Blog

Ivy cares

 • Sort Blog:
 • All
 • Blog
 • Nieuws
 • Vacatures

Vacature huidtherapeute 0,6-0,8 FTE (m/v) locatie Amsterdam/Amstelveen

Voor onze cosmetisch concept Ivy clinics zoeken wij een veelzijdige, enthousiaste, huidtherapeute/cosmetisch consulent met een afgeronde HBO opleiding huidtherapie en affiniteit met cosmetische en chirurgische ingrepen.

 

Functie


Wij zijn per direct op zoek naar een:

Huidtherapeute voor 24-32 uur per/week (regio Amsterdam/ Amstelveen)

 

Profiel

 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gediplomeerde huidtherapeute (opleidingsachtergrond huidtherapie en geldige BIG registratie) met interesse in en affiniteit met cosmetische en chirurgische ingrepen. Je bent dynamisch, sociaal, flexibel en hebt een sterk ontwikkeld empathisch vermogen. Jij levert kwaliteit en kunde en hebt een commerciële instelling. Tevens kan jij je vinden in onze kernwaarden zoals de 100% natuurlijk resultaatgarantie, en het geven van eerlijke en transparante adviezen aan cliënten.

 

Jouw werkzaamheden

 

 • Medische ondersteuning
  Assisteren tijdens ingrepen, voeren van intakegesprekken.
 • Zelfstandige medische en cosmetische handelingen
  Huidbehandelingen (laser, peelings, plasma en verkoop huidproducten), hechtingen verwijderen, uitleg geven aan patiënten
 • Administratieve werkzaamheden
  Denk hierbij aan het voeren van telefonische adviesgesprekken en het inplannen van intakegesprekken.
 • Kliniekmanagement  Bij houden van voorraden, zorgdragen voor de uitstraling van de kliniek, lokale marketing activiteiten (events en dergelijke)

 

Ons aanbod

 

 • Afwisselende en uitdagende functie in een groeiende en bruisende organisatie;
 • Prettige werksfeer;
 • Marktconform salaris;
 • Moderne werkomgeving, voorzien van de nieuwste technieken;
 • Kansen om door te groeien;
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd?

Stuur je C.V. en motivatie naar judith@ivyclinics.nl. Je mag je brief richten aan Judith Eggersman.

Vacature Front/Backoffice medewerker (m/v) regio Arnhem

Voor onze cosmetische kliniek Ivy clinics in Westervoort zoeken wij een veelzijdige, enthousiaste frontoffice/backofficemedewerker met relevante werkervaring/opleiding en affiniteit met cosmetische en chirurgische ingrepen. In deze functie ben jij samen met twee andere collega’s het eerste gezicht in onze kliniek maar ook aan de telefoon, wij zoeken dus een echte salestijger.

READ MORE

laserbehandelingen

Vacature cosmetisch arts (m/v) (8-24 uur per/week)(regio Amsterdam)

Ben jij cosmetisch arts en heb je affiniteit met chirurgie?

Ben je praktisch ingesteld, handig met ingreepjes, commercieel en blink je uit in sociale skills?

Wij zoeken een arts die graag onderdeel wil uit maken van het medische team van Ivy clinics. Een arts die al weet wat dit vak in houdt en zich graag wil specialiseren in chirurgie én zich voor langere tijd wil verbinden aan onze organisatie.

READ MORE

Meet Silke

Silke is model, distributeur van emerginC en fan van de Hydrafacial. Lees hier haar verhaal hoe zij van een problematische huid naar een gezonde huid ging.

READ MORE

Onderkin correctie

100% natuurlijke zonnebrand crème zonder witte waas bestaat echt

De laatste jaren is het een veelbesproken onderwerp, zeker onder moeders van jonge kinderen. Wat is nou een goede natuurlijke zonnebrandcreme zonder schadelijke chemische filters die goed is voor de je huid én voor het milieu?

 

De ene crème is peperduur, de andere crème smeert niet lekker uit, of nog erger; laat een witte waas achter op je huid. Dit komt door het natuurlijke zinkoxide wat spierwit is. Het is echter wel de allermooiste UV-filter want het beschermt tegen zowel UV-A (huidveroudering) als UV-B (zonnebrand) door als een spiegeltje op je huid de zon te weerkaatsen.

 

Loveli, één van onze favoriete (én betaalbare) troepvrije merken is het gelukt om een zonnebrandcreme te ontwikkelen zonder nano deeltjes, makkelijk smeerbaar en zonder het achterlaten van een witte waas. Dit door een combinatie van oliën die van nature al een UV-filter bevatten, zoals sesamzaadolie, en een natuurlijk alternatief voor siliconen voor de betere smeerbaarheid. Deze crème is niet vet en daardoor ook heel erg geschikt voor het gezicht.

 

 

Waarom een natuurlijke zonnebrandcrème?

 

Omdat zonnebrandcrème steeds belangrijker werd vond de cosmetica-industrie de chemische (synthetische) UV-filters uit die in plaats van óp je huid de uv-stralen te weerkaatsen ín je huid worden opgenomen, waar ze uv-stralen omzetten in warmte. Het probleem van de witte waas leek helemaal opgelost, totdat er onderzoeken kwamen naar de langetermijneffecten van deze chemische UV-filters. Helaas bleken ze niet zo veilig te zijn voor je gezondheid, je hormonen en het milieu.

 

 

Waterproof zonder het koraal te beschadigen

 

De Loveli Sun Cream is waterproof, waardoor je ook in het water beschermd bent. Maar niet alleen jij bent safe, het zeeleven ook. Want zinkoxide wordt door de experts gezien als het meest veilig voor het koraal en zeeleven. Helemaal omdat de zinkoxide in de Loveli Sun Cream niet-nano is. Wat betekent dat de moleculen niet zo klein zijn dat ze kunnen worden opgenomen door je huid. Of door het koraal.

 

 

Hoe zit het nou ook alweer met SPF 30/50?

 

SPF 30 betekent dat je 30 keer langer in de zon kunt zonder te verbranden dan zonder zonnebrandcrème. Toch blijven er een aantal tips erg belangrijk:

 

 1. Vermijdt de zon tussen 12.00-15:00 uur
 2. Hou baby’s en jonge kinderen het liefst zoveel mogelijk uit de felle zon
 3. Smeer je elke paar uur opnieuw in

 

Klik hier om jouw Loveli Sun Cream direct te bestellen.

 

Factor 30

Factor 50

Loading new posts...
No more posts