Lipofilling
Lipofilling

Lipofilling

 

Wanneer de huid diepe rimpels of ongelijkmatigheden vertoont, of wanneer een gezicht een ingevallen uitstraling krijgt door de afname van volume, is lipofilling een uitkomst die langdurig resultaat biedt.

 

Ook wordt lipofilling succesvol toegepast bij mensen die na een operatie letsel hebben opgelopen in het onderhuidse weefsel.

Of bel direct: (088) 800 76 54
Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en avonden: op afspraak

Of bel direct: (088) 800 76 54

Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00

Zaterdag en avonden: op afspraak

Of bel direct: (088) 800 76 54

Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00

Zaterdag en avonden: op afspraak

Langdurig resultaat met lipofilling
Behandeling door zeer ervaren artsen
Klinieken in vier steden

Lipofilling

De ingreep

Tijdens het intakegesprek worden de wensen besproken en maakt de arts een analyse van het gezicht. Op basis hiervan worden de mogelijkheden besproken en geeft de arts een indicatie.

 

Hierbij legt de arts precies uit hoe een lipofilling behandeling in zijn werk gaat, wat er verwacht mag worden van het resultaat en bestaat er uiteraard alle ruimte om vragen te stellen over het behandelproces.

Met lipofilling wordt het weefseltekort opgevuld met lichaamseigen vet. Er wordt meestal vetweefsel in de omgeving van de knie of bovenbenen verwijderd.

 

Door een speciale vloeistof te injecteren voorkomen we dat er te veel bloed wordt meegezogen. Het vet wordt gereinigd in een lipodialyse-systeem en wordt gedoseerd ingebracht op de besproken plaatsen.

 

Na de behandeling mag je weer naar huis.

 

 

Resultaat

Je kunt lipofilling zien als een filler behandeling alleen dan met eigen vet. Dit zal dus ook permanent, in tegenstelling tot fillers, blijven zitten en kan geen kwaad omdat het vet van jezelf is, je lichaam herkent het.

 

Direct na de behandeling is het volume al zichtbaar, echter zal een deel van de vetcellen niet overleven dus het volume neemt af na een paar dagen. Hoeveel dit afneemt is per persoon verschillend. Het definitieve resultaat is na ongeveer 3 maanden zichtbaar. Uiteraard gaat het verouderingsproces gewoon door, en zal er ook weer volume verdwijnen zoals anders ook het geval zou zijn.

 

Afhankelijk van de mate van volumeverlies en het resultaat zijn er meer behandelingen nodig. Ons advies is tussen elke behandeling een periode van minstens 6-8 weken aan te houden.

Na de behandeling worden de insteekopeningen die gemaakt zijn om het vet te oogsten afgeplakt met pleisters. Het is handig als je voor na de behandeling strakke kleding meeneemt, bijvoorbeeld een strakke legging of druk kleding, om de verbandjes en pleisters op zijn plek te houden en druk te geven op de wondjes.

 

De eerste dagen na de behandeling kan er verdovingsvloeistof uit de gaatjes komen waar het vet is weggehaald.

 

Omdat iedereen anders is en elke huid anders reageert loopt bij niemand het herstel hetzelfde maar soms kan je je wat moe voelen en kun je een beurs gevoel en spierpijn ervaren in zowel het gebied waar vet is weggehaald, als het gebied waar het vet is ingespoten.

 

Ook kan je zwelling en blauwe plekken krijgen, deze zijn na een week meestal een stuk minder.

 

Na de behandeling is het verstandig om het een rustig aan te doen. We adviseren om 2 weken niet te sporten of zwaar werk te verrichten. Douchen mag, bezoek aan sauna of zwembad 2 weken niet.

Ondanks dat complicaties zeer zelden voorkomen, is het goed om alert te blijven op mogelijke complicaties zoals infecties, allergische reacties, trombose, bloedingen of wondjes die moeizaam genezen.

 

Normale verschijnselen die zich kunnen voordoen zijn:

 

  • Zwellingen en blauwe plekken op het behandelde gebied
  • Lekken van verdovingsvloeistof op de plekken waar de canule de huid is ingegaan

 

Een minder voorkomende of zeer uitzonderlijke complicatie is asymmetrie in het eindresultaat. Wanneer dit ontstaat is dit zeer gemakkelijk te verhelpen met een kleine correctie. Dit is niet iets om je zorgen over te maken en verdwijnt vaak vanzelf.

Heb je een vraag?
Bel direct: (088) 800 76 54
Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00 Zaterdag en avonden: op afspraak Vrijblijvend consult Afspraak maken

Lipofilling

Ivy’s specialist

Dr. Natale Adamo

Drs. Natale Adamo

 

Natale is een expert op het gebied van lipofilling en heeft al vele lipofilling behandelingen met groot succes uitgevoerd. Met een oog voor detail zorgt Natale voor een uiterst symmetrisch, mooi resultaat.

 

Door jarenlange ervaring weet Natale in iedere situatie hoe de behandeling op de veiligste en beste manier uitgevoerd moet worden, met een prachtig resultaat tot gevolg.

nvcg-keurmerk

Lipofilling voor en na foto’s

Resultaten

Deze aanpak is veilig en biedt een langdurig resultaat, in sommige gevallen is het resultaat permanent. Dit is afhankelijk van de leefomstandigheden.

 

Een ongezonde leefwijze of afvallen kan een negatieve invloed hebben.

Wat kost een lipofilling behandeling

Prijzen

cosmetic-finance
cosmetic-finance

Geregeld krijgen wij de vraag of een behandeling in termijnen betaald kan worden. Voor ons als kliniek is dit administratief erg lastig. Daarom werken wij samen met een partner: Cosmetic Finance. U kunt hier meer over lezen op cosmeticfinance.nl. Behandelingen vanaf €1000,- komen in aanmerking om gefinancierd te worden. Voor meer informatie, neem gerust contact op met Cosmetic Finance of dien een online aanvraag in.

Lipofilling informatie

Veelgestelde vragen

Lipofilling klinieken

Locaties

Ivy clinics Amstelveen

Ivy clinics Amstelveen

Handelsweg 59
1181 ZA | Amstelveen
Maandag - vrijdag: 09.00 - 19.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Westervoort

Ivy clinics Westervoort

Kerkstraat 1
6931 DR | Westervoort
Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Den Bosch

Ivy clinics 's-Hertogenbosch

Vughterstraat 171
5211 GB | 's-Hertogenbosch
Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Amsterdam

Ivy clinics Amsterdam

Westeinde 4
1017 ZN | Amsterdam
Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7