Update : Ivy clinics sluit tijdelijk tot 28 april haar vestigingen. Klik voor meer info

Blog

Ivy cares

  • Orden blog:
  • All
  • Nieuws
  • Vacatures
bovenooglidcorrectie

Vacature schoonheidsspecialiste (m/v)

Voor onze cosmetisch concept Ivy clinics zoeken wij een veelzijdige, enthousiaste en ambitieuze schoonheidsspecialiste met affiniteit voor cosmetische en chirurgische ingrepen. Werkervaring is een pré.

READ MORE

Influencer gezocht!

Ben jij al een tijdje aan het bloggen/vloggen en heb je inmiddels behoorlijk wat bezoekers op jouw blog en/of views op jouw vlogs? Heb je veel actieve volgers op jouw social kanalen? Heb je affiniteit met beauty, lifestyle, cosmetische behandelingen en cosmetische chirurgie? Dan komen we graag met je in contact.

READ MORE

Vacature cosmetisch consulent (m/v)

Voor onze cosmetisch concept Ivy clinics zoeken wij een veelzijdige, enthousiaste, cosmetisch consulent met een (para)medische/huidtherapie achtergrond (opleiding/werkervaring) en affiniteit met cosmetische en chirurgische ingrepen.

READ MORE

laserbehandelingen

Vacature cosmetisch arts (m/v)

0,6 FTE (16-24 uur per/week)

 

Ivy clinics is op zoek naar een enthousiaste, leergierige (cosmetisch) arts die zich voor langere tijd aan onze groeiende organisatie wil verbinden en werkzaam wil zijn in Den Bosch en Westervoort. Interne opleiding behoort tot de mogelijkheden. Communicatief onderlegd zijn is een pré.

READ MORE

Kies voor kwaliteit

Cosmetische behandelingen zijn helemaal ‘hot’. Helaas gaat er ook wel geregeld wat mis zoals te zien was bij Radar 6 januari jl. Het gaat dan vaak om behandelingen die uitgevoerd door schoonheidsspecialisten met plasma-apparaten of een hyaluronpen. READ MORE

Ivy clinics cosmetisch kliniek home image 31

NVCG

Trots! Vanaf 1 juli heeft drs. Natale Adamo, medisch directeur Ivy clinics, de titel cosmetisch arts KNMG.

READ MORE

Je hebt geen bevoegdheid om te registreren