Wenkbrauwen

 

Ivy is specialist in microblading & Ombre brows; een revolutionaire techniek waarbij semi-permanente make-up handmatig wordt aangebracht op de wenkbrauwen met als gevolg: perfecte, volle wenkbrauwen die er super natuurlijk uit zien. Niemand zal zien dat je wenkbrauwen niet echt zijn. Wat wel zichtbaar is, is een en sprekend gezicht met altijd perfect gestileerde wenkbrauwen.

 

#fact: goed gevormde wenkbrauwen geven je gezicht optisch een ‘facelift’.

 

Voordelen:

 • Altijd een frisse uitstraling
 • Altijd perfect gestileerde wenkbrauwen
 • Bij weinig eigen haargroei, toch een natuurlijk  volle wenkbrauw

Of bel direct: (088) 800 76 54
Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en avonden: op afspraak

Of bel direct: (088) 800 76 54

Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00

Zaterdag en avonden: op afspraak

Of bel direct: (088) 800 76 54

Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00

Zaterdag en avonden: op afspraak

Altijd perfecte wenkbrauwen
Altijd perfecte wenkbrauwen
Behandeling door zeer ervaren artsen
Klinieken in Den Bosch en Westervoort

Semi Permanente Make Up Wenkbrauwen

De behandeling

Tijdens het adviesgesprek beoordeelt de specialist van Ivy de wenkbrauwen en wordt er gekeken hoe de perfecte vorm verkregen kan worden.

 

Uiteraard bestaat hierbij alle ruimte om je eigen wensen aan te geven en vragen te stellen over de microblading behandeling.

 

Na het adviesgesprek start de behandeling.

De behandeling start met het uitmeten en tekenen van de vorm die het beste bij jouw gezicht past. Dit gebeurt heel secuur, volgens vaste richtlijnen. Hierna wordt de kleur – van natuurlijk pigment – gekozen. We kiezen de kleur die het beste matcht met jouw teint en haarkleur.

 

Vervolgens wordt met een blade, de ‘haarfijne’ streepjes in de bovenste huidlaag getekend wanneer er gekozen is voor Microlading. Deze streepjes worden in de bestaande haarrichting getatoeëerd voor een natuurlijk resultaat. Bij Ombre brows, ook wel powderbrows genoemd wordt de wenkbrauw gevuld met een subtiele poederachtige inkleuring.

 

Na 6 weken volgt een nabehandeling. Tijdens deze behandeling is het mogelijk, de eventueel aanwezige, lichtere plekjes op te vullen. Ook als je intensere wenkbrauwen wilt, wordt dat tijdens de nabehandeling gerealiseerd.

 

De eerste behandeling duurt zo’n 1,5 uur en de nabehandeling zo’n 45 minuten.

Na de behandeling

 

Voor een perfect resultaat is een goede nazorg na behandeling met semi permanente make up heel belangrijk. Het resultaat van je behandeling hangt voor ongeveer 70% af van de nazorg. Het is daarom heel belangrijk dat je de adviezen over de nazorg goed opvolgt en dat je op de hoogte bent van de verschillende fases van de genezing.

 

De genezing

 

Het is heel belangrijk dat je de eerste 72 uur na de behandeling de behandelde huid (wenkbrauwen, lippen, ogen) zoveel mogelijk drooghoudt.

 

Na de eerste 72 uur moet je om de 2 uur een dun laagje Synergie Skin Occlusiderm aanbrengen. Gebruik hiervoor iedere keer een schoon wattenstaafje. Dit zorgt ervoor dat de de behandelde huid goed vet blijft. De Synergie Skin Occlusiderm heb je van ons meegekregen in een potje.

 

Soms kan er de eerste paar dagen wat wondvocht ontstaan. Als dit het geval is mag je dit 3 tot 4 keer per dag droog deppen met een schone katoenen doek of een schoon wattenschijfje.

 

Vanaf de vierde dag zal dit hoogstwaarschijnlijk niet meer nodig zijn en zullen er korstjes ontstaan. Hierdoor lijkt de kleur van de semi permanente make up anders, maar dit trekt weer wanneer de huid genezen is. Verder dien je van de korstjes af te blijven. De korstjes verdwijnen vanzelf.

 

Het belangrijkste punt is dat je contact met bacteriën vermijdt.

