Mohammed Khurshed

Mohammed Khurshed

Mohammed Khurshed

Cosmetisch arts

 

Mohammed voltooide in 2015 een dubbele academische opleiding, waarin hij naast de geneeskunde opleiding ook als medische bioloog is afgestudeerd. Met passie voor het metabolisme, oftewel de stofwisseling van het menselijk lichaam, ronde hij vervolgens een succesvolle promotie af op het gebied van energievoorzieningen van het menselijke lichaam. Er zijn dan ook drie vakgebieden die hem raken; het metabolisme, anatomie en dermatologie.

 

Deze komen samen in zijn werk als cosmetisch arts wat hij sinds 2018 uitoefent. In dit snel ontwikkelende specialisme volgen de toepassingen zich snel op waarin het juiste product gebruik bij de wens van de cliënt een interessante uitdaging vormt. Met passie en oog voor detail, luister hij aandachtig naar de wensen van cliënten en met name naar eventuele onzekerheden.

 

“Ook in de cosmetische geneeskunde leiden verschillende wegen naar Rome, hetgeen betekent dat er meerdere opties zijn om tot een resultaat te komen. Factoren als leeftijd, type ingreep en duurzaamheid zijn belangrijk om in mijn afwegingen mee te nemen. Door de mogelijkheid om oplossingen in de verschillende lagen van de huid te zoeken, worden middelen als hyaluronzuur fillers, vet verplaatsen middels lipofilling en chirurgische ingrepen steeds belangrijker. Ook in samenwerking met de huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten probeer ik het maximale uit een behandelplan uit te halen. Dit maakt het vak ontzettend dynamisch en leuk”.

 

Bij Mohammed ben je als cliënt verzekerd van deskundigheid en prettige sfeer tijdens het consult om met een fijn gevoel de kliniek weer uit te lopen. Mohammed is gespecialiseerd in injectables zoals botuline toxine, hyaluronzuurfillers, en Profhilo face & body.

 

Plan direct een afspraak in onze online agenda.