Huidverstrakking
Huidverstrakking

Huidverstrakking

 

In de loop der jaren kan het je op gaan vallen dat de huid in je gezicht of op je lichaam niet meer zo strak is als voorheen. De ene persoon omarmt dit want het hoort immers bij het ouder worden. De ander stoort zich hieraan. Mocht jij je hier ook aan storen, dan helpen de specialisten van Ivy clinics jou graag verder.

 

Vanaf je 25e levensjaar nemen collageen en elastine af in de huid. Het kan zijn dat de eerste tekenen van huidveroudering dan zichtbaar worden.

 

In het gezicht zien we meerdere vormen van huidveroudering:

 

 

Op deze pagina gaan we wat dieper in op huidverstrakking. Doordat de huid in de loop daar jaren minder elastisch wordt en bijna iedereen ook wel wat schommelt in gewicht kun je op een gegeven moment huidverslapping gaan zien zowel op het lichaam als in het gezicht.

 

Ivy clinics biedt meerdere mogelijkheden om dit probleem aan te pakken. Denk hierbij aan huidverstrakking met de Ulthera, de lipolaser, injectables of peelings.

Als één van de weinige klinieken in Nederland heeft Ivy clinics namelijk meerdere behandelaren onder één dak. Van schoonheidsspecialistes tot BIG geregistreerde huidtherapeuten, van gecertificeerde cosmetisch artsen KNMG tot aan dermatologen en cosmetisch chirurgen.

 

In een gratis en vrijblijvend adviesgesprek maken onze specialisten een analyse van jouw huid, bespreken waar jij je aan stoort en kijken vervolgens samen met jou welke behandeling het beste past bij jouw wensen, lifestyle en budget.

 

  • Ivy clinics wordt beoordeeld met een 9,4 in ruim 2000 onafhankelijke reviews
  • 99% van alle klanten zou Ivy clinics aanbevelen aan kennissen of familie
  • Ivy clinics biedt zeer hoge kwaliteit en gecertificeerde behandelaren

 

Wil jij eens vrijblijvend in gesprek gaan met een van onze artsen of huidtherapeuten? Meld je dan snel aan voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Heb je een vraag?
Bel direct: (088) 800 76 54
Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00 Zaterdag en avonden: op afspraak Vrijblijvend consult Afspraak maken

Resultaten

Ivy’s specialisten

Dr. Natale Adamo

Drs. Natale Adamo

Natale is al werkzaam als cosmetisch arts sinds 2009 en zeer bedreven in het uitvoeren van injectables. Hij heeft zich gespecialiseerd in cosmetische chirurgie zoals ooglidcorrecties (zowel boven als onder) liposucties (lichaam en gelaat), lipofilling en chirurgische ingrepen zoals oorlelcorrecties en oorlelverkleiningen.

 

“Cosmetische geneeskunde is echt mijn grootste passie. Ik vind het heel erg fijn om mensen te kunnen helpen bij het aanpakken van eventuele onzekerheden en zo samen de puntjes op de i te zetten. Door mijn jarenlange ervaring in het uitvoeren van injectables en cosmetische chirurgie ben ik zeer bekwaam en sta ik niet snel ergens van te kijken. Door deze rust kan ik mij ook vooral richten op het persoonlijk contact met mijn cliënten, zeker tijdens langere operaties. Dat maakt dit vak zo leuk.”

 

Naast zijn werk bij Ivy clinics is Natale ook actief betrokken bij de domeingroep chirurgie binnen de NVCG en heeft hij ook een rol bij de SOCG (opleiding cosmetische geneeskunde). Daarnaast is hij opleider voor de nieuwe generatie Cosmetisch Artsen KNMG.

 

Hij is co-auteur van verschillende richtlijnen binnen de cosmetische chirurgie en was ook betrokken bij de totstandkoming van het ‘Kwaliteitskader Cosmetische Geneeskunde’.

 

Publicaties:

NVCG Magazine December 2019

nvcg-keurmerk
Marianne Stenstra

Drs. Marianne Stenstra

 

Marianne studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en behaalde haar Artsexamen in 2014. Hierna heeft ze onderzoek gedaan in Washington D.C. (VS) en werkervaring opgedaan binnen de chirurgie.

 

Sinds een aantal jaar werkt zij als cosmetisch arts, waarin zij haar passie heeft gevonden. Een natuurlijk resultaat staat voor haar centraal.

 

“Het mooiste vind ik om iemand heel blij te maken met een subtiele aanpassing, waardoor iemand weer kan uitstralen hoe hij of zij zich van binnen voelt.”

 

Marianne is sinds 2020 werkzaam bij Ivy clinics en gespecialiseerd in injectables (botuline, hyaluronzuurfillers, collageenstimulerende fillers) en daarnaast voert zij veel bovenooglidcorrecties en onderooglidcorrecties uit. Daarnaast is Marianne locatiemanager van Ivy clinics Den Bosch en werkt zij zodoende nauw samen met de huidtherapeuten en doktersassistenten.

Klinieken

Locaties

Ivy clinics Amstelveen

Ivy clinics Amstelveen

Handelsweg 59
1181 ZA | Amstelveen

Maandag - vrijdag: 09.00 - 19.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Westervoort

Ivy clinics Westervoort

Kerkstraat 1
6931 DR | Westervoort

Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Den Bosch

Ivy clinics 's-Hertogenbosch

Vughterstraat 171
5211 GB | 's-Hertogenbosch

Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7

Ivy clinics Amsterdam

Ivy clinics Amsterdam

Westeinde 4
1017 ZN | Amsterdam

Maandag - vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Spoedzorg: 24/7