 

De eerste 7 tot 14 dagen, na de behandeling, dienen de volgende activiteiten vermeden te worden:

 

 • Sporten
 • Zwemmen
 • Zonnebank en solarium
 • Sauna
 • Veel aanraken van de behandelde huid
 • Het aanbrengen van eigen producten op de wenkbrauwen, lippen en ogen
 • Krabben aan de behandelde huid
 • De huid te veel laten weken/ nat laten worden
 • Scrubben op de behandelde huid
 • Peelings

 

Veel gemaakte fout tijdens de genezing

 

Hygiëne is het belangrijkste voor het mooiste resultaat. Allerlei invloeden van buitenaf kunnen ervoor zorgen dat er kleurverlies of kleurveranderingen ontstaan. Zorg er dus voor dat je zo min mogelijk aan de genezende huid komt. Mocht dit wel nodig zijn, doe dit dan op een schone en hygiënische manier. Was je handen eerst goed of gebruik een desinfecterende handgel.

 

Ook kunnen de korstjes gaan jeuken of irriteren. Hoe graag je dan ook even wilt krabben of wrijven, doe dit niet! Laat je huid in alle rust genezen.

 

Nadat de behandelde huid volledig genezen is, dien je de huid goed te beschermen met een zonnebescherming met minimaal SPF30. Dit zorgt ervoor dat het pigment van de semi permanente make up langer mooi blijft.

Heb je een vraag?
Bel direct: (088) 800 76 54
Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00 Zaterdag en avonden: op afspraak Vrijblijvend consult Afspraak maken

Semi permanente make up wenkbrauwen

Ivy’s specialisten

Nikki Ewes

 

Nikki is een BIG-geregistreerde huidtherapeute. Al sinds 2016 is Nikki werkzaam al huidtherapeute bij Ivy clinics. Nikki is op de hoogte van de nieuwste technieken op het gebied van huidverbetering en verjonging.

 

“Ik vind de persoonlijke benadering mooi bij Ivy clinics. Er wordt altijd gekeken wat haalbaar is voor de cliënt en daarop wordt de behandeling aangepast of gekozen. Ivy clinics streeft naar het best haalbare resultaat. De samenwerking tussen huidtherapeuten en cosmetisch artsen speelt een hierin een belangrijke rol. Een natuurlijke look staat hierbij centraal wat mij heel erg aanpreekt. Het verschilt per persoon wat de oplossing is voor een gezonde huid. Wat ik belangrijk vind, is dat er een goede balans is. De combinatie van behandelingen, de juiste skincare producten en voeding is de oplossing voor een zo gezond mogelijke huid. Het is dan ook iedere keer weer een uitdaging om een geschikt behandeltraject te vinden. Ik kijk dan niet alleen naar het beste resultaat, maar ook of het binnen het dagelijks leven past.”

 

Nikki heeft zich gespecialiseerd in verschillende laser en IPL-behandelingen, peelings en microneedling. Ook weet Nikki alles over injectable behandelingen en chirurgie. Vraag haar hier gerust naar tijdens een gesprek of behandeling.

Wenkbrauwen voor en na foto’s

Resultaten

Het resultaat is natuurlijk volle wenkbrauwen die gemiddeld 1 tot 2 jaar aanhouden. Omdat de semi-permanente make-up in de bovenste huidlaag wordt getatoeëerd, vervaagt het pigment door de tijd.

 

Mogelijk heb je tussen de 6 en 12 maanden een lichte touch-up nodig. Een touch up binnen 10 weken is gratis, daar zijn er kosten aan verbonden.

Wat kost een wenkbrauwen behandeling

Prijzen

Semi permanente make up wenkbrauwen informatie

Veelgestelde vragen

Onze klinieken

Locaties

Ivy clinics Amstelveen

Ivy clinics Amstelveen

Handelsweg 59
1181 ZA | Amstelveen
Maandag - vrijdag: 09.00 - 19.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Westervoort

Ivy clinics Westervoort

Kerkstraat 1
6931 DR | Westervoort
Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Den Bosch

Ivy clinics 's-Hertogenbosch

Vughterstraat 171
5211 GB | 's-Hertogenbosch
Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Amsterdam

Ivy clinics Amsterdam

Westeinde 4
1017 ZN | Amsterdam
Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7