Thierry Roseboom

Thierry Roseboom

Thierry Roseboom

Cosmetisch arts & tandarts

 

Thierry voltooide in 2011 een dubbele academische opleiding, waarin hij naast de geneeskunde opleiding ook als medische bioloog is afgestudeerd. Omdat hij zeer geïnteresseerd was in de mond-, kaak- en aangezichtschirurgie is hij zich naast zijn functie als arts in 2015 ook gaan specialiseren in de tandheelkunde. In 2019 behaalde hij zijn diploma als tandarts. Tijdens zijn studie tandheelkunde is hij zich verder gaan specialiseren in cosmetische ingrepen zoals injectables, laserbehandelingen en kleine chirurgie zoals boven- en onderooglidcorrecties en liposucties.

 

Inmiddels is Thierry met veel plezier werkzaam als tandarts en als cosmetisch arts.

 

“Communicatie met de cliënt staat bij mij voorop. Samen met de cliënt maak ik een behandelplan waarbij we kijken naar hoe we tot een resultaat kunnen komen waar de cliënt helemaal happy mee is, maar zonder dat iedereen gelijk kan zien dat je een cosmetische behandeling hebt ondergaan.

Natuurlijke resultaten staan dus voorop, evenals veiligheid. Verder vind ik het fijn om te streven naar een langdurige behandelrelatie waarbij ik steeds weer opnieuw de tijd neem om alle wensen te bespreken gezien deze kunnen veranderen in de lopende jaren.” 

 

Thierry is momenteel werkzaam als algemeen praktiserend tandarts en gespecialiseerd in het behandelen van met name angstige patiënten.  De combinatie van tandarts en cosmetisch arts maakt het mogelijk om esthetiek binnen deze 2 werkvelden te combineren. Daarom heeft Thierry de ambitie om zich op korte termijn ook verder te specialiseren in de esthetische tandheelkunde (o.a. onzichtbare beugels of tanden bleken).

 

Momenteel werkt hij bij Ivy clinics in Westervoort en voert hij met name  
injectable behandelingen uit zoals botuline toxine, hyaluronzuurfillers, en skinboosters zoals Profhilo.

 

Plan direct een afspraak in onze online agenda.