Lipolaser behandeling buik
Lipolaser behandeling buik

Lipolaser

 

Naarmate we ouder worden maakt het lichaam minder collageen en elastine aan waardoor de huid volume verliest en mogelijk verslapt. Wanneer dit het geval is rond de kaaklijn, kan de uitstraling behoorlijk veranderen.

 

Een behandeling met de lipolaser dient twee doelen: het wegsmelten van lokale vetophopingen en het verstrakken van de huid.

 

Het is een kleine ingreep met veel impact. De reductie van het vet is direct zichtbaar en neemt in de weken na de behandeling nog eens toe. Huidverstrakking volgt na een aantal maanden.

 

Een behandeling met de lipolaser geeft een groots, permanent, direct én indirect resultaat.

 

De liposuctie en lipolaser behandelingen worden uitgevoerd op de locaties Amstelveen en Westervoort (nabij Arnhem). Voor het adviesgesprek ben je welkom op de locaties Amstelveen, Westervoort en Amsterdam.

 

Let op! Vanwege medisch-etische redenen voeren wij lipolaser behandelingen alleen uit bij gezonde cliënten met een BMI tussen de 18 en 27 en niet boven de leeftijd van 55 jaar.

 

De lipolaser wordt meestal ingezet als aanvulling op de liposuctie bij onderstaande gebieden:

 

  • Een verslapte kaaklijn
  • Hamsterwangen
  • Verslapte onderarmen
  • Verslapte bovenarmen
  • Vet op de buik en in de taille
  • Verslapte huid op de rug
  • Vet aan de buitenkant van de bovenbenen
  • Verslapte huid aan de binnenkant van de bovenbenen
  • Vetophoping of huidverslapping op de knieën

Of bel direct: (088) 800 76 54
Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en avonden: op afspraak

Of bel direct: (088) 800 76 54

Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00

Zaterdag en avonden: op afspraak

Of bel direct: (088) 800 76 54

Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00

Zaterdag en avonden: op afspraak

Geef de huid vernieuwd volume
Behandeling door zeer ervaren artsen
Klinieken in vier steden

Lipolaser

De ingreep

Tijdens het intakegesprek worden de klachten besproken en maakt de arts een analyse van de huid. Op basis hiervan worden de mogelijkheden besproken.

 

Hierbij legt de arts precies uit hoe een lipolaser behandeling in zijn werk gaat, wat er verwacht mag worden van het resultaat en bestaat er uiteraard alle ruimte om vragen te stellen over het behandelproces.

Zoals de naam aangeeft behoort de lipolaser tot de laserfamilie. Een laser is een apparaat dat zeer gericht een probleemgebied behandelt met warmte en licht.

 

De laser gebruikt laserlicht om onderhuidse vetcellen weg te smelten. Om verslapping aan te pakken wekt de laser onderhuidse warmte op. Deze warmte is verantwoordelijk voor de aanmaak van collageen en elastine; de twee essentiële bouwstenen voor een jeugdige huid.

 

Voor de behandeling wordt het te behandelen gebied door de arts afgetekend. Hierna volgt de lokale verdoving. Wanneer deze goed is ingewerkt zal de arts het gebied behandelen door de vetcellen pijnloos weg te smelten door de canule onderhuids parallel heen en weer te bewegen. Aan het uiteinde van de canule zit een fiber. Deze geeft gecontroleerde warmte af.

 

De opening waar de canule doorheen gaat is zo klein dat deze niet gehecht hoeft te worden. In totaal ben je ongeveer 1,5 uur binnen. De daadwerkelijke behandeling duurt ongeveer een kwartier.

 

Na de behandeling kan het gebied wat gezwollen zijn door de verdovingsvloeistof. Er wordt een absorberend verband aangelegd welke 2 dagen gedragen dient te worden. De druk van het verband gaat de zwelling tegen en zorgt ervoor dat de huid goed aanhecht. Om dit proces te bevorderen mag je het verband nog een aantal dagen langer dragen.

Na de behandeling is het belangrijk om het aangedane gebied zo snel mogelijk te verbinden. Dit kan met elastisch verband of drukkleding. Afhankelijk van het behandelde gebied en of er ook een liposuctie heeft plaats gevonden zal er een verschil zijn in nazorg.

 

Over het algemeen geldt dat dat je gewoon kunt lopen en eventueel lichte handelingen kan verrichten. Insteekopeningen kunnen 12-24 uur wat na lekken.

 

Tegen eventuele pijn kan paracetamol in genomen worden, iedere 8 uur 2x 500mg.

 

Na 4-6 maanden zal er een nacontrole plaatsvinden. Dit is het ideale moment om de eerste resultaten te zien van de collageenverstrakking.

Een lipo-laserbehandeling van de onderkin en kaaklijn is een beperkt invasieve ingreep wat onder andere inhoudt dat de insteekopeningen niet gehecht hoeven te worden.

 

Desalniettemin bestaat er altijd een kans op een infectie. Om dit te voorkomen zal er preventief antibiotica voorgeschreven worden. Daarnaast is het mogelijk dat er kleine brandwondjes ontstaan in de huid. Deze genezen vanzelf.  De huid kan de dagen na de ingreep blauw zijn en beurs aanvoelen. Dit geneest vanzelf.

 

Het behandelde gebied kan enkele weken tot maanden wat dof aanvoelen doordat de zenuwen wat aangedaan zijn.

Heb je een vraag?
Bel direct: (088) 800 76 54
Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00 Zaterdag en avonden: op afspraak Vrijblijvend consult Afspraak maken

Lipolaser

Ivy’s specialist

team_image
Medisch directeur en cosmetisch arts KNMG

Natale Adamo

BIG 29044279701

Lipolaser voor en na foto’s

Resultaten

Het resultaat van de weggesmolten vetcellen is na enige tijd zichtbaar en permanent; verwijderde vetcellen komen niet terug.

 

Daarbij zal het lichaam na de behandeling zelf ook vetcellen opruimen.

Wat kost een lipolaser behandeling

Prijzen

cosmetic-finance
cosmetic-finance

Geregeld krijgen wij de vraag of een behandeling in termijnen betaald kan worden. Voor ons als kliniek is dit administratief erg lastig. Daarom werken wij samen met een partner: Cosmetic Finance. U kunt hier meer over lezen op cosmeticfinance.nl. Behandelingen vanaf €1000,- komen in aanmerking om gefinancierd te worden. Voor meer informatie, neem gerust contact op met Cosmetic Finance of dien een online aanvraag in.

Lipolaser informatie

Veelgestelde vragen

Lipolaser klinieken

Locaties

Ivy clinics Amstelveen

Ivy clinics Amstelveen

Handelsweg 59
1181 ZA | Amstelveen

Maandag - vrijdag: 09.00 - 19.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Westervoort

Ivy clinics Westervoort

Kerkstraat 1
6931 DR | Westervoort

Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Den Bosch

Ivy clinics 's-Hertogenbosch

Vughterstraat 171
5211 GB | 's-Hertogenbosch

Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Amsterdam

Ivy clinics Amsterdam

Westeinde 4
1017 ZN | Amsterdam

Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7