Me Line behandeling
Me Line behandeling

ME-line behandeling

 

Een van de meest lastige problemen binnen de cosmetische huidtherapie is het behandelen van pigmentvlekken. De aard van deze pigmentvlekken is heel divers en ze zijn tevens erg hardnekkig. Doordat het probleem in veel gevallen heel diep zit komen ze steeds weer terug.

 

Daarnaast zijn deze dieper gelegen pigmentvlekken moeilijk aan te pakken met de diverse behandelmethodes die we hebben.

 

Na lang zoeken naar de perfecte behandeling zijn de huidtherapeutes van Ivy clinics dan ook blij dat zij een behandeling hebben gevonden waarmee je zelfs het meest hardnekkige pigment aan kan pakken en zelfs onder controle kunt houden, namelijk de ME-line.

Of bel direct: (088) 800 76 54

Maandag – Vrijdag: 09:00 – 21:00

Zaterdag: 09:00 – 17:00

Speciaal voor hyperpigmentatie
Behandeling door zeer ervaren artsen
Klinieken in vier steden

ME-Line

De behandeling

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek beoordeelt onze huidtherapeute of cosmetisch consulente de huid nauwkeurig. Op basis hiervan ontvang je een persoonlijk advies op maat.

 

Aan de hand van de huidanalyse worden alle mogelijkheden met je besproken. Afhankelijk van de aard van de pigmentatie en jouw huidtype bepalen we de juiste behandeling. Uiteraard is er mogelijkheid om vragen te stellen over de ME-line behandeling.

 

Samen met de huidtherapeute of cosmetisch consulent worden alle stappen van de ME-line behandeling besproken. Wat je kan verwachten en hoe een behandeling eruitziet.

Veel mensen hebben last van pigmentvlekken. Het zijn ontsierende donkere verkleuringen op de huid. Pigmentvlekken kunnen door verschillende oorzaken ontstaan en is daarom vaak moeilijk om te behandelen.

 

Heb jij ook last van pigmentvlekken en weet je niet wat je eraan kan doen? Ivy clinics biedt de eerste en enige productlijn en behandelingen speciaal gericht op alle soorten hyperpigmentatie.

 

Het is voor ieder huidtype, pigmentsoort of lichaamsdeel geschikt. De resultaten zijn bewezen in verschillende onderzoeken.

De ME-line is een veilige behandeling. Na de behandeling moet je wel rekening houden met  enige hersteltijd. De huid kan trekkerig aanvoelen en de huid kan gaan schilferen.

 

Ook kan je plaatselijke gevoeligheid en jeuk van de huid ervaren na de behandeling. Dit duurt ongeveer zo’n 5-7 dagen. Er zijn een aantal zaken waar je rekening mee moet houden na de behandeling.

 

  • Gebruik na een behandeling altijd alleen de geadviseerde crèmes. Na 3 dagen mag er worden gestart met de producten.
  • De eerste 24 uur activiteiten vermijden waarbij transpiratie mogelijk is (sauna, sporten, douchen en zwemmen).
  • De eerste week niet gaan zonnebaden.
  • Het aanbrengen van een breedspectrum sunblock. Dit doe je iedere dag en elke 2 uur breng je het opnieuw aan.
  • Zonlicht gedurende 4 tot 6 weken na de behandeling zo veel mogelijk vermijden.
  • Gebruik het liefste de gehele periode minerale make-up. Alleen minerale make-up mag de eerste 24 uur gebruikt worden.
  • Om littekenvorming te voorkomen moet u van de eventueel ontstane korstjes of schilvering afblijven.
  • Onderga nooit een andere behandeling direct na de ME-line

ME-line is een veilige behandeling en de kans op complicaties is zeer minimaal. Mogelijke, maar volkomen normale bijwerkingen zijn: jeuk, een trekkerige of gevoelige huid en zwelling op en rond de behandelde gebieden.

 

In sommige gevallen ontstaat er hyperpigmentatie op het behandelde gebied. Mijd daarom direct zonlicht en houd de huid goed beschermd tegen uv-straling. Hierbij is het belangrijk om te weten dat uv-straling ook op een bewolkte dag door glas heen kan komen. Als er korstjes en/of schilfering van de huid ontstaan is het belangrijk hiervan af te blijven om littekens te voorkomen.

