10% Webshop korting met code: IVY10
plexr
plexr

Bereid je huid voor op de zomer met Ivy’s summer glow facials!

 

De dagen worden weer langer, de zomer staat weer voor de deur en de zon schijnt weer heerlijk op onze huid.

Waar de zon bij sommige behandelingen geen goede combinatie is kan het bij andere behandelingen geen probleem zijn. Ook is het belangrijk om je huid goed voor te bereiden op de zomer, denk hierbij aan het investeren in een goede skincare routine met een minerale filter die beschermt tegen UV-stralen.

 

In de winter heb je misschien al mooie resultaten geboekt met behandelingen zoals een laser, om je huid ook in de zomer in topconditie te houden introduceren wij Ivy’s Summer Glow Facials.

 

Behandelingen die jouw huid laten stralen in de zomer!

 

 

Alle facials in de zomermaanden (mei, juni, juli, augustus) 100 euro voor een losse behandeling en 350 euro voor een kuur van 4 behandelingen.

 

Wil je je huid nog een extra oppepper geven? Kies dan als extra optie bij je Ivy summer glow facial een bindweefselmassage voor 30 euro per behandeling (normaal 65 euro).

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van deze aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Of bel direct: (088) 800 76 54

Maandag – Vrijdag: 09:00 – 21:00

Zaterdag: 09:00 – 17:00

Behandeling door ervaren specialisten
Profiteer van hoge kortingen
Klinieken in Den Bosch en Westervoort

Kan je huid een oppepper gebruiken?

Ivy’s Boost your skin facial

Kan jouw huid wel een oppepper gebruiken?

 

Met deze kuur van 4 behandelingen maken we gebruik van verschillende technieken waaronder de PRX-T33 no needle skinbooster. Deze masseren wij op een speciale manier in de huid waardoor je al resultaat ziet na 1 behandeling. Je huid wordt gladder, steviger en fijne lijntjes worden minder zichtbaar, welkom Ivy Glow!

 

Deze kuur bestaat uit 4 behandelingen die 1 keer in de 2 weken plaatsvinden. De behandeling heeft een minimale hersteltijd, vaak is de roodheid na een paar uur weg.

 

1 behandeling: €100

4 behandelingen: €350

pigment-vlekken-verwijderen

Last van een onzuivere huid?

Ivy’s Clear en Prevent your skin facial

anti-aging

Heb je last van een onzuivere huid en wil je vroegtijdige huidveroudering tegengaan? Dan is Ivy’s Clear en Prevent your skin facial echt iets voor jou.

 

De combinatie van verschillende technieken zuivert je huid en zet je huid op een veilige manier aan het werk.

 

We maken in deze facial gebruik van het merk Synergie Skin, een revolutionair cosmeceutical merk met alleen maar hoogwaardige ingrediënten die daadwerkelijk het verschil kunnen maken.

 

De werkstoffen waar we mee werken zijn onder andere vitamine A en C die effectief werken op de celvernieuwing en Salicylzuur die ervoor zorgt dat je huid straalt en vrij is van onzuiverheden.

 

Deze kuur bestaat uit 4 behandelingen die 1 keer in de 2 weken plaatsvinden.

De behandeling heeft een minimale hersteltijd, vaak is de roodheid na een paar uur weg.

 

1 behandeling: €100

4 behandelingen: €350

Last van pigmentvlekken?

Ivy’s Bright your skin facial

Is jouw huid gevoelig voor pigmentvlekken? Dan is het in de zomer extra van belang om een goede minerale zonbescherming te gebruiken en Ivy’s Bright your skin facial te ondergaan zodat je huid ook in de zomer mooi egaal blijft.

 

We maken in deze facial gebruik van het merk EmerginC, een organic, clean cosmeceutical merk met natuurlijke ingrediënten en prachtige resultaten.

 

De werkstoffen waar we mee werken zijn onder andere vitamine A en C die effectief werken op de celvernieuwing en een gunstig effect hebben op zonschade.

Daarnaast gebruiken we onze Triple Threat Extra Strength Peel, een slimme combinatie van verschillende zuren die samenwerken om de huid te verjongen, te zuiveren en pigmentatie tegen te gaan. Hierdoor versnelt de vernieuwing van huidcellen, en verbetert toon en textuur.

 

Deze kuur bestaat uit 4 behandelingen die 1 keer in de 2 weken plaatsvinden

De behandeling heeft geen tot een minimale hersteltijd.

 

1 behandeling: €100

4 behandelingen: €350

Ivy clinics cosmetisch kliniek home image 33

Heb je last van droogheid of irritatie van de huid?

Ivy’s Calm your skin facial

ontsierende-vaatjes

Heeft jouw huid snel last van roodheid, droogheid of irritatie? Dan is het erg belangrijk om je huid te beschermen voor (zon)schade en dan is Ivy’s Calm your skin facial zeker iets voor jou.

 

De combinatie van verschillende technieken kalmeert en beschermt je huid en zet je huid op een veilige manier aan het werk.

 

We maken in deze facial gebruik van het merk Synergie Skin, een revolutionair cosmeceutical merk met alleen maar hoogwaardige ingrediënten die daadwerkelijk het verschil kunnen maken.

 

De werkstoffen waar we mee werken zijn onder andere vitamine B en C die effectief werken op de celvernieuwing en de weerstand in de huid verhogen. Daarnaast gebruiken we een hoog percentage zink om de huid te kalmeren en te beschermen tegen UV straling. Als afsluiter brengen we een luxe BioAlginaat masker aan, deze zorgt ervoor dat alle werkstoffen diep in de huid kunnen dringen en geeft je een heerlijk zachte en rustige huid met een gezonde glow.

 

Deze kuur bestaat uit 4 behandelingen die 1 keer in 2 weken plaatsvinden.

De behandeling heeft geen hersteltijd.

 

1 behandeling: €100

4 behandelingen: €350

Onze klinieken

Locaties

Ivy clinics Amstelveen

Handelsweg 59
1181 ZA | Amstelveen
Maandag - vrijdag: 09.00 - 19.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Westervoort

Kerkstraat 1
6931 DR | Westervoort
Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics 's-Hertogenbosch

Vughterstraat 171
5211 GB | 's-Hertogenbosch
Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Je hebt geen bevoegdheid om te registreren