Ivy clinics Amstelveen
Ivy clinics Amstelveen

IVY’S PINK CLINIC | AMSTELVEEN

 

Midden in het Stadshart van Amstelveen bevindt zich Ivy clinics, the Pink edition. Hier kun je terecht voor zowel skinwellnesstreatments, huidtherapie, injectables als ook cosmetische chirurgie zoals ooglidcorrecties en liposucties. Niet onbelangrijk om te weten, je kunt na een operatie direct vanuit het pand helemaal binnendoor naar de parkeergarage, wel zo fijn!

 

PARKEREN | Parkeer in de Q-park garage onder het pand. Je kunt gewoon naar beneden rijden dat opent het hekwerk. Aanbellen kan via de algemene bel, klik op het pijltje naar beneden tot je Ivy clinics ziet en bel aan. De deuren gaan dan open. Dit kan ook via de lift in de parkeergarage. Ivy clinics zit op de begane grond.

Ivy clinics Amsterdam

IVY’S YELLOW CLINIC | AMSTERDAM

 

Midden in het centrum van Amsterdam, naast het welbekende Haartheater en tegenover de Nederlandse bank bevindt zich Ivy clinics, the yellow edition. Hier kun je terecht voor zowel skinwellnesstreatments, huidtherapie, injectables als ook cosmetische chirurgie zoals ooglidcorrecties. Voor wat grotere cosmetisch chirurgische ingrepen verwelkomen wij jou graag op onze locatie in Amstelveen. De voor- en nazorg kan dan wel in Amsterdam want deze locaties werken nauw samen.

 

PARKEREN | Parkeren kan voor de kliniek op het Westeinde of in de straat erachter. Vergeet niet te betalen voor het parkeren.

Ivy clinics Amsterdam
Ivy clinics Den Bosch
Ivy clinics Den Bosch

IVY’S ORANGE CLINIC | ‘S HERTOGENBOSCH

 

In het gezellige centrum van ’s Hertogenbosch oftewel Den Bosch vind je onze vestiging op de Vughterstraat. De Vughterstraat is één van de uitlopers van het grote plein waar de kerk staat. In deze straat vind je de leukste winkeltjes en eettentjes.

 

Bij Ivy clinics, the orange edition, kun je terecht voor zowel skinwellnesstreatments, huidtherapie, injectables als ook cosmetische chirurgie zoals ooglidcorrecties. Voor wat grotere cosmetisch chirurgische ingrepen verwelkomen wij jou graag op onze locatie in Westervoort. De voor- en nazorg kan dan wel in Den Bosch, wel zo handig!

 

PARKEREN | In de Vughterstraat zijn altijd wel parkeerplekken vrij, je mag hier alleen maar 1 uur betaald parkeren. Wanneer je langer aanwezig moet zijn in onze kliniek adviseren wij om op de Westwal te parkeren. Deze straat ligt achter de Vughterstraat, rij eerst langs de kliniek en ga dan twee keer links. Via het steegje op de Westwal loop je in een paar minuten weer naar Ivy’s locatie op de Vughterstraat.

Ivy clinics Westervoort

IVY’S GREEN CLINIC | WESTERVOORT

 

Onze hoofdlocatie en tevens het hart van onze organisatie bevindt zich in Westervoort, een klein dorpje nabij Arnhem. Hier zijn wij ooit begonnen en hier werkt dan ook het grootste deel van ons team zoals onze telefonisten, HR manager, kwaliteitsmanager en onze marketingafdeling.

 

In Westervoort kun je terecht voor zowel skinwellnesstreatments, huidtherapie, injectables als ook cosmetische chirurgie zoals ooglidcorrecties en liposucties. Onze frontofficemedewerker verwelkomt jou graag met een lekker kopje thee of koffie terwijl je wacht tot je aan de beurt bent.

 

PARKEREN | Rondom het pand kun je 2 uur gratis parkeren met een blauwe parkeerschijf. Iets verderop kun je onbeperkt gratis parkeren.

Ivy clinics Westervoort