Beste cosmetische kliniek (2024)

Prijs voor beste cosmetische kliniek 2024

Beste cosmetische kliniek (2024)

We zijn ongelofelijk trots dat we voor het tweede jaar op rij de titel “Beste Cosmetische Kliniek” hebben gewonnen bij de Clinic Awards!

 

We zijn extra trots omdat het een publieksprijs is, en het winnen daarvan gebaseerd op is op de vele stemmen van onze cliënten. Dat waarderen we enorm! Het sterkt ons in onze werkwijze, waarbij onze cliënten leidend zijn. Bij Ivy clinics volgen we altijd ons ethisch kompas, met kernwaarden die de leidraad zijn voor al onze keuzes, in het leveren van zorg en ondernemen.

 

Ivy clinics staat voor:

 

  •   Natuurlijke uitstraling
  •   Transparant advies
  •   Kwaliteit
  •   Ethisch verantwoorde zorg
  •   Duurzaam ondernemen

 

Prijs voor beste cosmetische kliniek

 

De Clinic Awards worden georganiseerd door het platform injectablesbooking.nl. Het onafhankelijke platform biedt consumenten een handig overzicht van alle aanbieders, per behandeling en plaats. Daarnaast worden er actuele blogs en nieuwsitems over de cosmetische industrie gepubliceerd.

 

Dit jaar, bij de derde editie van de awards, hebben we de award mogen ontvangen van Lex van Vliet, de ondernemer achter Injectablesbooking. De stemmen zijn geteld onder toeziend oog van notaris Dhr. Edward van Dijk AA van NAHV Accountants.

Geschreven door:

Judith Eggersman

Judith Eggersman is de directeur van Ivy clinics, een toonaangevende cosmetische kliniek gespecialiseerd in fillers en ooglidcorrecties. Ze heeft uitgebreide ervaring en expertise in de cosmetische industrie. Met haar deskundige team streeft ze naar natuurlijke en harmonieuze resultaten die de individuele schoonheid van elke cliënt benadrukken. Judith blijft zich voortdurend bijscholen en deelt haar kennis met collega's en cliënten.