plexr
plexr

In februari is het TCA Peel maand bij Ivy clinics met mooie aanbiedingen.

Een TCA peeling is de perfecte oppepper voor iedere huid. Zeker wanneer je je stoort aan de fijne lijntjes, acne littekentjes, een vale teint of pigment vlekken. Je huid krijgt weer een frisse glow doordat dode huidcellen geëxfolieerd worden en er een diepe stimulatie plaats vindt in de huid.

 

1 losse  Easy TCA Peel van €175,- voor €140,-.

Kuur van 4 peels incl. 1 cleanser en 2 crèmes van €775,- voor €675,-.

 

➕ Actie is geldig op alle locaties van Ivy clinics➕ Geldig in februari 2023➕ m.b.t. kuur:  Het volledige bedrag afrekenen bij de 1e behandeling

 


 

TOOTSEE SMILE IMPROVEMENT X IVY CLINICS

 

Wie heeft er inmiddels nog niet van gehoord? De onzichtbare bitjes om je tanden weer mooi, recht en wit te maken zijn tegenwoordig heel normaal. Geen gedoe meer met slotjesbeugels, dure bezoeken aan de ortho of een doorverwijzing van je tandarts. Een aantal Ivy meiden gingen jou al voor in deze journey naar perfecte rechte witte tanden.

 

Met de Tootsee Clear Aligners krijg jij zonder al te veel gedoe of dure kosten weer die SEXY 6. En met de sexy 6 bedoelen wij mooie witte en vooral rechte boven- en ondertanden.

Klinkt dit als muziek in de oren? Lees dan snel verder want deze deal van Ivy clinics wil je echt niet missen. Wij mogen namelijk €50,- euro korting weg geven!

#ivysmiles

 

Het begint met een lach..

 

Veel cliënten komen bij Ivy clinics om kleine details in het gezicht te perfectioneren. Laat dan ook een imperfect gebit je zelfvertrouwen niet in de weg zitten.

 

Tootsee Clear Aligners geven jou je mooiste lach ooit. Met 100% online service, een persoonlijke Smile Manager en begeleiding van ervaren tandartsen krijg je snel een prachtige stralende lach.

 

How it works…

 

Stap 1)

Scan de QR code op Instagram en bestel een Home Impression Kit voor €25,-. Hiermee maak je thuis eenvoudig en gemakkelijk zelf gebitsafdrukken. Stuur ze kosteloos weer terug en ontvang een behandelplan en een 3D voor-en-na animatie van jouw gebit.

 

Stap 2)

Ben je enthousiast over je 3D animatie, dan bestel je de gehele set Tootsee Clear Aligners inclusief whitening kit voor €1600,-

 

Stap 3)

Draag je 22 uur per dag, gedurende 3 tot 12 maanden (afhankelijk van jouw persoonlijke situatie). Check om de twee weken in op Tootsie.co om samen met je Smile Manager de voortgang en de gezondheid van je mond te controleren. 100% online service bespaart jou bovendien tijd en geld (geen tandartsrekening, geen reiskosten, geen parkeergeld, geen verlofuren op je werk!)

 

BONUS // bij de Tootsee clear aligners ontvang je een gratis selfie ring light, een Tootsee Whitening kit en je eerste set Tootsee Night-Time retainers.

 

 • Tootsee Clear Aligners zijn in Nederland ontworpen door erkende en ervaren tandartsen en orthodontisten en worden vervaardigd in eigen Duitse laboratoria
 • Tijdens jouw Smile Improvement Journey staan de Smile Managers 24/7 aan jouw zijde
 • Jouw Tootsee Clear Aligners worden op maatgemaakt en zijn van hoogwaardig, zacht materiaal. Onopvallend, prettig om te dragen en flatteus vanaf dag één.
 • Heb je een feestje, huwelijk of ander event, ga gerust een dagje aligner free

 

SMILE & SEE WHAT HAPPENS

 

Ontvang 10% of 20% korting!

 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een fijne welkomstkorting van 10% op alle producten in onze webshop of ga voor een heerlijke wellness facial met 20% korting in één van onze klinieken!

  Onze klinieken

  Locaties

  Ivy clinics Amstelveen

  Ivy clinics Amstelveen

  Handelsweg 59
  1181 ZA | Amstelveen
  Maandag - vrijdag: 09.00 - 19.00
  Zaterdag: 09.00 - 17.00
  Spoedzorg: 24/7

  Ivy clinics Westervoort

  Ivy clinics Westervoort

  Kerkstraat 1
  6931 DR | Westervoort
  Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
  Zaterdag: 09.00 - 17.00
  Spoedzorg: 24/7

  Ivy clinics Den Bosch

  Ivy clinics 's-Hertogenbosch

  Vughterstraat 171
  5211 GB | 's-Hertogenbosch
  Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
  Zaterdag: 09.00 - 17.00
  Spoedzorg: 24/7

  Ivy clinics Amsterdam

  Ivy clinics Amsterdam

  Westeinde 4
  1017 ZN | Amsterdam
  Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
  Zaterdag: 09.00 - 17.00
  Spoedzorg: 24/7