Reggy Schift

Reggy Schift

Drs. Reggy Schift

 

Reggy werkt sinds begin 2021 samen met Ivy clinics. Als gediplomeerd arts en dermatoloog, praktiserend in Duitsland en Nederland, beschikt Reggy over jarenlange ervaring. Reggy is opgeleid aan de medische faculteit van de Erasmus Universtiteit en heeft daar zowel de opleiding voor basisarts als de opleiding voor medisch specialist in dermatologie gevolgd en succesvol afgesloten.

 

Sinds 1998 voert Drs. Schift ook liposucties uit. De opleiding voor liposuctie heeft hij gevolgd bij Jeffrey Klein in Californië, USA. Jeffrey Klein is dé pionier op gebied van liposuctie en tevens de uitvinder van de Tumescente Lokaal Anesthesie. Sindsdien is Reggy zich steeds verder gaan specialiseren in de cosmetische chirurgie. Naast liposucties is Reggy ook gespecialiseerd in het uitvoeren van mini facelifts zoals de S-lift of de Macs-lift. Daarnaast voert hij chirurgische been- en armliften uit als ook tepelverkleiningen.

 

Door zijn jarenlange ervaring kent Reggy de mogelijkheden en beperkingen van de diverse behandelingen waardoor hij op een veilige manier kan werken maar wel met een groots resultaat.

 

Naast het werk in zijn eigen kliniek in Borken, Duitsland zal Reggy bij Ivy clinics een aantal specifieke chirurgische behandelingen aanbieden zoals hierboven beschreven. Hij is ook gespecialiseerd in lasers en met name de fractionele CO2 laser voor huidverstrakking in het gezicht, hals, decolleté en bijvoorbeeld bij verslapping op de buik.

 

Reggy werkt ook graag met PDO draden waarmee hij een draadlift in het gelaat of boven de wenkbrauwen kan bewerkstelligen.

Drs Reggy Schift is geregistreerd dermatoloog zowel in Duitsland als Nederland. Zijn BIG registratie nummer is: 69023728801

 

Afspraak maken bij Reggy?

 

Plan direct een afspraak in onze online agenda.