 

Wanneer er toch problemen optreden zijn wij 24/7 te bereiken op ons spoednummer.

Heb je een vraag?
Bel direct: (088) 800 76 54
Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00 Zaterdag en avonden: op afspraak Vrijblijvend consult Afspraak maken

ME-Line

Dé Productlijn voor Hyperpigmentatie

me-line

“De eerste en enige productlijn gespecialiseerd in alle soorten hyperpigmentatie, ongeacht of het lichaam direct of indirect met pigmentstoornissen te maken heeft. Het is geschikt voor elk phototype, soort pigment of lichaamsdeel. Het is makkelijk in gebruik, de behandelingen geven snel resultaat en zijn uitgebreid klinisch onderzocht.”

 

Een ME-line behandeling is bij alle pigmentaties in te zetten. ME-line is een combinatie van professionele behandelingen en producten voor thuis. Het zorgt ervoor dat je huid weer een mooie teint en een egale glans krijgt.

 

Zeg dus maar gedag tegen alle ontsierende donkere vlekjes!

ME-Line behandeling

Hoe werkt ME-Line?

ME-Line werkt met nummers op de verpakkingen. Deze nummers lopen van 00 tot 05. Hiermee kan je voor jezelf goed bij houden waar in het proces je zit en hoe je producten voor thuis gebruikt. Hieronder volgen de stappen:

 

00: Voorbereiding

01: Professionele behandelingen

02: Producten voor thuisgebruik

03: Hydratatie en herstel

04: Corrigerende zonbescherming

05: Behandeling voor thuisgebruik

 

00: Voorbereiding

De huid wordt goed voorbereid voorafgaand aan de ME-Line behandeling met een prep. De actieve ingrediënten zorgen ervoor dat de doorlaatbaarheid van de huid groter wordt.

De hoornlaag verdund en de huidbarrière verbeterd. Hierdoor worden de ingrediënten van de masker behandeling beter opgenomen en daardoor goed zijn werking doen.

 

01: Professionele behandelingen

Iedere pigmentvlek is anders en heeft daardoor ook verschillende behandelingen nodig. ME-Line heeft drie specifieke behandelingen tegen hyperpigmentatie om het beste resultaat te bereiken.

 

Masker behandeling

 

  • Caucasian skin voor de lichtere huidtypen.
  • Ethnic skin voor de donkere huidtypen.

De ME-line masker behandelingen (Caucasian skin en Ethic skin) zijn geschikt voor alle huidtypes. Tijdens deze behandeling wordt er gericht op het epidermale pigment. Dit pigment ligt in de oppervlakkige lagen van de huid. De behandeling heeft een peelend effect en geeft een reductie van 70% op het epidermale pigment in 1 behandeling.

 

ID Behandeling

De ME-line ID behandeling verminderd het dermale pigment in de huid. Dit pigment ligt dieper in de huid als het epidermale pigment. De behandeling met actieve ingrediënten wordt gecombineerd samen met microneedling zodat de stoffen dieper in de huid kunnen komen.

 

Spot Behandeling

Als er enkele donkere plekjes op de huid zichtbaar zijn, zijn deze te behandelen met de spot behandeling. Met deze zeer gerichte behandeling kunnen pigmentvlekken effectief behandeld worden.

me-line prep
me-line caucasian skin
me-line caucasian skin 01
me-line dark circles

02: Producten voor thuisgebruik

Bij Ivy clinics streven wij naar de hoogst haalbare resultaten. Daarvoor zijn thuisproducten van ME-Line heel belangrijk. Niet alleen voor het beste resultaat maar ook om het resultaat te behouden. Hieronder beschrijven wij de thuisproducten.

 

Caucasian Skin Day

Dit is een thuisproduct voor dagelijks gebruik bij de lichtere huidtype. Het serum wordt iedere ochtend aangebracht en zorgt voor een verheldering van het pigment.

