Over IVY

Ivy clinics is een cosmetische kliniek die kwalitatief hoogwaardige cosmetische en chirurgische ingrepen met aandacht voor natuurlijke resultaten biedt.

 

Ivy clinics heette voorheen Huisartskliniek Westervoort en Huisartskliniek Den Bosch. Negen jaar lang hebben oprichters Natale Adamo en Judith Eggersman met veel plezier gewerkt aan het opbouwen van Huisartskliniek, een landelijke organisatie met 20 locaties die in samenwerking met cosmetische (huis)artsen laagdrempelige cosmetische ingrepen als ooglidcorrecties en rimpelbehandelingen biedt.

 

Na jarenlang intensieve opleidingstrajecten te hebben doorlopen bieden Natale en Judith onder de naam Ivy clinics dezelfde kwaliteit, persoonlijke aandacht en betaalbare behandelingen maar ook een uitbreiding van het aanbod.

 

Ivy is gespecialiseerd in een healthy lifestyle consultatie, huidverjonging en -verbetering (laser & energy based devices), natuurlijke injectable behandelingen, boven- en onderooglidcorrecties, oorlelcorrecties, liposucties, lipofilling & lipolaser, semi-permanente make-up (microblading & powderbrows) en biedt daarnaast een variëteit aan laagdrempelige skincaretreatments. Voor cliënten die niet in de buurt van de vestigingen van Ivy clinics wonen bieden wij online video consulten waarna je in de webshop gelijk de juiste skincare producten en tools kunt bestellen.

Simply feel good and look better.

 

Ivy clinics streeft naar het bieden van een betaalbare cosmetische keuze op een kwalitatieve, verantwoorde en ethische wijze.

Natuurlijke uitstraling

√ Transparant advies

√ Innerlijke en uiterlijke schoonheid verenigen

√ Continu streven naar de hoogst mogelijke zorgkwaliteit

√ Ethisch verantwoorde zorg en duurzaam ondernemen

Contact

T E L E F O O N: (088) 800 76 54 

E – M A I L: info@ivyclinics.nl