Blog

Ivy cares

Slapend mooi worden, het schoonheidsslaapje

Tijdens onze slaap vinden er veel processen in het lichaam plaats. Zo ontspannen onze spieren en produceren zij afweerstoffen en nieuwe cellen. Onze hersenen verwerken de informatie van de dag en reorganiseren zich voor de volgende dag.

READ MORE

Zijn fillers gevaarlijk

Zijn fillers gevaarlijk?

Als je een behandeling met fillers overweegt, wil je natuurlijk eerst weten of fillers gevaarlijk zijn. Daar kunnen we kort en bondig over zijn, want in de juiste handen – die van een ervaren cosmetisch arts – zijn fillers veilig.

In dit artikel beschrijven we de veiligheid van fillers en verklaren we waardoor het idee bestaat dat fillers gevaarlijk zijn. Voor we overgaan tot het beschrijven van de mogelijke gevaren van fillers, eerst nog even in het kort wat fillers nu precies zijn.

READ MORE

Contouren met Radiesse

Contouren of ‘contouring’ kennen we van alle tutorials op YouTube. Hierbij wordt met make-up contour en volumeverschil in het gezicht geïmiteerd. Voor wie een zelfde resultaat wil, zonder dagelijks make-up te hoeven dragen, is een behandeling met Radiesse wellicht een goede optie.

Radiesse is een veelzijdige injectable op basis van calciumhydroxylapatiet (CaHA) en is door de mate van viscositeit bijzonder geschikt voor het aanbrengen (of aanzetten) van contouren in het gezicht.

READ MORE

Het UV ABC

UV-straling, of ultraviolette straling, is een soort elektromagnetische straling die afkomstig is van de zon. Er zijn drie soorten UV-straling: UVA, UVB en UVC. De verschillende UV-stralingen hebben ook verschillende eigenschappen en ieder een eigen invloed op ons lichaam. We leggen in het kort de verschillen uit in het UV ABC. 

READ MORE

Botox tegen overmatig zweten

Soms is deodorant alleen niet genoeg. Bij inspanning, emotionele spanning of op een warme zomerdag zweten we meer. Voor sommigen resulteert dat in zweetplekken onder de oksels.

 

Als je je daar aan stoort, is er een relatief simpele oplossing. We kunnen de oksels namelijk behandelen met Botox. We vertellen je er meer over in dit artikel.READ MORE

Lippen opvullen met fillers volgens de juiste verhouding

Bij het opvullen van de lippen kijken we bij IVY naar de natuurlijke vorm en de verhouding van de lippen tot de rest van het gezicht.

 

Om een mooi natuurlijk resultaat te creëren bij het opvullen van de lippen is het belangrijk om eerst het hele gezicht in kaart te brengen. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat de lippen kleiner lijken doordat de kin in verhouding wat naar achter staat. Het behandelen van de kin kan dan soms al genoeg zijn om het effect te behalen dat je wilt.READ MORE

Skinboosters voor elk huidtype

Skinboosters voor ieder huidtype bij Ivy Clinics

Soms heeft een gezicht geen extra volume nodig, maar wel hydratatie en collageenstimulatie. Een skinbooster maakt de huid gezonder, elastischer, steviger en beter gehydrateerd zonder extra volume te geven. Fijne lijnen en plooitjes worden verzacht met behoud van de natuurlijke vormen van het gezicht. Ook de huid van de hals, het decolleté en de handen is goed te behandelen met een skinbooster.READ MORE

Botox heeft invloed op seksleven

De facial feedback-hypothese zegt dat mensen die een botuline toxine behandeling hebben ondergaan minder last hebben van depressie, maar ook minder intense orgasmes ervaren. Oeh.READ MORE

Better in better out

Lieve Ivy klant,

 

Jullie hebben het vast al gezien, bij Ivy staat al een tijdje het merk emerginC op de planken. De match met Ivy was een hele natuurlijke; zij bieden natuurlijke resultaten en waren daarbij op zoek naar een zo natuurlijk mogelijke ondersteuning voor de huid.READ MORE