 

Caucasian Skin Night

Dit is een thuisproduct voor de lichtere huidtype welke wordt aangebracht in de avond. Het product mag dagelijks gebruik worden. Het is een emulsie met retinal wat het pigment laat afschilveren.

 

Spots

Het is een gel die wordt ingezet als nabehandeling van de spot behandeling. Deze gel zorgt voor een vermindering van het pigment en/of ouderdomsvlekken.

 

Ethnic Skin Day

Een geconcentreerde en verhelderende serum voor de donkere huidtype. Dit product wordt in de ochtend aangebracht en kan dagelijks gebruikt worden.

 

Ethnic Skin Night

Een geconcentreerde en verhelderende serum voor de donkere huidtype. Dit product wordt in de avond aangebracht en kan dagelijks gebruikt worden.

 

03: Hydratatie en herstel

Een goede hydratatie is een van de belangrijkste dingen van de huid. Zeker na de behandelingen moet de huid goed gehydrateerd worden. Daarvoor gebruiken wij Moist.

 

Het zorgt voor een goed hydratatie en verbeterd de textuur van de huid. Het product is op basis van puur hyaluronzuur. Hiervan is bewezen dat het de celdeling versnelt en celdood voorkomt. Het product legt als ware een soort seal laagje over de huid.

 

04: Corrigerende zonbescherming

Veel pigmentaties worden veroorzaak door de zon. Daarom is het heel belangrijk om de huid optimaal te beschermen. Gebruik je zonnebescherming het gehele jaar door om preventief ervoor te zorgen dat het pigment niet terugkomt.

 

Ook is de huid tijdens de behandeling extra kwetsbaar voor zonlicht waardoor sneller pigment kan ontstaan. De B.B. cream zorgt voor een goede bescherming van de huid. Daarnaast zorgt het product voor hydratatie en heeft een camouflerende werking. De crème is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

 

05: Behandeling voor thuisgebruik

Als de behandelingen gestaakt zijn kan je thuis verder gaan met het pigment home masker. Het is een verhelderend masker om de professionele behandeling thuis voort te zetten. Het masker kan 1 keer per week gebruik worden en zorgt daarnaast ook nog voor huidverjonging.

ME-Line behandeling

Ivy’s specialisten

team_image
Huidtherapeute

Sterre Dekker

team_image
Huidtherapeute

Nikki Ewes

team_image
Huidtherapeute

Chantalle van Haselen

team_image
Huidtherapeute

Sterre Dekker

team_image
Huidtherapeute

Nikki Ewes

team_image
Huidtherapeute

Chantalle van Haselen

ME-Line voor en na foto’s

Resultaten

Me-Line behandeling voorfoto
Me-Line behandeling voorfoto
Me-Line behandeling nafoto
Me-Line behandeling nafoto
Me-Line behandeling voorkant voorfoto
Me-Line behandeling voorkant voorfoto
Me-Line behandeling voorkant nafoto
Me-Line behandeling voorkant nafoto

Het proces en resultaat van de eerste behandeling

Wat kost een ME-Line behandeling

Prijzen

cosmetic-finance
cosmetic-finance

Geregeld krijgen wij de vraag of een behandeling in termijnen betaald kan worden. Voor ons als kliniek is dit administratief erg lastig. Daarom werken wij samen met een partner: Cosmetic Finance. U kunt hier meer over lezen op cosmeticfinance.nl. Behandelingen vanaf €1000,- komen in aanmerking om gefinancierd te worden. Voor meer informatie, neem gerust contact op met Cosmetic Finance of dien een online aanvraag in.

ME-Line informatie

Veelgestelde vragen

Me-Line klinieken

Locaties

Ivy clinics Amstelveen

Ivy clinics Amstelveen

Handelsweg 59
1181 ZA | Amstelveen

Maandag - vrijdag: 09.00 - 19.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Westervoort

Ivy clinics Westervoort

Kerkstraat 1
6931 DR | Westervoort

Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Den Bosch

Ivy clinics 's-Hertogenbosch

Vughterstraat 171
5211 GB | 's-Hertogenbosch

Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Amsterdam

Ivy clinics Amsterdam

Westeinde 4
1017 ZN | Amsterdam

Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7