cliënten willen immers veelal niet dat de buitenwereld ziet dat je veranderd, het doel is het stil zetten van de tijd om op een natuurlijke manier huidveroudering tegen te gaan. Samen met de client wordt er een plan gemaakt passend bij de gezichtsvormen, wensen, budget en leeftijd.

 

Judith heeft een belangrijke rol gehad bij binnen de totstandkoming van het Kwaliteitskader Cosmetische Geneeskunde, heeft veel verenigingswerk gedaan voor de NVVCC, waaronder het visiteren van andere klinieken en heeft tevens een adviserende rol bij de SOCG, de organisatie die verantwoordelijk is voor de opleiding cosmetisch arts KNMG.