Preloader image

Littekenbehandeling

 

Een litteken dat verkleefd, verhard of verdikt is kan jeuken, trekken of branderig aanvoelen en cosmetisch storend zijn.

 

Een litteken ontstaat door acne, operatie of trauma. Gelukkig hoeft een litteken niet permanent te zijn wanneer je kiest voor een behandeling bij de huidtherapeute of cosmetisch specialist.

 

Een littekenbehandeling is afhankelijk van het type – en de leeftijd van het litteken. Een vers litteken heeft een jaar nodig om uit te rijpen. Dit proces kan gestuurd worden met massagetechnieken. Daarna en daarnaast kan een litteken verminderd of verwijderd worden met de innovatieve Youlaser MT, hybride CO2 laser of een meer laagdrempelige behandeling met een peeling.

 

Oneffenheden en ontsierende littekens worden effectief aangepakt met als resultaat: een frisse, jonge en herstelde huid zonder oneffenheden.

Of bel direct: (088) 800 76 54

Maandag – Vrijdag: 09:00 – 21:00

Zaterdag: 09:00 – 17:00

Langdurig frisse, jonge huid
Langdurig frisse, jonge huid
Behandeling door zeer ervaren artsen
Klinieken in Den Bosch en Westervoort

Littekenbehandeling

De behandelingen van Ivy

Littekenbehandeling

Ivy’s specialist

Natale Adamo - Ivy clinics

Drs. Natale Adamo

 

Natale is een zeer ervaren arts en heeft jarenlange ervaring met het uitvoeren van littekenbehandelingen. Dankzij deze ervaring weet Natale altijd precies wat er nodig is om het optimale resultaat te bereiken.

 

Met de diverse behandelmogelijkheden om littekens te verminderen of te verwijderen die bij Ivy clinics beschikbaar zijn, kunnen wij altijd het optimale resultaat bereiken.

Ivy’s klinieken

Locaties

Ivy clinics ‘s-Hertogenbosch

Vughterstraat 171
5211 GB | ‘s-Hertogenbosch
Maandag – vrijdag: 09.00 – 21.00
Zaterdag: 09.00 – 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Westervoort

Kerkstraat 1
6931 DR | Westervoort
Maandag – vrijdag: 09.00 – 21.00
Zaterdag: 09.00 – 17.00
Spoedzorg: 24/7